رئیسی: نباید پارتی‌بازی و فساد در هیچ اداره‌ای باشد

کار بنده و مدیران اداری آن است که گره‌ها را باز کنیم نه اینکه گره را کورتر کنیم.
کد خبر: ۱۱۷۳۰۱۱
|
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶ 28 April 2023
|
3498 بازدید
|

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس جمهور گفت: به مدیران همه کشور می‌گویم که نظام و روابط اداری باید سالم باشد و روابط ناسالم، پارتی‌بازی و فساد در هیچ اداره‌ای در کشور نباید باشد.

سید ابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در آغاز دومین روز از سفر دولت مردمی به استان خوزستان، در اجتماع پرشور مردم شادگان، مردم این دیار را باصفا، باوفا، پرتلاش، آگاه و بابصیرت توصیف کرد و گفت: مردم خوزستان و شادگان در همه سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در امتحان‌های متعدد و به ویژه در دفاع مقدس، پیروز و سرافراز شدند و با تقدیم شهدای بسیار عزت را به نام خود ثبت کردند.

رئیس جمهور با بیان اینکه این منطقه از خوزستان در شجاعت و شهامت و ایستادگی زبانزد است، افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی نسل‌های مختلف ما از پیر تا جوان بصیر و آگاه بوده و دشمن و ترفندهای او را به خوبی می‌شناسند و توانایی تشخیص سره از ناسره را دارند.

رئیسی اضافه کرد: امروز چشم دل مردم روشن و بیناست و تلاش دشمن برای غبارآلوده کردن فضا و اختلال در روند کار، تحصیل، معیشت و رشد و پیشرفت کشور را می‌بینند و در کنار شناخت ترفندها و توطئه‌های دشمن، مشکلات و راه‌های برون‌رفت از آنها را نیز می‌شناسند.

رئیس جمهور با بیان اینکه خوزستان در رخدادهای اخیر نیز برای چندمین بار نشان داد که دشمن را می‌شناسد و به خوبی تلاش‌های دشمن برای فتنه‌انگیزی را ناکام گذاشت، اظهار داشت: اینها خصوصیات و ویژگی‌های مردمی است که در کوره انقلاب و دفاع مقدس آب‌دیده شدند و تجربیات ارزنده‌ای را از سر گذرانده‌اند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در این منطقه از خوزستان گام‌های خوبی برداشته شده است، تصریح کرد: تلاش‌های زیادی شده است، اما وضع موجود با وضع مطلوب فاصله دارد. تلاش دولت آن است که با کمک و مشارکت مردم فاصله وضع موجود را با وضع مطلوب کم کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته خدمات بسیاری شده و کسی نباید منکر این خدمات شود و باید نسبت به آنچه انجام شده شاکر خدا بود، اما باید کارهای اساسی و مجاهدانه‌ای نیز در این دوره با کمک مردم صورت گیرد.

رئیسی در ادامه سخنانش با بیان اینکه امنیت مسئله بسیار مهم و از ضرورت‌های اجتناب‌ناپذیر است، گفت: اگر جایی زمینه‌های ناامنی وجود دارد، باید نسبت به آن حساس بود تا از بین برود. هیچ‌گونه زمینه ناامنی و هیچگونه ناامنی در این منطقه قابل تحمل نیست و ناامنی در این منطقه تحمل نخواهد شد.

رئیس جمهور افزود: مسئولین امنیتی موظفند هر کسی با هر انگیزه‌ای امنیت و آرامش مردم را به خطر انداخت، با او مقابله کنند، تا قشرهای مختلف مردم بتوانند در محیطی امن زندگی و معیشت خود را دنبال کنند.

رئیسی با بیان اینکه باید قدردان انسجام، وحدت و یکپارچگی مثال‌زدنی اقوام مختلف در خوزستان بود، اظهار داشت: این انسجام پشتوانه امنیت ملی، توسعه‌یافتگی و پیشرفت کشور است و به هیچ کس نباید اجازه داد که این وحدت و انسجام را مخدوش کند.

رئیس جمهور در ادامه به موضوع اشتغال و اهمیت برخورداری افراد از شغل عزتمندانه اشاره و تصریح کرد: خوزستان ظرفیت‌ها و امکانات بسیاری دارد و از آقای استاندار و فرماندار می‌خواهم با مشارکت مسئولین صاحب‌نظر محلی، با سرعت و از همین فردا کارگروهی را فعال کنند تا تمام ظرفیت‌های شهرستان را شناسایی و زمینه‌های بکارگیری نیروهای کارآمد منطقه را بررسی کنند.

رئیسی ادامه داد: دولت نیز هر گونه حمایت لازم را انجام خواهد داد تا موضوع ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری که مردم را رنج می‌دهد، با سرعت دنبال شود. همچنین مدیران در به کارگیری نیروها، حتما بومی‌گزینی را در اولویت قرار دهند، مگر آنکه تخصصی در منطقه نباشد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش به موضوع مسکن اشاره و خاطرنشان کرد: اگر در دولت‌های گذشته سالی یک میلیون مسکن احداث می‌شد، نیازها در این زمینه انباشته نشده و امروز مشکل مسکن نداشتیم. امروز تامین مسکن نیاز کشور و قانون مصوب مجلس است و باید این مشکل رفع شود. بنای دولت مردمی این نیست که از کنار مشکلات عبور کند و این مسئله را دنبال خواهیم کرد.

رئیسی گفت: ظرفیت‌های خوبی برای رفع مشکل مسکن از جمله زمین کافی داریم که باید از این ظرفیت‌ها به شکل مناسب استفاده شود. مسئله مسکن از محورهای مورد تاکید دولت است و مسئولان استان باید در راستای استفاده از امکانات برای رفع مشکل تلاش کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت تامین زمینه‌های مناسب برای عدم مهاجرت روستائیان اظهار داشت:‌ یکی از مهمترین دلایل مهاجرت روستائیان به‌صرفه نبودن اقتصاد روستایی است، اگر اقتصاد روستا پررونق و به‌صرفه باشد، روستایی به حاشیه شهرها مهاجرت نمی‌کند و دولت این مسئله را در سیاست‌هایش دنبال می‌کند.

رئیسی با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات دولت مردمی برای بهبود شرایط زندگی در روستاها، تصریح کرد: یقین بدانید تا پایان دولت سیزدهم هیچ روستایی در کشور بدون آب و با مشکل آب پیدا نخواهد شد؛ دولت برای رفع مشکل آب ۱۰ هزار روستا برنامه‌ریزی کرده که امروز آبرسانی به بخش قابل توجهی از این تعداد روستا آغاز و انجام شده است.

رئیس جمهور همچنین به برنامه و اقدامات دولت برای رفع ناترازی‌های بخش برق اشاره و خاطرنشان کرد: در یکسال و چند ماه گذشته بیشتر از میزان کل دوره دولت دوازدهم در کشور نیروگاه ساخته شده است. همچنین برنامه‌ریزی شده تا تامین برق صنعتی از برق خانگی از مرحله تولید جدا شود تا در دوره‌های پیک مصرف برق خانگی یا صنعتی قطع نشود.

رئیسی در بخش بعدی سخنانش به موضوع فرهنگ و آداب مردم این دیار اشاره کرد و گفت: دین‌مداری و ولایت‌مداری از ویژگی‌های فرهنگی مردم این منطقه است که ایستادگی و مقاومت مردم در دوران دفاع مقدس نیز از آثار و نتایج همین ویژگی‌ها بوده که با فرهنگ عمومی مردم منطقه عجین شده است.

رئیس جمهور افزود: دشمن تلاش می‌کند فرهنگ خودش را به ملت‌ها تحمیل کند تا فرهنگ عمومی و خرده‌فرهنگ‌ها را از کارآمدی بیندازد، اما هرگز موفق نخواهد شد، چرا که جوان‌های آگاه ما می‌دانند فرهنگ اصیل و آداب و رسوم برخواسته از دین آنهاست که کشور را در برابر دشمن مقاوم کرده است و در برابر هجمه‌های دشمن حساس هستند و این حساسیت بسیار ارزشمند است.

رئیسی با تاکید بر اینکه باید این فرهنگ را حفظ کرد و ارتقا بخشید چرا که رمز پیشرفت و موفقیت در توجه به همین اصول و مبانی فرهنگی است، اظهار داشت:‌ بدانید دولت در کنار و حامی شماست تا مسیر پیشرفت منطقه را با قوت ادامه دهیم.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه ما مدیرانی که به نام جمهوری اسلامی پشت میز نشسته‌ایم هیچ شأنی جز نوکری مردم نداریم، تصریح کرد: مبادا وقتی مردم به اداره و سازمانی در کشور وارد می‌شوند، با کارشکنی مواجه شوند. ممکن است تنگناهایی وجود داشته باشد، اما نباید مردم را نگران کرد. کار بنده و مدیران اداری آن است که گره‌ها را باز کنیم نه اینکه گره را کورتر کنیم.

رئیسی تاکید کرد: به عنوان یک خدمتگزار عرض می‌کنم خطاب به مدیران همه کشور می‌گویم که نظام و روابط اداری باید سالم باشد و روابط ناسالم، پارتی‌بازی و فساد در هیچ اداره‌ای در کشور نباید باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۳
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
حاج ابرام مگه درادارات ما پارتی بازی وفسادهم وجود دارد؟
حبیب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
ازهمین جمع کردن مردم توسط برخی ادارات برای استقبال ازجنابعالی معلوم است که چقدر بر این گفته خود عمل میکنید
حبیب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
اگر بر این گفته خودصادق هستید ابتدا باید دستورعزل روسای اداراتی راکه مردم را برای استقبال ازشما جمع کردند را صادرکنید
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
دستور بدین از فردا پارتی بازها پارای بازی نکنن قربان
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
فقط شعار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
نباید هیچ مدیر حاست خنثی یا بی تفاوت به فساد در هیچ دستگاهی باشد‌.
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
بعد دوسال هنوز شعار .
گرانی مردم رو داره نابود میکنه
هر آدمی با هر سوادی میدونه کار بد بد است و کار خوب خوب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
پس فامیل شما آقای وزیر صنعت و بقیه توی پست های دولتی چیکار میکنند
حسين
|
Sweden
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
به جاي بايد و نبايد كردن و شعار دادن، بگو براي رسيدن به هر كدوم از اين اهداف چي كار كردي. از كدوم سيستم يا فرايند جديد كمك گرفتي كه انتظار داري نتايج متفاوتي از مسئولين قبلي بگيري ؟ و الان كجاي اين مسير هستي و چند درصد پيشرفت اتفاق افتاده.

در ضمن، پر كردن دور و برت با افراد كم سواد يا افرادي كه به كارايي دانش روز دنيا اعتقادي ندارن، شما رو به اهدافي كه ازش حرف مي زني نزديك نخواهد كرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
اگر نباید پارتی بازی و فساد در هیچ اداره ای باشد پس مدیران و روسای فعلی را عوض کنند
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟