به گزارش ایلنا، با این مضمون، در کشور، در سال1391، بانک مرکزی اقدام به ادغام سه نهاد پولی سابق و تشکیل بانک جدید آینده نمود.
بانکی که فعالیت خود را با منابع غیر نقد نهادهای ادغام شده سابق و تعهدات نقدی مربوط به سپردهگذاران آنها آغاز کرد. تا آنجا که کارشناسان حوزه بانکی، هجمه گسترده سپردهگذاران را برای بازپس گیری وجوه، به دلیل ترس از دست دادن سرمایه خود پیش بینی میکردند.
پدیدهای که با عنوان Bank run در سیستم های بانکی کشورهای دنیا تجربه شده است. حتی رسانههای معاند نیز فرصت را مغتنم شمرده و هجمههای خود را علیه این بانک خصوصی با هدف تضعیف نظام بانکی کشور و ایجاد تنش مذکور تشدید کردند. اما بر خلاف تصور آنها، امورات مربوط به سپردهگذاران نهادهای پولی سابق و سپردهگذاران جدید، مورد رسیدگی قرار گرفته و موجبات آرامش سپرده گذاران بانکی کشور فراهم گردید.
تا آنجا که، بانک آینده، در حال حاضر، بزرگترین بانک بزرگ خصوصی کشور، در مقیاسهای ارزیابی اندازه بانکها میباشد؛ که مبنای آن را استحکام اعتماد عمومی به این بانک میتوان دانست.
اهتمام بانک آینده در ساماندهی تعاونی اعتبار منحله افضل توس نیز برجستگی نقش آن در جلوگیری از هجمههای بحران آفرین به شبکه بانکی کشور را نمایان نموده است. مشقت مرتفع کردن چنین مواردی با ظرفیت بحرانآفرینی عمومی را متخصصان حوزه بانکداری و کارکنان بانک آینده به خوبی درک میکنند.
این همه، به موازات پیشبرد تکمیل پروژههای عمرانی نیمه تمام متعلق به نهادهای ادغامی سابق صورت پذیرفته است. پروژههای ارزندهای که عموم مردم، در مالکیت و بهرهمندی از آنها شراکت خواهند داشت. اقدام مثبتی که با نمایشی خصمانه توسط رسانههای معاند، سعی بر تضعیف و کوچکنمایی آن شده است. با این وجود، مدیران بانک آینده، ایستادگی در مقابل خبرسازیها و سوگیریهای مغرضانه را به منظور حفظ آرامش شبکه بانکی نظام جمهوری اسلامی ایران، وظیفه اساسی خود دانسته و همواره برای برقرار ارتباط دوسویه با ذینفعان و منتقدان دلسوز، با شفافیت افزونتر در گزارشهای مالی و بسترهای ارتباطی الکترونیکی اهتمام داشتهاند.
امید آن است با پیگیری اخبار اقدامات مثبت مدیران و کارکنان این بانک برخوردار از داراییهای ارزنده، شاهد رویدادهای مثبتی برای نظام بانکی کشور و ذینفعان آن باشیم.