تورم ۹۰ درصدی گوشت قرمز و یک تصمیم مهم؛

معاوضه نیسان آبی با گوشت قرمز کنیایی/ آیا بازار گوشت «آرام» می‌شود؟

رئیس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا با اشاره به قرارداد تهاتر نیسان آبی با گوشت قرمز کنیا اظهار داشت: این اقدام بسیار خوبی است که برای نخستین بار شاهد آن هستیم تا گوشت با کیفیت کنیایی که در بسیاری از کشور‌های دنیا مشتری دارد، وارد کشورمان شود و مردم از آن استفاده کنند.  
کد خبر: ۱۱۸۳۴۰۹
|
۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵ 16 July 2023
|
24552 بازدید
|

به گزارش تابناک اقتصادی؛ یکی از اقلام ضروری سبد مصرفی هر خانوار، گوشت و لبنیات است؛ کالایی که در سال‌های اخیر به دلیل سیاست‌های اشتباه در حوزه وزارت جها کشاورزی و ستاد تنظیم بازار، با جهش قیمتی و به دنبال آن، کاهش مصرف در میان دهک‌های کم درآمد و متوسط جامعه شده است، به گونه‌ای که بر اساس آخرین آمار رسمی اعلام شده توسط مرکز آمار ایران، تورم نقطه به نقطه گوشت قرمز در خردادماه امسال به بیش از ۹۰ درصد رسیده است، در حالی که تورم نقطه به نقطه کل کشور در این بازه زمانی، ۴۲.۶ درصد بوده است. همچنین تورم سالانه گوشت قرمز در پایان بهار امسال به رقم ۸۶ درصد رسیده؛ آماری که بیانگر جهش قیمت گوشت در یک سال اخیر است.

حال در این شرایط که سمت عرضه و تقاضا با تعادل همراه نیست و در نتیجه در نبود عرضه مناسب، شاهد رشد قیمت‌ها هستیم، می‌توان از ابزار واردات بهره برد تا علاوه بر تامین نیاز مازاد بر عرضه داخلی، قیمت گوشت را نیز به سمت تعدیل نرخ هدایت کرد.

بنابراین، با سفر اخیر رئیس جمهور به کنیا، علاوه بر دستاورد‌های مهم اقتصادی در حوزه مختلف، شاهد یک قرارداد مهم بودیم، به گونه‌ای که سید ابراهیم رئیسی در نخستین سفرش به قاره آفریقا و در اولین مقصد این سفر، در پاسخ به دعوت همتای کنیایی خود وارد نایروبی (پایتخت کنیا) شد و به منظور ارتقای همکاری‌ها با مسئولان این کشور، تفاهم‌نامه‌های امضا کرد، به طوری که در دیدار تجار و بازرگانان کنیایی با رئیس‌جمهور، دو قرارداد همکاری امضا شد: یکی برای فروش نیسان زامیاد ایرانی به کنیا و دیگری برای واردات گوشت قرمز به ایران.

بیشتر بخوانید

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که «در سفر رییس‌جمهور به کنیا قرارداد تهاتر نیسان آبی با گوشت قرمز نهایی و مقرر شد، گوشت ارزان کنیایی وارد ایران شود» گفت: گوشت قرمز از گذشته تاکنون به عنوان یکی از اساسی‌ترین مواد غذایی موجود در سفره ایرانیان شناخته می‌شود که ارزش غذایی بالایی نیز دارد. با این حال، همواره به دلیل نیاز مصرف‌کنندگان، کشور به سمت واردات گوشت قرمز می‌رود و به طور متوسط سالیانه ۱۰۰ هزار تن گوشت قرمز طی ۱۰ سال گذشته وارد کشور شده است.

همچنین در این باره، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگویی با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی که در قاره آفریقا به دلیل شرایط اقلیمی و آب و هوایی وجود دارد، تولید محصولات کشاورزی در ابعاد گسترده است، گفت: به واسطه مسائل پدید آمده، نیازمندیم بخشی از نیاز پروتئینی کشور را از واردات تامین کنیم. حدودا یک میلیون تن مصرف گوشت قرمز داریم و در حال حاضر ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن را وارد می‌کنیم. یکی از بهترین منابع در این بخش، منابع کشور آفریقاست. 

وی همچنین عنوان کرد: تصور عجیبی وجود داشت که نمی‌توان در همه بخش‌ها سراغ قاره رفت. در کنیا همه پروتکل‌ها رعایت می‌شود. مرکز بهداشت جهانی دامپزشکی در قاره آفریقا در کنیا مستقر است که از بسیاری از کشور‌های دیگر که با آن‌ها تعاملات دامی داریم، استاندار‌های دامپزشکی‌شان جلوتر است.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: حوزه دامپزشکی ما از هفته‌ها قبل مراوداتی با آفریقا داشتند و ویدیو کنفرانس‌هایی نیز برگزار شد و به توافق در حوزه دامپزشکی رسیدیم تا بتوانیم در زمینه حوزه دامی بر اساس پروتکل‌های دامپزشکی از قاره آفریقا و خصوصا کنیا هم دام زنده و هم گوشت وارد کنیم.

همچنین رئیس سازمان دامپزشکی و هیات همراه از کشتارگاه‌ها بازدید‌هایی داشتند و این کشتارگاه نیز استاندارد‌های بالایی دارند. در همان سفر برنامه‌ریزی کردیم، یکی یا دو مجموعه فعال در حوزه واردات دام ورود کنند و مذاکرات خود را انجام دهند. برآورد ما این است که بتوانیم طی یک ماه آینده، اولین تعاملات تجاری را در این حوزه انجام دهیم.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آفریقا نیز در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی اظهار داشت: متاسفانه در دولت گذشته به قاره آفریقا و همکاری تجاری با کشور‌هایی همچون کنیا توجهی نشد و خوشبختانه در دولت سیزدهم، شاهد رویکرد مثبت در زمینه تجارت خارجی ایران با کشور‌های آفریقایی هستیم؛ قاره‌ای که بازار ۱۵۰۰ میلیارد دلاری دارد و از این رقم نیز ۱۲۰۰ میلیارد دلار، کالا و ۳۰۰ میلیارد دلار نیز خدمات فنی و مهندسی است، در حالی که کالا‌ها و خدمات فنی و مهندسی ما توانایی حضور در این بازار را دارد و نیاز است با یک برنامه ریزی دقیق و درست، این هدفگذاری را محقق کرد.

وی با اشاره به قرارداد تهاتر نیسان آبی با گوشت قرمز کنیای در سفر رئیس جمهور به قاره آفریقا اظهار داشت: این اقدام بسیار خوبی است که برای نخستین بار شاهد آن هستیم تا گوشت با کیفیت کنیایی که در بسیاری از کشور‌های دنیا مشتری دارد، وارد کشورمان شود و مردم از آن استفاده کنند.  

برهمن یادآور شد: همواره در نشست‌ها با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تاکید داشتیم که با توجه به نزدیکی با کشور‌هایی همچون کنیا در آفریقا و حمل و نقل نزدیک و کم هزینه‌تر نسبت به سایر کشورها، مراودات تجاری دو جانبه می‌توانیم داشته باشیم. الحمدالله در این سفر شاهد اتفاقات مثبتی حول این محور بودیم.  

رئیس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا افزود: پس از یازده سال در سطح رئیس جمهوری، شاهد سفر مهم و خوبی به سه کشور آفریقایی بودیم. حتی ضرورت داشت که خیلی زودتر این سفر اتفاق می‌افتاد، ولی خب متاسفانه دولت قبل رویکری به آفریقا نداشت. موافقت نامه‌هایی که داشتیم بسیار خوب بوده است. خصوصا در زمینه دارو با زیمبابوه تفاهمنامه‌ای منعقد شد تا ریجستر دارو کنار گذاشته شود که این اقدام بسیار موثری در رفع مانع صادرات دارو به این کشور بود، زیرا پیش از این، زمان بسیاری صرف می‌شد تا یک داروی صادراتی در این کشور، رجیستر شود و حال این مساله تسهیل شده است.  

بر اساس این گزارش، مجوز واردات گوشت قرمز از کنیا که پس از بررسی‌های تفصیلی سازمان دامپزشکی و صدور تأییدیه‌های بهداشتی صادر شده است، می‌تواند به تعدیل قیمت گوشت در بازار ایران کمک کند، از طرف دیگر، چون واردات این محصول در ازای صادرات نیسان آبی است، می‌توان گفت، هیچ ارزی از کشور برای واردات گوشت قرمز خارج نمی‌شود.

این قرارداد از آنجایی اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم به منظور جلوگیری از خروج ارز از کشور و به جای واردات گوشت از کشورهایی چون برزیل، استرالیا و نیوزلند که به دلیل بعد مسافت در قیمت مقرون به صرفه نیست و بر کیفیت گوشت نیز اثرگذار است، بررسی‌ها در کنیا نشان داد، جایگزینی بازار این محصول، تبعات مثبت اقتصادی به همراه دارد.

گفتنی است، بسیاری از کشور‌های حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان، امارات، بحرین، کویت نیز گوشت گوسفندی، گاوی و دام زنده با قیمت ۱ تا ۳ دلار از کنیا وارد می‌کنند، چون گواهینامه‌های بهداشتی این کشور هم بسیار سختگیرانه و در سطح اروپاست.

به گفته قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، قاره آفریقا ظرفیت بسیار بالایی دارد، چون کشور‌های این قاره اقتصاد رو به رشدی دارند. قاره آفریقا به دنبال افزایش واردات مواد اولیه، چون پتروشیمی است. کشور‌های این قاره، توسعه ساخت‌وساز را پیگیری می‌کنند، لذا برای رشد ساختمان‌سازی نیاز به خدمات فنی و مهندسی و مصالح ساختمانی دارند که در این حوزه ایران به خوبی می‌تواند خدمات و مصالح صادر کند. قاره آفریقا افزایش سطح بهداشتی، تجهیزات پزشکی و دارو را هم پیگیری می‌کند که در این خصوص ایران نقاط قوت زیادی دارد و می‌تواند نیاز کشور‌های قاره آفریقا را به خوبی تأمین کند. از همین روی، می‌توان به سرعت صادرات را به قاره آفریقا بخصوص سه کشور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه افزایش داد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۵
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۸۶
سیدمهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
عجیب اینجاست که در دولت رئیسی هر کار خفت باری ک انجام میشه از اون به عنوان دستاورد یاد میکنن!!!
معاوضه نفت با غذا و معوضه کالا به کالا افتخار داره؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
اینکه محصول داخلی تولید کنیم و به فروش برسانیم و در مقابل گوشت که نیاز اساسی هست خریداری کنیم افتخار است یا خفت بار؟
فروش محصولات خفت بار است یا خرید کالاهای اساسی؟
نکنه انتظار داری خودرو صادر کنیم و بجای آن چیزی وارد نکنیم؟
یا شاید هم انتظار داری چیزی صادر نکنیم ولی فقط وارد کنیم؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
درست میگی حالا برو ساندیستو بخور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
آقای سید مهدی فازت چیه؟
دقیقا مشکل کجاست؟
تامین نیاز سفره مردم با روش تهاتر که در همنه حای دنیا استفاده میشه ایرادش چیه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
بابا چه خفت باری. استرالیا و نیوزلند و برزیل پیش کنیا تو تولید و صادرات گوشت کم آوردن و حتی اونا میخوان از کنیا کوشت وارد کنن. خخخخ
میدونین کنیا چقدر صادرات گوشت داره؟ 88 میلیون دلار. این یعنی تجارت دنیا رو پوکونده. خدا عاقبتمون رو بخیر کنه. سوال: کنیا سازمان دامپزشکی هم داره؟.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
۱۱:۵۰
خودت رو الکی به اون راه نزن. سر از زیر برف بیرون بیار
اینکه اختیار نوع خرج کردن پولمون رو نداریم خفته.
اینکه نمیتونیم در ازای کالا و خدماتی ک میدیم پول نقد بگیریم!
اینکه مدعی هستیم همه دنیارو به زانو در آوردیم ولی چیزایی که برای همه دنیا عادی حساب میشه واسه ما آرزو شده
ما انتظار داریم کالا و نفت بدیم و در مقابلش پول نقد دریافت کنیم. مثل همه دنیا
نفت در برابر غذا خودش ی جو تحقیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
گوشت کنیایی با غذای مناسب تغذیه نشده و کمتر کشوری طالب آنست. کنیایی ها برای خود غذا پیدا نمی کنند حال برای دام های خود غذای درست حسابی بدن. در عهد بوق زندگی نمیکنیم که تهاتر کالا با کالا انجام بدیم. کالا را در ازای پول میفروشند و با پول از هر کجا دلتان خواست خرید میکنید. نه اینکه یه آشغالی که هیچ مشتری دیگری ندارد را به کنیا بفروشیم و آنها هم آشغالی که باز هیچ مشتری ندارد به ما بفروشند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
از دیریاز قاره آفریقا با قحطی، خشکسالی، سوء تغذیه........ روبرو بوده و هر چند وقت یکبار اخبار و تصویر آن در دنیا منتشر می شود.
ایران چه طور می تواند روی واردات دراز مدت گوشت از کنیا حساب باز کند؟
جالب است که همزمان با دیدار ابراهیم رییسی از کنیا، تظاهرات مردم این کشور علیه شرایط بد اقتصادی و فساد در نایروبی در جریان بود!!!!!
ناشناس
| Brazil |
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
به ۱۱:۵۰
اینکه نمیتونیم مثل یه کشور عادی تجارت داشته باشیم و داریم مثل هزاران سال پیش مبادله کالا به کالا انجام میدیم خفت بار است
shahram
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
قیمت گوشت رو داشته باشید تا زمانی که وارد ایران بشود اونوقت میبینید که میفرمایند : گوشت گوسفند ایرانی کیلوئی یک میلیون تومان ، گوشت گوسفند کنیائی معاوضه با وانت نیسان آبی کیلوئی 500 هزار تومن!!
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
تهاتر نه تنها زمینه‌ساز کم کردن هزینه‌های نقل و انتقال مالی است بلکه صادر کننده خود بازاریاب کالاهای ما در بازارهای دنیا می‌شود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
۱۱:۵۰
اگه یه جای کارشون نمیلنگیدو گوشتهاشون مشکل نداشت یا بیماری یا ... گوشتشون رو به دلار میفروختن! و وانت یا هر ماشین روز از دنیا میگرفتن ! نه اینکه نیسان آبی که فکر کنم بری موزه ها هست و مربوط به 40-50 سالپ پیش هست رو از ما بگیرن!.
قبل از مصرف ساندیس آنرا تکان دهید و سرد بنوشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
۱۳:۳۹
تهاتر اختیاری شاید اینطور باشه ولی تهاتری که از سر اجبار و تحریم باشه باعث میشه جنس ارزشمند بدی و جنس بنجل با چنر برابر قیمت بگیری
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی:

تأمین یک دست لباس کامل آتش‌نشانی ۲۵۰ میلیون تومان هزینه در بر دارد و تجهیزاتی همچون نردبان، به متری دو میلیارد تومان رسیده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
این همه آش تبلیغات برای مشغول کردندمردمدو برنامه ریزی برایانتخابات است
وگرنه این گوشت فرضی امکان ندارد تا دو سه ماه آینده. به ایران برسد
باید ذوبم اسلامی با حضور نمانده مورتائید باش کدام معممی جرات می‌کند به کشور افریقائی برود
در ضمن آیا هیچ کشور مسلمان عربی و هیچ کشور اروپائی یا اسیائی گوشت از کینیا وارد کرده اند ؟ لطفا از هر قاره ۲-۳ کشور را اسم ببرید
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
شما همان کسانی هستید که تمام عمر نق زدید، نق زدید به پدرتان که کم برای ما گذاشتی، خانه ندادی، ماشین ندادی و ... هیچ هنری و علمی هم ندارید که اگر داشتید شب و روز تو این سایتها نبودید و هی کامنت نمیگذاشتید. هیچ کشوری توسط امثال شما ساخته نشده چون شما اساسا سازنده نیستید فقط مدعی هستید و پر توقع . پس قبل اینکه به هر چیزی انگ بزنید و از هر وسیله ای برای تحقیر کشور خودتون استفاده کنید اول یک نگاه به کارنامه زندگی خودت بنداز و دو تا از کارهای مفیدی که کردی رو بگو ببینیم خودت چه هنری داشتی و برای اعتلای این مملکت چه کردی.
ناشناس
| France |
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
علیرضا ۱۵:۵۰
بهتره تو از رانت و شکمسیری خودت بگی. من با افتخار تمام عمر تلاش کردم و مدرک فوق لیسانس دارم و نون کارگری حلال میخورم و به جایی وصل نیستم و البته حق خودم میدونم از شرایط فعلی کشور ناراضی باشم
ناشناس
| Canada |
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
درسکوت کامل خبری بورس ۵۰ هزار واحد دیگر هم سقوط کرد و شاخص کل تنها یک روز با سقوط به زیر کانال دو میلیون واحدی فاصله دارد. فردا وارد کانال یک میلیون واحدی خواهد شد
علی
| United States of America |
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
۱۱:۵۰
اگه خوابی بیدار شو. ما سالهاست تو تحریمیم و دلیلش واضح و مبرهن که احتیاجی به توضیح نداره. همه شاخهای آمریکا رو شکستیم مونده شاخ دلارش که اونم با دور زدن تحریم‌ها به همین صورتی که میبینی یعنی مبادله کالا با کالا. البته بهتره پول بدیم کالا بگیریم و کالا بدیم و پول بگیریم. ولی پولی که تا به حال رایج بوده دلار بوده و ما با زیر بار زور آمریکایی ها نرفتن و قدرت نظامی مون رو بالا بردن و پیشرفت علمی شدیم موی دماغ آمریکایی‌ها. و اینها از این حربه‌شون دارن حداکثر استفاده رو میکنن. و به تازگی رو چند کشور دیگه هم شروع کردن از این حربه استفاده کردن. و همین باعث شده کشورهای دیگر به فکر دور زدن تحریم‌ها و کنا. گذاشتن دلار در معاملات خارجی‌شون باشن به نظر میاد این تصمیم گیری‌ها مقطعی نبوده و تمام کشورهایی که راه ایران رو انتخاب کردند که بعضأ کشورهای تأثیر گذار و قدرت اقتصادی آینده دنیا خواهند بود، شکستن شاخ دلار کار آسون‌تری خواهد بود. به امید آن روز.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
گوشتهای کثیف
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
گوشتی همسطح با وانت نیسان آبی. در پیت بدی حتماً در پیت میگیری.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
زود قضاوت نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
این ها همان گوشت هایی هستند که زمانی گفتند به درد کود می خورند!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
دقیقا! منتظر ظهور تب گنگو و جنون گاوی و بیماریهای دیگه هم باشید!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
چرا باید گوشتهای آذربایجان و کردستان و و لرستان و

فارس و اصفهان و خراسان و البرز ووووو خودمان را به

عراق با شیوه قاچاق گله ای از مرز صادر کنیم

بعد گوشت کنیا که بقول خود مسولان کلا ۸۸ میلیون

دلار صادرات داشته به دیگر افریقایی ها بوده

را وارد کنیم؟ و افتخار هم کرده و منًت هم سر مردم

فلکزده و نجیب و شریف و مطلوم ایران هم بگذاریم؟
کارگرم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
واقعا نمیدونم چرا بعضیا با هر کار این دولت مشکل دارن
مگه بده که گوشت با کیفیتی که اروپا هم مشتریشه بیاد داخل کشور
تازه عرضه هم بیشتر میشه و قیمت ها کاهشی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
ما با تحقیر ملت ایران مشکل داریم
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
مطمئنی همان گوشت‌ صادراتی اورپا بما میدن یا شبیه چین جنس اعلا برای اورپا جنس پنجل برای ایران
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
شما مگه میدونی که گوشت کنیا با کیفیته؟ اگه الان مثل همیشه بهمون دروغ بگن چی؟ تا جایی که من اطلاع دارم گوشت کنیایی بیماری داره و در دنیا اصلا طالبش نیستن و اگه دام زنده بیارن باعث میشه که دامهای داخلی هم بیمار بشن. گوشتش هم که باعث بیماریهای جدی انسانی میشه. حالا آیا نباید احتیاط کرد؟ شما خودت میری میخری و میخوری برارد من؟ بعدش حاضری چند ده برابر هزینه دوا و دکتر بدی و خدای ناکرده خوب هم نشی؟ کمی باید مراقب خودمان و همدیگر باشیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
من که به عقل تو شک کردم. یا گوشت مشکل داره یا کنیایی. اینها که میتوانند گوشت را بدهند دلار بگیرند و بعد بروند نیسان به روز بگیرند نه نیسان پنچاه سال پیش، تو به کدوم شک میکنی؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
با این روش بله، پول بدن بخرن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
این گوشتی که میگی به کدوم کشور اروپایی داره صادر میشه؟ دوست کارگرم، میشه شفاف سازی بفرمائید..
کور شه هر کی نتونه خوبی رو برای مملکت ببینه اما اینا رو چرا نمیتونیم باور کنیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
شما فقط توجیه کن و ساندیس بگیر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
مطمئن باش نیسان آبی ها رو بعد از آزمایش، پس میفرستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
تا حالا وضع دام کنیارو دیدی؟ بقدری دامشون مریض و آلودس به گوشتشون انواع داروهارو میزنن که زنده بمونن هیچ کجای دنیا استفاده نداره جز ایران خدا بداد این مردم برسه موجی از انگل و بیماری در راههه بخاطر چندرغاز سود گوشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
ساندیست رو بخور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
چه دستاوردهای پر باری!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
حالااین گوشتها گوشت چه حیونی هستند وچی خورده اند حیف کشورما که گوسفندهای خوشمزه خودمان رابرای کسب چنددلار به شیخ نشینهاصادرمیکنیم وازکنیا که هیچ کشورمتمدنی گوشت نمیخرد‌ماگوشت واردمیکنیم حالا چقدرانگل ومیکروب وباکتری دارندخدامیداند این دست آورد نیست دست آوردآنستکه دامداریمان راآنقدرتوسعه دهیم که ازگوشتهای خوب گوسفندان خودمان‌استفاده کنیم
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
هم‌اکنون ۳۰ درصد تجارت جهانی در قالب تهاتر انجام می‌شود و کشورهایی مانند ترکیه، چین و پاکستان و سایر کشورهای دنیا براساس تهاتر عمل می‌کنند؛ این درحالی‌است که این کشورها تحریم نیستند.
ناشناس
| Brazil |
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
به محمد
استاد اون کشورها فقط درصد کمی از تجارتشون به این شکله ولی ما کل تجارتمون شده مبادله کالا به کالا
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵

به محمد
این آمار 30 درصد رو از کجا آوردی؟ اندازه تجارت جهانی بیش از 25 تریلیون دلار هست که از این میزان 12-14 میلیارد دلارش تهاتر هست فقط یعنی کمتر از نیم درصد پروفسور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
بعله، مشکلاتش بعدا مشخص میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
گوشت های انگلی فاسد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
هنوز یک کیلو گوشت کنیایی وارد نشده و کیفیت آن مشخص نیست یک عده متملق شروع کردند به به کردن .
این روش مبادله با نیسان از قبل شکست خوده است به این زودیهاهم جواب نمی دهد وعده سر خرمن کنیا
گوشت ۴۵۰۰۰۰ تومان شرم بر شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
اونایی که میگفتن ایشان بلد نیست با چه زبانی با دنیا صحبت کنه بیان ببینن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
به زبان مرغی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
خروجی زبان دنیارو داریم میبنیم
افزایش حقوق 20 درصد تورم 85 درصد
گوشت کیلو 500
مرغ 100
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
خوبی؟ چند تا نظرات بقیه رو هم بخون شاید از خواب بیدار شدی.
اصلا گیریم هم این کار درست. یعنی باید سطحت و سطح رییس جمهورت اینقدر پایین باشه که برای خرید گوشت سفر کنه؟ هیچ هیاتی و چهار تا کارشناس و ... نبود برن قرارداد ببندن؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
زبان کنیایی خوب صحبت میکرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
میترسم مشابه مرغهای وارداتی از بیلاروسی که آلوده به مواد رادیو اکتیو بودند الانم این گوشتها که معلوم نیست چه نظارتی بر کیفیت اونها هست سرمون بیاد.تا الان که هرچی این دولت فخیمه هنوان میکنه مورد داربوده و دروغ رو از راست قشنگتر به مردم میگن
اردشیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
اقتدار ما رو كشت...
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
از زبان بلدها دنیا چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
فقط برید کانت های این محمد را بخوانید .... خیلی باحاله...اصلاهم مشخص نیست !!! جز کدوم گروهه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
به محمد ساندیسی

تو یا پسر یا شاگرد میر سلیم هستی ؟

یا متصل به مافیای واردات گوشت گور خر کنیا یی ؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
به قول جعفرزاده ایمن آبادی چین پول نفت ایران را با طلبش از کشورهای افریقایی تهاتر کرده و دولت با عزت هیچ انتخابی نداشته مگر این که از افریقا جنس در ازای طلبش بگیرد. یعنی چین حتا یوآن هم به دولت رییسی نداده. کلاهتون بالاتر!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
واقعاً این گوشت در چه کشورهایی مشتری دارد؟ چرا تاکنون اسم آن را نشنیده بودیم؟ حتی در دوره احمدی نژاد هم چنین گوشتی کشف نشده بود. لطفاً حامیان این واردات شفاف سازی بفرمایند.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟