مدیرعامل بانک رفاه کارگران تاکید کرد

ضرورت حمایت شبکه بانکی از صنعت نفت، گار و پتروشیمی

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: صنعت نفت، گاز و پتروشیمی دارای کارکردهای بسیار اثربخشی در اقتصاد و صنعت کشور است و با توجه به نقش ارزآوری این صنعت، ضرورت دارد تا شبکه بانکی بیش از پیش از آن حمایت کند.
کد خبر: ۱۱۷۶۳۴۱
|
۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱ 23 May 2023
|
4088 بازدید

ضرورت حمایت شبکه بانکی از صنعت نفت، گار و پتروشیمی

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی با بیان این مطلب در حاشیه بازدید از بیست‌وهفتمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی از آمادگی بانک رفاه به منظور حمایت از این صنعت خبر داد و گفت: این بانک در راستای ایفای نقش موثر در حوزه اقتصادی و همچنین مسئولیت‌های اجتماعی، وظیفه خود می‌داند از رونق تولید در کشور حمایت کند و در این راستا حمایت از واحدهای تولیدی فعال در صنعت نفت، گار و پتروشیمی از جمله رویکردهای اصلی این بانک در سال جاری است. 

وی به ابزارهای حمایتی بانک رفاه کارگران از صنعت نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد و گفت: تامین مالی پروژه‌های توسعه‌ای، استفاده از ابزارهای تعهداتی، بهره گرفتن از محصولات و خدمات نوین بانکی و.... از جمله ابزارهای این بانک به منظور حمایت از این صنعت است. 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران به شعار سال 1402 اشاره کرد و گفت: سال جاری به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تحت عنوان "مهار تورم و رشد تولید" نامگذاری شده است و بانک رفاه کارگران در این سال همچون سال‌های گذشته از تمام ظرفیت‌های خود به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی بهره خواهد برد تا به سهم خود در راستای تحقق اهداف این شعار عمل کند. 

وی افزود: از جمله راهکارهای تحقق اهداف این شعار حمایت از صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و فراهم آوردن بستر توسعه این صنعت است.

دکتر للـه‌گانی در پایان تصریح کرد: حمایت از صنعت نفت، ‌گاز و پتروشیمی به تحرک بخشیدن به سایر بخش‌های اقتصادی کشور و در نهایت به تحقق یافتن اهداف برنامه‌های توسعه‌ای منجر می‌شود که از نتایج آن افزایش اشتغال و ارزآوری در شرایط تحریمی است.  

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟