جوشاندن آب، میکروب‌های آن را از بین می‌برد؟

یک مطالعه جدید، تأثیر جوشاندن آب برای پاکسازی آن از میکروارگانیسم‌های خطرناک را زیر سوال می‌برد.
کد خبر: ۱۱۸۶۲۹۲
|
۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳ 04 August 2023
|
7093 بازدید

به گزارش تابناک، در گذشته انسان تصور می‌کرد که جوشاندن آب، همه باکتری‌های آن را از بین می‌برد، اما نتایج جدید به دست آمده توسط گروهی از دانشمندان چینی نشان می‌دهد که برخی از میکروارگانیسم‌ها می‌توانند از جوشاندن مکرر جان سالم به در ببرند که این امر می‌تواند خطری برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

دانشمندان دریافتند که برخی از میکروب‌ها در برابر دما‌های بالا مقاوم هستند و پس از اولین و حتی مکرر جوشیدن هم از بین نمی‌روند. این آزمایش سؤالات مهمی را در مورد اینکه این روش تصفیه آب چقدر قابل اعتماد است، ایجاد می‌کند.

برای اطمینان از سطح بالاتر ایمنی آب، دانشمندان استفاده از روش‌های دیگر تصفیه آب را همراه با جوشاندن توصیه می‌کنند. استفاده از فیلتر‌ها یا فرآیند‌های شیمیایی ممکن است راه موثرتری برای حذف میکروارگانیسم‌های مضر از آب آشامیدنی باشد. بنابراین، جوشاندن مکرر آب، با وجود استفاده گسترده از این عمل، یک روش تضمینی ضد عفونی آب نیست و نیاز به اقدامات اضافی برای اطمینان از ایمنی آن دارد.

منبع: neva.today

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟