به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از سازمان امور دانشجویان، محمد محمدی مسعودی با بیان فرصتهای تحقیقاتی کوتاه مدت خارج و داخل از کشور مخصوص دانشجویان دکتری، گفت: برای هر دانشجوی دکتری جهت اعزام به فرصت مطالعاتی علاوه بر هزینه بلیط، متناسب با کشور مقصد تا ۲۰۰ میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه فرصتهای تحقیقاتی در داخل کشور نیز تعریف شده است خاطر نشان کرد: به جز تخصیص اعتبار مخصوص پژوهش دانشجو، مقرری ماهیانه تا سقف چهار میلیون در ماه به دانشجو، هزینه غذا و هزینه خوابگاه به دانشگاه میزبان پرداخت میشود.
محمدی مسعودی از تلاشهای این سازمان برای تصویب بورسهای متنوع تحصیلی نام برد و بیان داشت: با توجه به ضرورت مستعد دانشگاهها و لزوم پاسخگویی به نیازهای صنعت و جامعه سیزده مدل بورس در دست طراحی و پیاده سازی در دست است.
وی افزود: بنگاههای خصوصی چون صنایع بزرگ و شرکتهای دانش بنیان، نیازهای آتی خود در حوزههای تخصصی را به دانشگاه اعلام و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به طور کامل یا با مشارکت دولت بورسیه تحصیلی میشوند. این نوع بورس در مقطع کارشناسی با این ویژگی که حدود ۴۰ واحد اختیاری این دورهها با نیاز صنعت مطابقت داشته باشد عملیاتی میشود.
مسعودی تأکید کرد دانشگاه صنعتی اصفهان این ظرفیت را دارد که از فرصتهای تحقیقاتی کوتاه مدت بیشتری برای دانشجویان دکتری بهرهمند شود و افزود: تشکیل این جلسات هماندیشی کمک میکند از نظرات سازنده اساتید برجسته دانشگاه برای پیشبرد برنامهها و اهداف این سازمان بهرهمند شویم.
گفتنی است در این نشست دکتر مسعودی پیرامون روندهای داوری و تخصیص فرصت تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و دیگر خدمات اداره بورس و اعزام دانشجویان با اعضای شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر است بر اساس روند جدید، دانشجویان دکتری پس از تصویب پیشنهاد رساله و در سنوات آموزشی مجاز (کمتر از ۸ ترم تحصیلی) پس از انجام روند داوری در اداره کل بورس میتوانند از فرصت تحقیقاتی خارج از کشور استفاده کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.