ماهی‌های مختلف را اینگونه بپزید

پختن ماهی به روش‌های خاصی انجام می‌شود و باتوجه به نوع ماهی روش‌های متفاوتی برای طبخ آن وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۸۷۸۰۶
|
۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹ 14 August 2023
|
5901 بازدید

ماهی‌های مختلف را اینگونه بپزید

به گزارش «تابناک»، ماهی بخورید و سعی کنید ماهی‌های متنوعی را در سبد غذایی خود داشته باشید تا دور از انواع بیماری‌ها بمانید. اما وقتی برای خرید ماهی به بازار می‌روید با انواع و اقسام ماهی‌ها روبه رو می‌شوید که کدام یک را بخرید. این پست آسمونی به موضوع پخت ماهی اختصاص دارد که هر ماهی بهتر است با چه روشی پخته و مصرف شود.

روش پخت ماهی شوریده

ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود.

روش پخت ماهی شیر

این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغ دار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روش های پخت این ماهی محسوب می‌شوند.

روش پخت ماهی حلوا سفید

این ماهی به دلیل طعم عالی ای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویه ای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزی پلو است.

روش پخت ماهی کفال

هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفال های کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد.

روش پخت اردک ماهی

این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روش های پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است.

روش پخت ماهی سنگسر

سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژه ای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمی شود.

روش پخت ماهی سفید

این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویه‌ای سرخ کرد.

روش پخت ماهی سرخو

سرخ کردن و تهیه خوراک های چینی، به این طریق که سبزی‌های تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده می شود، بهترین روش های پخت ماهی سرخو است.

روش پخت ماهی سالمون

سالمون را می‌توان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد.

روش پخت ماهی آزاد

ماهی آزاد به روش شکم پر یا سرخ شده برای خوردن آماده می شود.

روش پخت ماهی قزل آلا

این ماهی را می توان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت 800 و به مدت 5 دقیقه) و حتی به روش گریل کردن برای خوردن آماده کرد. حتما قبل از طبخ، با لیمو و نمک طعم‌دار کنید.

روش پخت ماهی هوکی

این ماهی تیغ ندارد و می‌توان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید.

روش پخت ماهی تیلاپیا

این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی می توان آن را آماده خوردن کرد. البته بهتر است انتخاب شما تیلاپیا با خطوط صورتی باشد زیرا از نظر طعم و مزه به نوع با خطوط سیاه ارجحیت دارد.

چند نکته برای پخت ماهی

1- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد.

2- ماهی های تازه 3 ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است.

3- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

4- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن از بین خواهد رفت.

5- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه‌ای خاص مزه بهتری می گیرد.

6- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟