شجاعی ۳۹ساله بدون تیم شد

مسعود شجاعی طی چند فصل اخیر در تیم‌هایی بازی کرده که ساکت الهامی سرمربی آن بوده است!
کد خبر: ۱۱۷۹۲۹۰
|
۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۰ 16 June 2023
|
6477 بازدید

کاپیتان سابق تیم ملی ایران برای فصل جدید در تیم هوادار حضور نخواهد داشت و احتمالا منتظر سرمربیگری ساکت الهامی در یکی از تیمها خواهد ماند.

به گزارش تابناک ورزشی، مسعود شجاعی کاپیتان سابق تیم فوتبال ایران در فصل جدید لیگ برتر در تیم هوادار به میدان نخواهد رفت اما با ۳۹ سال سن هنوز اعلام خداحافظی از فوتبال نکرده است!

علی طهماسبی، سرپرست تیم فوتبال هوادار در حاشیه اولین تمرین فصل جدید با تائید این خبر اظهار کرد: شجاعی که در فصل گذشته با تیم نساجی قائمشهر قرارداد داشت در نیم فصل به صورت قرضی پیراهن هوادار را بر تن کرده بود و با تصمیم کادر فنی جدید که محمود فکری در راس آن است، در فصل تازه لیگ برتر در تیم هوادار حضور نخواهد داشت.

مسعود شجاعی طی چند فصل اخیر در تیم‌هایی بازی کرده که ساکت الهامی سرمربی آن بوده است! این مربی فعلا تیمی ندارد و گفته می‌شود گزینه آلومینیوم اراک است. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟