به گزارش «تابناک» به نقل از انتخاب، اخیرا اسحاق جهانگیری در پاسخ به سوالی درباره شکایت محمدباقر قالیباف از او به خاطر مناظرههای انتخاباتی سال ۱۳۹۶ گفته بود: «این رفتار از شوخیهای دوران ما است که یک نامزد از نامزد دیگر به خاطر مسائل طرح شده در مناظرهها که مردم آن مباحث را شنیده و خود قضاوت کرده اند، شکایت میکند.»
در واکنش به این اظهارات، دستیار رییس مجلس گفت: «هشت سال ایشان با مردم شوخی کرد و آقای روحانی خندید، حالا با صدور حکم دادگاه، یکبار هم ما با آقای جهانگیری شوخی کنیم، مردم بخندند. از نظر آقای جهانگیری و روحانی در مناظرات انتخاباتی تهمت زدن و دروغ گفتن مجاز است؛ بر همین اساس است که آنها در مناظرات انتخاباتی هر دروغی را میگویند و هر تهمتی میزنند.»
وی افزود: «متاسفانه به دلیل عدم برخورد قاطع با دروغگوییها در مناظرات، بداخلاقی در مناظرات تبدیل به رویه شده است؛ اینکه تهمت زدن در کشور ما هزینه ندارد، ریشه بسیاری از سیاهنماییها است. کسی که دروغ گفتن در مناظره را مباح میداند باید هم بحث فرستادن پیام برای جلب رضایت را تکذیب کند؛ همین قدر بگویم که یکی از وزرای سابق و یکی از نمایندگان حاضر پیگیر اخذ رضایت بودند و آقای قالیباف هم صرفا خواستار پذیرش رسمی اشتباه از سوی آقای جهانگیری بود.»
حالا خانم مقیمى، وکیل اسحاق جهانگیرى در گفتگو با «انتخاب» به اظهارات دستیار رییس مجلس پاسخ داده و گفته است: «تلاش براى کسب رضایت کذب است و اینجانب به صراحت در جلسه دادگاه بحث اخذ رضایت را رد کردم.»
وکیل جهانگیری همچنین با بیان اینکه شکایت آقاى قالیباف شخصی است، گفت: «چگونه این روند با ابزار رئیس مجلس و از طریق مشاوران ایشان دنبال مى شود؟ امیدواریم به دنبال تحت تاثیر قرار دادن دادگاه نباشد.»
او افزود: «عدالت و بیطرفى قوه قضاییه را با چنین مواضعى آسیب نزنید. چطور مشاور رییس مجلس از حکمی که صادر نشده اطلاع دارد و خبر مى دهد؟»
مقیمی همچنین با طرح این سوال که «بهتر نبود آقای قالیباف به جاى شکایت، به ابهامات افکار عمومى جواب مى داد؟» گفت: باید به داورى نهایی مردم باور داشته باشیم.
او همچنین درباره احتمال شکایت جهانگیری از قالیباف به خاطر اتهاماتی که به او نسبت داده شده بود، گفت: «اگر اقای جهانگیری اهل شکایت بود بخاطر اتهامات و نسبت هاى اقای قالیباف در آن مناظره و مطالب اخیر مشاور ایشان شکایت میکرد. لکن موکلم به دنبال ایجاد بدعت در رویه جاری مملکت و جلوگیری از آزادی بیان که ضرورت سیاست ورزی است نیستند.»
وکیل جهانگیری ادامه داد: «مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری همواره پر سر و صدا بوده است خصوصا مناظرههای انتخابات سالهای ۸۴،۸۸،۹۲،۹۶ حتی ۱۴۰۰ در این میان فقط یک نامزد است که از نامزد دیگری به قوه قضائیه شکایت کرده است. این عمل چه معنا و مفهومی دارد؟»