تعداد جانباختگان سیل خراسان‌شمالی به چهار نفر رسید

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: بارندگی شدید و وقوع سیل شامگاه شنبه ۲ کشته دیگر در شهرستان شیروان بر جا گذاشت و شمار جانباختگان این سیل به چهار نفر رسید.
کد خبر: ۱۱۷۶۹۴۴
|
۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۳ 28 May 2023
|
3548 بازدید

به گزارش «تابناک»، غلامرضا شفیق روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بارش شدید باران در مدت ۲۰ دقیقه در شامگاه گذشته موجب جاری شدن سیلاب به ارتفاع چهار متر در رودخانه روستای "استاد" شهرستان فاروج شد و خسارات مالی و جانی به بار آورد.

وی افزود: روستاهای "استاد"، "خسرویه" و "چوکانلوی" شهرستان فاروج بیشترین خسارت را متحمل شدند و در این رابطه تاکنون جسد ۲ تن از اهالی این روستاها توسط نیروهای امدادی پیدا شده و عملیات جستجو همچنان ادامه دارد.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی ادامه داد: بارش ها در شهرستان شیروان نیز به حدی بود که ۲ سرنشین یک خودرو در روستای "گلیان" نیز در سیلاب غرق شدند و در این رابطه ۱۸ دستگاه خودرو زیر شن و گل و لای گیر کرده است.

شفیق گفت: با اعلام هشدار نارنجی هواشناسی، دستگاه‌های خدمات‌رسان استان برای امداد در حادثه‌های احتمالی به حالت آماده باش درآمدند.

وی تصریح کرد: نیروهای دستگاه های خدماتی و امدادی از جمله راهداران، امدادگران جمعیت هلال احمر، اورژانس، پلیس راه و شهرداری در حالت آماده باش هستند.

۲۱ تیم هلال‌احمر به مناطق سیل‌زده خراسان‌شمالی اعزام شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: ۲۱ تیم امداد و نجات هلال‌احمر این استان در قالب ۸۴ امدادگر برای خدمات رسانی به مناطق روستایی سیل‌زده شهرستان‌های فاروج، شیروان و اسفراین اعزام شده‌اند.

ابوالفضل محبان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در پی بارش‌های شدید باران و وقوع سیل شامگاه شنبه بسیاری از روستاهای شهرستان شیروان، فاروج و اسفراین دچار آبگرفتگی و سیلاب شدند که از ساعات اولیه این حادثه عملیات تخلیه گل و لای منازل و امداد و نجات آغاز شده است.

وی تصریح کرد:روستای استاد در شهرستان فاروج بیشترین خسارت را متحمل شد و عملیات اسکان اضطراری در این روستا انجام شده است و عملیات امداد همچنان ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی با بیان اینکه ۲۰۰ بسته غذایی کنسرو شده در بین سیلزده ها توزیع شده است افزود: آب و گاز در روستای "استاد" شهرستان فاروج قطع است و دستگاه های ذیربط در حال خدمات رسانی و وصل شدن جریان آب و برق این روستا هستند.

روستای استاد؛ روستای نمونه گردشگری شهرستان فاروج در خراسان شمالی است، این روستای سرسبز در جنوب شهرستان و در ۲۷ کیلومتری شهر فاروج واقع شده است.

وی عنوان کرد: فاز اول عملیات جستجو برای کشف مفقودین سیل در حال انجام است و فاز تکمیلی آن نیز از ساعت چهار صبح امروز انجام می شود و تیم های آنست شامل ۲ قلاده سگ زنده یاب نیز در این عملیات حضور دارند و جستجوی هوایی نیز از صبح امروز آغاز می شود.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت