هیاتی از ارتش مغرب به تل‌آویو سفر کرد

سخنگوی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد ، هیاتی از توپخانه ارتش مغرب روز گذشته به تل‌آویو سفر کرده است.
کد خبر: ۱۱۶۴۳۸۶
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۲ 18 February 2023
|
3264 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل ایرنا از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، که یک هیات نظامی مغرب به ریاست فرمانده توپخانه ارتش این کشور به فلسطین اشغالی سفر و از پایگاه‌های نظامی ارتش "اسرائیل" بازدید کرده است.

اویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی عنوان کرد که این سفر در چارچوب تقویت روابط، همکاری و هماهنگی توپخانه ارتش مراکش و "اسرائیل" انجام شده است.

رژیم صهیونیستی و مغرب از زمان عادی‌سازی مناسبات برخی کشورهای عربی با تل آویو که به «توافق ابراهیم» در سال ۲۰۲۰ شناخته می‌شود، در زمینه بهبود مناسبات فی مابین قدم برداشتند.

روابط بین تل‌آویو و رباط در سال ۱۹۹۳ پس از امضای توافق‌نامه اسلو بین سازمان آزادی‌بخش فلسطین و اسرائیل در سطح پایینی آغاز شد. در ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۰ بیست‌وچهار شرکت اسرائیلی متخصص در فناوری‌های کشاورزی نمایندگانی را به‌ دعوت اتاق بازرگانی، صنایع و خدمات پادشاهی به مغرب فرستادند.

مغرب که سال ۲۰۰۰ در پی آغاز انتفاضه دوم فلسطین روابط خود را با اسرائیل متوقف کرده بود، دهم دسامبر ۲۰۲۰ توافق‌نامه‌ای را برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک با این رژیم به امضا رساند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟