به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در بیستوپنجمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز چهارشنبه (۱۲ مهر) در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی وارد تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی شد.
رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان این سفر برنامههای متنوعی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم آذربایجان شرقی ترتیب خواهند داد؛ دیدار با اقشار مختلف مردمی، دانشجویان، صنعتگران و فعالان اقتصادی این استان نیز در زمره برنامههای سفر قاضیالقضات به تبریز است.
شایان ذکر است حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئتعالی قضایی به استانهای ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسانرضوی، سیستانوبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز و کردستان سفر کرده است.
ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام میشود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استانهای البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استانهایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به آن مناطق سفر کرده است.
نقطه اشتراک تمام سفرهای استانی رئیس عدلیه در دوره جدید -اعم از سفرهای رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقاتها و دیدارهای مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آنها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئلهمحور و تخصصگرایانه در قبال چالشها و آسیبهای موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیتهای دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه میشوند.
تشریح اهداف سفر هیئت عالی قضایی به استان آذربایجان شرقی از سوی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای طی سخنانی در بدو ورود به فرودگاه تبریز، ضمن عرض سلام به مردم شهیدپرور، متدین و غیور آذربایجان شرقی اظهار کرد: هدف اصلی و اساسی از انجام سفرهای استانی، حضور میدانی در مراکز و مجامع و همچنین دیدار مستقیم و بلاواسطه با مردم و استماع مسائل آنهاست تا بتوانیم در حد مقدور، مشکلاتشان را مرتفع سازیم.
رئیس عدلیه با تشریح برخی از برنامههای سفر استانی هیئت عالی قضایی به آذربایجان شرقی گفت: مسئولان عالی قضایی بهمنظور بررسی و رفع مشکلات مردم و بخشهای قضایی، به تمامی شهرستانهای استان آذربایجان شرقی سفر خواهند کرد.
شایان ذکر است رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به تبریز از سوی حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، عابدینخرم استاندار، خلیلاللهی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی و سایر مقامات استانی مورد استقبال قرار گرفت.
گفتنی است فرزند خلبان شهید رحمانی به نمایندگی از خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران و مردم استان آذربایجان شرقی، ورود رئیس قوه قضاییه و هیئت همراه را به این استان خیرمقدم گفت.
رئیس قوه قضاییه در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح استان آذربایجان شرقی: فرماندهی انتظامی مجموعهای است که پیوسته مشغول جهاد فی سبیلالله است و مستمراً شهیدان والامقامی را تقدیم نظام اسلامی میکند
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نخستین برنامه سفر خود به استان آذربایجان شرقی و در آستانه هفته فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح این استان که در مرکز فرماندهی انتظامی برگزار شد، حضور یافت.
رئیس دستگاه قضا طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: فرماندهی انتظامی جمهوریاسلامی ایران امروز سرافراز و سربلند است و توانسته نگاه مثبت آحاد مردم را به خود جلب کند و در انجام ماموریتهای متنوع خود اعم از برقراری نظم و امنیت و مرزبانی، توفیقات شایان توجهی را به دست آورد.
رئیس عدلیه تصریح کرد: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی یکی از ستونها و استوانههای امنیت در کشور است و به واسطه ماموریتها و مسئولیتهای متنوعی که از نقاط مرزی تا مناطق شهری و روستایی بر عهده دارد، به موقعیت و مختصاتی ممتاز در میان نیروهای مسلح دست یافته است.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای گفت: فرماندهی انتظامی توانسته است با ایفای مطلوب مسئولیتهای خود به معنای واقعی کلمه، پناهِ جمع و فرد فرد مردم باشد.
رئیس قوه قضاییه با تبیین و تشریح مجاهدتها و جانفشانیهای نیروهای فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در دفع شر تروریستها و اشرار گفت: باید خدمات و مجاهدتهای سلحشورانه نیروهای فرماندهی انتظامی، هرچه بیشتر و جامعتر برای مردم و مسئولین، بازگو و تبیین شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای بیان داشت: فرماندهی انتظامی با عنایت به حجم و تنوع ماموریتهایی که بر عهده دارد، نیازمند آموزشهای پیوسته و مستمر است که بحمدالله این مهم تحقق یافته است؛ همچنین فرماندهی انتظامی متناسب با ماموریتهای متنوعی که دارد نیازمند تجهیز امکانات و نیرو میباشد.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: قوه قضاییه با تمام وجود و امکانات، از فرماندهی انتظامی در انجام مسئولیتها و ماموریتهایش - اعم از ماموریتهایی که به عنوان ضابط قضایی عمل میکنند و همچنین سایر مسئولیتها - پشتیبانی و حمایت خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در پایان تصریح کرد: فرماندهی انتظامی مجموعهای است که پیوسته مشغول جهاد فی سبیلالله است و مستمراً شهیدان والامقامی را تقدیم نظام اسلامی میکند؛ بهگونهای که در سال جاری که فقط هفت ماه از آن سپری شده، بیش از ۵۰ شهید از فرماندهی انتظامی بهمنظور تامین و تحکیم امنیت مردم و کشور تقدیم شده است.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ابتدای این برنامه با حضور در جایگاه ویژه مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح استان آذربایجان شرقی، با تعدادی از جانبازان و یادگاران دوران دفاع مقدس به گفتگوی صمیمانه پرداخت و این سلحشوران و غیورمردان را مورد تفقد قرار داد.
پیش از رئیس دستگاه قضا، سردار محمدی فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی طی سخنانی گفت: فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی با همراهی همیشگی مردم، همواره در حفظ امنیت و خنثی کردن فتنههای گوناگون پیشتاز بوده است.
سردار محمدی ضمن اشاره به تعامل مثبت و سازنده فراجا و قوه قضاییه در استان آذربایجان شرقی، ابراز امیدواری کرد که این تعامل و همافزایی همچنان در بالاترین سطح ممکن استمرار داشته باشد.
شایان ذکر است در پایان این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای با همراهی سردار رادان فرمانده انتظامی کل کشور، از بخشها و غرفههای مختلف فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان کم و کیف دستاوردها و امکانات فرماندهی انتظامی قرار گرفت.
حضور رئیس قوه قضاییه در دانشگاه تبریز
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاهی استان آذربایجان شرقی: همانطور که سال گذشته وعده دادیم، امسال با کمک دولت در بحث تخلفات و جرایم بانکی ابتدا به سراغ بانکها رفتهایم
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای امروز چهارشنبه ۱۲ مهر در جریان سفر به استان آذربایجان شرقی، در دانشگاه تبریز حاضر شد تا با دانشجویان و جوانان به صورت مستقیم و بدونواسطه به گفتگو و تبادل نظر بپردازد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای طی حدود ۲۷ ماه اخیر که تصدی ریاست عدلیه را بر عهده دارد، چندین نشست هماندیشی با اقشار مختلف مردمی و نخبگانی به ویژه دانشجویان کشور برگزار کرده و همواره بر شنیدن نقطهنظرات همه منتقدان و صاحبنظران تاکید داشته و در این راستا فراخوانی مهم صادر کرده است.
رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در دیدار امروز خود با دانشجویان و اساتید دانشگاهی استان آذربایجان شرقی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی دانشگاهی اظهار کرد: از سخنان و اظهارات شما دانشجویان و اساتید بسیار استفاده کردم و معتقدم این سخنان و مواضع هر کدام در جای خود قابلیت کاربرد برای انتفاع اجتماعی را دارند.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: زیربنای استقلال و اقتدار نظام پیشرفت در مباحث علمی است؛ لذا شما دانشجویان از جوانی و نشاط خود برای ارتقاء بنیه علمی بهره بگیرید و تلاش کنید در آینده، نواقص و اشکالات کنونی را رفع کنید.
رئیس عدلیه بیان داشت: دشمن درصدد القاء تحقیر و کوچکشماری در بین جوانان ماست؛ لذا ما نباید در این چرخه و فرآیند وارد شویم و از توانمندیها و جنبههای مثبتی که داریم غافل شویم.
رئیس دستگاه قضا گفت: کلیهی مطالب مطرح شده از جانب شما دانشجویان و اساتید اعم از موضوعات مرتبط با قوه قضاییه و سایر مطالب را پیگیری خواهم کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای اظهار داشت: طی مدتی که متصدی مسئولیت ریاست قوه قضاییه هستم با نمایندگان تمامی اقشار جامعه دیدار و نشستهای هماندیشی برگزار کردهام و همواره از گفتگو و نشست و برخاست با مردم و صاحبنظران و منتقدان استقبال کردهام.
درخواست رئیس قوه قضاییه از دانشگاهیان برای مشارکت در بهروزرسانی سند تحول قضایی
رئیس دستگاه قضا با اشاره به مقوله بهروزرسانی سند تحول قضایی و فراخوان صادره در این خصوص از ناحیه معاونت راهبردی قوه قضاییه تصریح کرد: از همه دانشجویان و اساتید درخواست میکنم که نقطهنظرات خود را درخصوص بهروزرسانی و ارتقاء سند تحول قضایی ارائه دهند و اطمینان داشته باشند که این نقطهنظرات مورد استفاده ما قرار خواهد گرفت.
رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: دستگاه قضایی آمادگی کامل دارد تا ظرفیتها و امکانات پژوهشی و حقوقی خود را در اختیار مجامع دانشگاهی قرار دهد و تعامل پایدار و سازندهای را در حوزههای مربوطه با دانشگاهیان برقرار سازد؛ به منظور تحقق این مهم، با آغوش باز پذیرای ایدههای شما دانشجویان و اساتید خواهیم بود.
قاضیالقضات در ادامه با اشاره به موضوع اصلاح و بازاجتماعی کردن محکومان و مجرمان، گفت: یکی از وظایف قوه قضاییه اصلاح و بازاجتماعی کردن محکومان و مجرمان است؛ ما اعتقاد داریم که باید راه بازگشت و توبه را برای جوانان یا اشخاصی که در اثر وسوسههای شیطانصفتان مرتکب جرایم شدهاند، باز گذاشت؛ اگر فردی مرتکب جرمی شد باید مجازات شود، اما نباید از حیّز انتفاع ساقط شود؛ حتی معتقدیم چنانچه مجرمی به حکم قانون با مجازات اعدام مواجه شد، نباید بهگونهای باشد که زندگی اجتماعی بستگان و اعضای خانواده او تحتالشعاع قرار گیرد؛ اینها مباحثی است که در دوره جدید ما بر روی آنها تمرکز کردهایم و از شما دانشجویان و اساتید نیز میخواهیم تا در این حوزهها با اقدامات پژوهشی ما را یاری رسانید.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه با اشاره به مقوله آزادیهای مشروع، بیان داشت: مبتنی بر وظیفه قانونی و امتثال امر، ولی فقیه، یکی از اولویتهای کاری خود را توسعه و بسط آزادیهای مشروع تعریف کردهام، اما معالأسف هنوز همه مصادیق آزادیهای مشروع شناسایی و تعریف نشدهاند؛ لذا در این حوزه نیازمند اقدامات متقنِ پژوهشی و تحقیقاتی هستیم و این عرصهای است که شما دانشجویان و اساتید میتوانید به بارزترین شکل ممکن یاریگر ما باشید. در موارد و مقولاتی نیز تشخیص حکم به عرف محول شده است؛ سؤالی که مطرح میشود آن است که در این قبیل موارد کدام عرف باید ملاک نظر و عمل قرار گیرد؛ از شما دانشجویان و اساتید درخواست دارم که در این حوزه نیز با تدبّر و تعمق، به ما کمک کنید.
رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در موارد و موضوعاتی نیازمند آن هستیم که میان دو یا چند امر مهم، اجتماع ایجاد کنیم و از این طریق به تمشیت امور مبادرت ورزیم؛ فیالمثل در بحث رونق و جهش تولید، به گونهای تدبیر کنیم که هم منافع بخش خصوصی محقق شود و هم عدالت اجتماعی به منصه ظهور درآید. بدون تردید همه به این مهم قائل هستیم که دولت نمیتواند به تنهایی متکفل امر رونق اقتصاد و جهش تولید شود و در این عرصه باید از ظرفیت بخش خصوصی بهره بگیریم.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: اگر از تبعیض یا عدم عدالت اجتماعی رنج میبریم و میخواهیم حقوق عامه بصورت تمام و کمال احیاء شود، چاره کار اتخاذ رویکرد مدبرانه و پرهیز از یکسویهنگری و نگاه تکبعدی به مقولات و موضوعاتی است که در پرتوی آنها عدالت و توسعه توأمان محقق میگردند. باید بتوانیم میان دوگانهها جمع ایجاد کنیم تا میان بخشها و امور همافزایی ایجاد شود.
هشدار بسیار جدی رئیس عدلیه به بانکها؛ از امسال قبل از مشتری بانک، بانک باید جواب بدهد
رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به موضوع بانکها گفت: همانطور که سال گذشته وعده دادیم، امسال با کمک دولت در بحث تخلفات و جرایم بانکی ابتدا به سراغ بانکها رفتهایم، در عین اینکه به موضوع مشتریان آنها هم رسیدگی میکنیم؛ البته باید توجه داشت که در این قضیه، قصد ما اصلاح رویهها و امور و انسداد بسترهای فسادزا است و صرفاً نمیخواهیم کسی را محکوم کنیم و به زندان بیفکنیم.
پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، ۸ نفر از دانشجویان و ۵ نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در حضور حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند.
رئیس دانشگاه تبریز: جرات، جسارت و شجاعت شما برای حضور در جمع نخبگان و پاسخگویی به رویکردهای متفاوت را میستاییم
«نصراللهزاده» رئیس دانشگاه تبریز طی سخنانی گفت: جرأت، جسارت و شجاعت رئیس قوه قضاییه برای حضور در دانشگاهها و جمعهای دانشجویی و پاسخگویی به سوالات و دغدغههای دانشجویان و اساتید را میستاییم.
وی در ادامه، بر ضرورت افزایش سهم آموزش عالی از بودجه کشور و همچنین ضرورت تخصیص بودجه ویژه به اندیشکدهها و پژوهشکدههای استان آذربایجان شرقی تاکید کرد و خواستار صدور دستور ویژه رئیس قوه قضاییه به سازمان ثبت اسناد و املاک برای مستندسازی اراضی دانشگاهها شد.
نماینده بسیج دانشجویی: رئیس قوه قضاییه شخصیتی تکلفستیز است
«عرب احمدی» نماینده تشکل بسیج دانشجویی دانشگاههای استان آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: ما دانشجویان، شخصیت سادهزیست و تملقستیز حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را میستاییم و اذعان میکنیم که حضور بیتکلف رئیس دستگاه قضا در جمعها و اقشار مختلف مردمی، اقدامی قابل ستایش است.
وی در ادامه، عفو معیاری تعداد قابل توجهی از محکومان و متهمان در اواخر سال گذشته و همچنین مبارزه جدی با فساد درون قوه قضاییه که نمونه اخیر آن رسیدگی به پرونده یکی از مقامات ارشد قوه قضاییه بوده است را از جمله اقدامات ارزشمند و قابل تقدیر دستگاه قضا طی مدت اخیر دانست و گفت: ما تاکید میکنیم که به هیچ وجه ممکن نباید کلام و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر روی زمین باقی بماند و همینجا با صدای بلند اعلام میکنیم «بانکها غلط میکنند با پول مردم بنگاهداری کنند». نباید شرایط به نحوی باشد که یک بانک خصوصی به تنهایی به میزان ۲۵ درصد پایه پولی کشور را افزایش دهد و ضرر این اقدام به مردم و نفع آن به عدهای محدود برسد.
عرب احمدی همچنین گفت: در شرایطی که دشمنان بیشترین هجمهها را به قوه قضاییه وارد میکنند اطلاعرسانی سریع و دقیق اقدامات و تبیین قوی دستاوردهای دستگاه قضا در سطح جامعه، امری ضروری است. وی از عملکرد رسانهای قوه قضاییه انتقاد کرد.
در ادامه این مراسم، «علی احمدی» نماینده تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای استان آذربایجان شرقی طی سخنانی، عدم نظارت کافی بر عملکرد قضات را یکی از حلقههای مفقوده در قوه قضاییه دانست و بر ضرورت تسریع در اجرای کامل سند تحول قضایی و همچنین پرهیز از آفتهای مربوط به آمارگرایی در عدلیه تاکید کرد.
وی افزود: خبر رسیدگی دستگاه قضا به پرونده فرزندان یکی از مقامات ارشد قوه قضاییه، نشاندهنده جدیت و قاطعیت مجموعه تحت مدیریت حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در برخورد با فساد است و البته ضرورت دارد که اطلاعرسانیها در خصوص این خبر بیشتر باشد.
احمدی در ادامه ضمن انتقاد از سرنوشت نامعلوم طرح شفافیت، بر ضرورت برخورد با آن دسته از مسئولان و مدیران که دچار ترک فعل بوده و هستند تاکید کرد و گفت: سوال ما این است که چرا مشکل آب شرب تبریز پس از گذشت بیش از ۵۰ روز از وعده استاندار، هنوز حل نشده است؟
«ساناز احمدیپور» نماینده شورای صنفی دانشجویان دانشگاههای تبریز، «وضعیت نابسامان اقتصادی»، «عدم کسب درآمد در دوران تحصیل» و همچنین «عدم اطمینان از شغل آینده در زمان دانشجویی» از جمله علل اصلی افزایش مهاجرت نخبگان از کشور به شمار میروند.
وی ضمن انتقاد از عدم ارتباط مناسب میان دانشگاه و بخش صنعت گفت: انتظار میرود قوانین اصولی و مستحکمی در راستای تحکیم ارتباط میان دانشگاه و بخش صنعت وضع شود.
«علیرضا محمدی» نماینده تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت طی سخنانی به بیان برخی چالشهای دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی نظیر مشکلات فضای فیزیکی و کمبود امکانات رفاهی پرداخت و بر ضرورت ساماندهی وضعیت جذب اساتید حقالتدریسی و هیئت علمی این دانشگاه تاکید کرد.
وی در ادامه خواستار رسیدگی جدی دستگاه قضا به دخالتهای برخی از مسئولان استانی در انتصابات مدیران و مقامات آذربایجان شرقی شد.
دانشجوی دانشگاه شهید مدنی: قوه قضاییه در برقراری عدالت آموزشی نقش اساسی دارد
«فاطمه حسینزاده» دانشجوی فقه و حقوق دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شرقی طی سخنانی اظهار کرد: ما دانشجویان خواهان این هستیم که همه مسئولان، از رویه رئیس قوه قضاییه در زمینه حضور در جمعهای دانشجویی الگوبرداری کنند.
وی در ادامه خواستار اتخاذ تدابیر لازم از سوی مسئولان در راستای تسهیل رفت و آمد و عبور و مرور دانشجویان دانشگاه شهید مدنی به محل تحصیل خود شد و در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: انتظار ما دانشجویان این است که هر یک از قوای سهگانه به تحقق مقوله جامعهسازی مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اهتمام ویژه داشته باشند و در همین راستا یکی از مطالبات جدی ما از قوه قضاییه این است که در راستای توسعه همکاری دستگاهها و وزارتخانهها با دانشجویان استعداد درخشان، اقدامات لازم و مقتضی را انجام دهد.
در ادامه این مراسم «ندا عباسنژاد» نماینده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و سرپرست گروه جهادی شهید اجاقی، طی سخنانی خواستار ابهامزدایی از پروندههای قضایی چهرههای شناخته شده کشور در جریانات سال گذشته شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به پخش سریال «آقای قاضی» از رسانه ملی گفت: از پرمخاطب بودن سریال «آقای قاضی» مشخص شد که مردم نسبت به اینگونه آثار که باعث ارتقاء آگاهیهای حقوقی آنها میشود استقبال میکنند و باید بگوییم که جای اینگونه مجموعهها در رسانه ملی تاکنون بسیار خالی بوده است.
عباسنژاد در ادامه بر ضرورت ارتباط وثیقتر روسای دانشگاهها با دانشجویان تاکید کرد و در بخش دیگری از صحبتهای خود نیز گفت: پروسه طولانی رسیدگی به پروندهها در دادسراها، مردم را دلسرد میکند و ضرورت دارد که دستگاه قضایی هرچه سریعتر راهکارهای عملیاتی خود را برای کاهش اطاله دادرسی اجرایی کند.
وی همچنین خواستار دسترسی دانشجویان به اطلاعات و دادههای دستگاه قضا برای انجام تحقیقات و نگارش پایاننامههای دانشجویی شد و در بخش دیگری از صحبتهای خود تصریح کرد: در مقوله جذب و استخدام قوه قضاییه نباید تفاوتی بین فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با فارغالتحصیلان سایر دانشگاههای کشور وجود داشته باشد.
دانشجوی دختر کرد: برای افزایش هزینههای دانشجویی فکری بشود/ دانشجو حقوق دریافت نمیکند که هر سال مخارجش را بالا میبرند
«سونیا فتاحی» نماینده دانشجویان دانشگاه تبریز نیز طی سخنانی در این جلسه بر ضرورت تخصیص هرچه بیشتر امکانات رفاهی به دانشجویان غیر بومی دانشگاههای سراسر کشور تاکید کرد و گفت: با وجود آنکه هر سال قیمت غذای دانشجویی با توجه به میزان تورم افزایش پیدا میکند، اما شاهد هستیم که هر سال از کیفیت این غذا کاسته میشود و این در شرایطی است که اغلب دانشجویان هیچ گونه درآمدی ندارند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به انتقاد از شرایط خوابگاه دانشجویان دانشگاه تبریز پرداخت و این سوال را مطرح کرد که چند درصد از فرزندان مسئولان در شرایط سخت زندگی خوابگاهی، روزگار دانشجویی خود را میگذرانند.
«سید آریا موسویان» نماینده دانشجویان دانشگاه پیام نور تبریز با بیان اینکه برقراری عدالت آموزشی، اقتصادی و فرهنگی، مطالبه جدی دانشجویان از دستگاه قضا میباشد، گفت: متاسفانه برخورد قوه قضاییه با قانونشکنان، چندان برای افکار عمومی جامعه اقناع کننده نیست.
وی با بیان اینکه مشکلاتی نظیر «گرانی مسکن»، «گرانی خودرو»، «سودهای غیرمتعارف بانکها» و «تورم»، کام جوانان را تلخ کرده است، گفت: قوه قضاییه باید حرکت خود را در مسیر اجرای عدالت به صورت طوفنده و انقلابی به پیش ببرد.
«زهرا فردیآذر» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ضرورت نگاه جامع و صحیح رسانهها به جامعه پزشکی و شغل خطیر و حساسی که پزشکان بر عهده دارند تاکید کرد.
وی در ادامه خواستار افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاههای علوم پزشکی، واقعی کردن تعرفههای پزشکی و پوشش کامل بیمهای اقشار کم درآمد شد.
«حسین حسینی» نماینده اساتید دانشگاههای استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه امروز ایران در حوزه تحقیقاتی و علمی با کشورهای بزرگ دنیا در حال رقابت است، تصریح کرد: متاسفانه امپراتوری رسانهای جهانی در تلاش است پیشرفتهای تحقیقاتی و علمی ایران را بایکوت رسانهای کند و در این شرایط، رسانههای داخلی از جمله رسانه ملی نقش ویژهای در انعکاس پیشرفتهای علمی و تحقیقاتی کشور دارند.
وی افزود: تا پیش از انقلاب حتی نبشیهای دکلهای فشار قوی برق را نیز از خارج از کشور وارد میکردیم، اما امروز به نقطهای رسیدهایم که کلیه خطوط و پستهای فشار قوی برق در داخل کشورمان تولید میشود؛ به خاطر دارم که در دوران دفاع مقدس اجزا و قطعات خمپارهها را هم نمیتوانستیم تولید کنیم، اما امروز به میزان انبوه، موشک نقطهزن طراحی و تولید میکنیم.
«پرویز آژیده» نماینده بسیج اساتید استان آذربایجان شرقی طی سخنانی با بیان اینکه نقد و نقادی، لازمه نشاط و پویایی جامعه است، عنوان کرد: تا پیش از پیروزی انقلاب، نقد مسئولان بسیار مشکل و نقد ارباب آنها یعنی آمریکا غیرممکن بود چرا که بود و نبود مسئولان، به خواست و اراده آمریکاییها بستگی داشت.
وی همچنین بر ضرورت تمیز قائل شدن میان انتقاد و انتقام تاکید کرد و گفت: در نظام اسلامی «تبعیض» عامل اصلی عمده نارضایتیهاست.
آژیده در ادامه صحبتهای خود بر ضرورت تحقق کامل دولت الکترونیک و ارتباط منظم و هدفمند مسئولان با دانشگاهها تاکید کرد.
«محمود تورچی» نماینده شورای صنفی اساتید استان آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی ضمن انتقاد از تفاوت دستمزد اساتید وزارت علوم و وزارت بهداشت، بر ضرورت حفظ استقلال دانشگاهها تاکید کرد.
رئیس سازمان ثبت اسناد به موانع موجود برای بهرهبرداری از معادن «اندیس» و «سوناجیل» رسیدگی کرد
حسن بابایی در جریان بیست و پنجمین سفر رئیس قوه قضاییه به استان آذربایجان شرقی، به نیابت از حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در سفر به شهرستان هریس حضور یافت.در بدو ورود به این شهرستان و بعد از استقبال امام جمعه، رئیس دادگستری، دادستان، فرماندار و فرماندهان نظامی و انتظامی، با حضور در گلزار شهدای این شهر به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد و خواستار مرمت و بازسازی این محل و ساخت فضایی در شأن شهدا و خانواده های آنها شد.
وی سپس با حضور در دادگستری و برگزاری جلسه شورای قضایی و اداری این شهرستان بعد از استماع گزارش امام جمعه، رئیس دادگستری و فرماندار در خصوص مسائل و مشکلات قضایی و اداری این شهرستان، با تأکید بر لزوم ظرفیت سازی برای تحقق شعار سال به عنوان یکی از مهمترین رویکردهای رئیس قوه قضاییه گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با محوریت تولید، اشتغال و رفع تورم نامگذاری شده است، باید از همه ظرفیت ها و پتانسیل های موجود استفاده کرد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و ا ملاک کشور با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت بالای شهرستان هریس افزود: این شهرستان علیرغم این قابلیتها جایگاه مناسبی از لحاظ اقتصادی و صنعتی ندارد و نباید با تنگ نظری ها و برخی اختلافات، مانع استفاده از پتانسیل دو معدن مهم این منطقه شد و بررسی ها نیز نشان می دهد که متأسفانه فعالیت این معادن به دلایل کاذب متوقف شده است در حالی این پتانسیل ها کمک بزرگی به رونق و توسعه این شهرستان می کند.
بابایی با بیان اینکه باید در تمامی پروژه ها و طرح ها، منافع مردم و کشور در نظر گرفته شود تأکید کرد: در بحث تملک اراضی این دو معدن که عامل اصلی اختلاف و توقف پروژه های مذکور هست، قیمت گذاری اراضی معقول و منصفانه بوده و منافع مردم در نظر گرفته شده است.
بابایی اظهار کرد: متأسفانه برخی از مردم در این شهرستان تحت تأثیر فضاسازیهای غیر معقول و درخواستهای خارج از عرف قرار گرفته و تمرد از قانون داشته اند که هم به ضرر خود آنها و هم به ضرر شهرستان است، لذا باید با رعایت مقررات و لحاظ منافع عموم مردم و دولت به حل این مشکل و فعال شدن هر دو معدن کمک کنند چرا که این معادن برای بیش از ۲ هزار نفر اشتغالزایی میکند و نباید زیاده خواهیهای چند نفر به منافع عمومی ضربه بزند و باید هرچه سریعتر و بر اساس قانون این مشکل به نفع مردم و دولت مرتفع شود.
وی افزود: البته برای حل مشکل تملک اراضی و مشکلات قضایی دیگر در معادن اندیس و سوناجیل، تدابیری اندیشیده شده است و اگر عده ای با تحریک زیاده خواهان مانع فعالیت شوند، برخوردهای لازم انتظامی و قضایی صورت خواهد گرفت و لازم است مردم این شهر و روستاهای مجاور با هوشیاری و لحاظ منافع شهرستان، با هرگونه زیاده خواهی و اقدامات تحریک آمیز مقابله و با آرامش به فعالیت مجدد این معادن کمک کنند.
رئیس دادگستری هریس: اقناع سازی اولویت ما در معادن اندیس و سوناجیل است
عبدالهی رئیس دادگستری شهرستان هریس هم در این جلسه با بیان اینکه نزدیک به چهار سال است که معدن اندیس به دلیل مقاومت اهالی منطقه، متوقف شده است گفت: قریب به ۸۰ درصد سندهای اراضی این منطقه صادر شده است و متاسفانه به خاطر کارشکنی عده ای، این معدن هنوز به فعالیت بازنگشته است.
وی افزود: تا کنون سعی شده از طریق اقناع سازی و گفتگو با اهالی منطقه موضوع به شکل مسالمتآمیز حل شود لذا مردم هم باید سعی کنند نهایت همکاری را داشته باشند.
فرماندار هریس: توسعه معادن از اصلی ترین محورهای توسعه شهرستان هریس است
جلیلوند فرماندار شهرستان هریس هم در این جلسه اظهار کرد: مهمترین مشکل شهرستان، کمبود آب شرب و کشاورزی است که در صورت احیاء سدهای آرباطان و هرزه ورز، تا حدودی این مشکلات برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین محورهایی که می تواند این شهرستان را به رشد و توسعه برساند، توسعه معادن است گفت: تأخیر در اجرای این پروژه ها و فعالیت این معادن، علاوه بر ضرر مالی و عدم بهره مندی از منافع موجود برای شهرستان و مردم، به دولت نیز ضررهای زیادی وارد می کند دارد چرا که دولت برای یکی از معادن که سرمایه گذار خارجی دارد ۱۱ درصد سود از محل بیت المال پرداخت می کند.
رئیس سازمان زندانها: زندان میانه به خارج از شهر منتقل میشود
غلامعلی محمدی در جلسه شورای اداری شهرستان میانه با بیان اینکه توفیق شده امروز در شهرستان میانه که ۱۲۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده و شهری عالمپرور است، حضور یابیم، گفت: سفرهای استانی روسای قوا همواره با خیر و برکت همراه بوده و امیدواریم سفر رئیس دستگاه قضا نیز به آذربایجانشرقی منتهی به خیر و برکت باشد.
وی افزود: نکات مطروحه در جلسه شورای اداری شهرستان را در جلسه شورای عالی قضایی مطرح خواهیم کرد که موضوع انتقال زندان میانه به خارج از شهر، احداث کمپ ماده ۱۶ و رفع موانع بهرهبرداری از پایاب سد آیدوغموش از جمله آن است.
محمدی با بیان اینکه انتقال زندانهای داخل شهر به خارج از بافت شهری را در تمامی شهرستانها پیگیری میکنیم، ادامه داد: زندانها در گذشته در حاشیه شهر و یا خارج شهرها احداث شده بودند که با توسعه شهرنشینی به داخل بافت شهری افتادهاند. طبق تکالیف قانونی و برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی که ممکن است به علت قرارگیری زندانها در بافت شهری رخ دهد، موضوع انتقال زندانها را در برنامه داریم.
وی با بیان اینکه آذربایجانشرقی یکی از استانهای موفق و پیشرو در زمینه اشتغالزایی و مهارتافزایی برای زندانیان بوده است، افزود: اشتغالزایی و مهارت افزایی باعث میشود زندانیان علاوه بر مهارت آموزی، درآمدی هم داشته و بتوانند خانواده خود را نیز حمایت کنند.
رئیس سازمان زندانها در خاتمه فعالیتهای انجمن حمایت از زندانیان شهرستان میانه را شایان توجه عنوان کرد.
گفتنی است رئیس سازمان زندانهای کشور بعد از جلسه شورای اداری به بازدید از پارکینگ راهنمایی و رانندگی و زمین جدید زندان میانه رفت.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان آذربایجان شرقی:کلام و رفتار و زندگی ما باید به گونهای باشد که وقتی مردم به ما نظر میافکنند، به نظام خوشبینتر شوند
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای طی سخنانی در دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: کلام و رفتار و زندگی ما باید به گونهای باشد که وقتی مردم به ما نظر میافکنند، به نظام خوشبینتر شوند نه آنکه خدای ناکرده زیست و اَعمال ما به گونهای باشد که سبب بدبینی مردم به نظام شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای تصریح کرد: باید پیوسته سنجش کنیم که آیا مردم اقدامات و افعال ما را در تراز نظام اسلامی میدانند یا خیر.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به خطیر و دشوار بودن کار قضا گفت: حجم کار شما همکاران قضایی زیاد است و به موازات آن توقعات نیز از شما بالاست؛ از سویی دیگر امکانات و تجهیزات اداری نیز در مواردی محدود است؛ باید به همه اینها مسائل معیشتی را نیز افزود؛ همه این موارد سبب طاقتفرسا بودن کار شما میشود؛ لذا در همینجا از مجاهدتهای همه شما همکاران قضایی قدردانی به عمل میآورم و نهایت سعی و تلاش خود را به کار میگیرم تا هر آنچه در توان دارم از بار مسائل و مشکلاتتان بکاهم.
رئیس عدلیه با اشاره به موضوع درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷ گفت: به رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی دستور میدهم که تمهیدات و تدابیر مقتضی را بهمنظور کاستن از میزان درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷ اتخاذ گرداند و با قاضیای که حکم خلاف بین شرع صادر میکند، جلسه برگزار کند و ادلّه او را برای صدور چنین رایی استماع کند؛ در مواردی نیز ممکن است بحث اختلاف برداشت از قوانین و مقررات پیش بیاید که در اینگونه موارد نباید از لفظ و مفهوم خلاف بیّن شرع استفاده کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در پایان به مقامات قضایی استان آذربایجان شرقی دستور داد که نسبت به اجرای احکام قطعی صادره قضایی در موعد مقرر اهتمام داشته باشند و چنانچه به هر دلیلی یک رای قضایی قابلیت اجرایی ندارد، ادلّه ناظر بر آن را تبیین گردانند.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، خلیلاللهی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی به ارائه گزارشی از عملکرد این دادگستری در بخشهای مختلف پرداخت.
همچنین نمایندگان قضات، کارکنان اداری و سازمانهای تابعه قوه قضاییه استان آذربایجان شرقی در این مراسم، به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند.
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: جمع قابل توجهی از نخبگان حوزه علمیه در سراسر کشور در دستگاه قضا جذب شدهاند
حجتالاسلام والمسلمین علی عبداللهی، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در امتداد برنامههای استانی سفر رئیس قوه قضاییه به استان آذربایجان شرقی به منظور شرکت در همایش طلاب حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) و بررسی برخی مشکلات در حوزههای مختلف به بناب سفر کرد.
حجتالاسلام والمسلمین علی عبداللهی ظهر امروز در جمع مسئولان و طلاب شهرستان بناب ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) و امام جعفرصادق (ع) با اشاره به نقش مهم و برجسته حوزههای علمیه کشور در قوه قضاییه گفت: قطعاً اگر حوزه و مبانی حوزه وجود نداشت قوه قضاییه نمیتوانست تمامی وظایف خود را در حوزه دینی و اسلامی بخوبی انجام دهد لذا قوه قضاییه و حوزه علمیه دو بال مهم عدالت محوری کشور هستند و با یکدیگر رابطه مستقیم دارند.
وی افزود: بر همین اساس طی دو سال گذشته جمع قابل توجهی از نخبگان حوزه علمیه در سراسر کشور در دستگاه قضا جذب شده و برخی از آنها هم اکنون مشغول به کار هستند.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با تاکید بر اینکه افراد با استعداد در اولویت جذب این نهاد قرار دارند، گفت: فرایند جذب نیرو در قوه قضاییه به نحوی است که در چارچوب مقررات، افراد شایسته وارد سیستم قضایی کشور شوند.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به گرایش بسیاری از مردم جهان به دین مبین اسلام و مذهب تشیع خاطر نشان کرد: ما هیچگاه دیگران را برای گرایش به دین اسلام و مذهب تشیع اجبار نکردهایم و همواره سعی کردیم با تأسی به سیره آن پیامبر عظیم الشان و با رفتار توحیدانه و تمدن و عدالت اسلامی، مذهب تشیع را بین جهانیان گسترش و رواج دهیم.
وی با بیان این مطلب که در چند سال اخیر دشمنان از طرق مختلف و با صرف هزینههای هنگفت برای براندازی انقلاب اسلامی ایران تلاش کردند، گفت: در همین راستا عدهای نیز در همین برهه سعی کردند تمام توهینها را به طلبهها بکنند، اما مردم و طلاب با رفتار خردمندانه و مردمی زیستن باعث شدند تا دشمنان نه تنها به اهداف خود نرسند بلکه از توطئههای شوم خود نیز ناامید شوند.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به حضور شوم رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: متاسفانه برخی از دولتها سعی میکنند با اسرائیل رابطه صمیمانه داشته باشند که قطعاً این اشتباه محض بوده و به ضرر خودشان خواهد بود چراکه این غده سرطانی به فرموده حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب باید هرچه سریعتر حذف شود.
وی افزود: حوزه و روحانیت با روحیه جهادگونه و کارکردهای متعددی از جمله هدایت علمی و فکری در سطح جامعه، تواناییهای بنیادین در عرصه تمدن اسلامی، فقه و اداره جامعه اسلامی تا مرحله وظایف اجتماعی بطور جد در دستور کار داشتهاند.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی با اشاره به تاثیرگذاری حضور پررنگ روحانیت و طلاب در عرصههای مختلف فرهنگی، سیاسی، دینی، مذهبی و اجتماعی در مقابله با استراتژی امروز دشمن گفت: مردم قطعاً همچنان روحانیت را پناهگاه خود میدانند چراکه این قشر از جامعه در طول تاریخ حماسههای خوبی را خلق کردهاند. مصداق آن در شرایط کرونایی هم در داخل بیمارستان در کنار پرستار و کنار مردم بودند و هم در شرایطی که عدهای در تدفین عزیزان خود از کرونا گرفتن رعب و وحشت داشتند، این قشر به شکل جهادی در میدان مبارزه با کرونا حضور داشتند.
وی افزود: طلاب و مسئولین میبایست در مبارزه با جبهه باطل در فضای مجازی نیز وارد شده چرا که نیازمند حضور آنها در مقابله با تبلیغات منفی و ضد دین و حتی سیاست برجسته سازی مشکلات و ایجاد روحیه ناامیدی توسط دشمنان در این فضا در بین اقشار مختلف هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در دیدار با اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی: به سازمان بازرسی کل کشور دستور دادهام تاگزارش ناظر بر مسائل حوزه عرضه خودرو را تهیه کند تا چنانچه در این قضیه کوتاهی و تخلفی صورت گرفته، اقدامات مقتضی ترتیب داده شود
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای طی سخنانی در دیدار با اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: ما مسئولان باید نهایت تلاش خود را به کار گیریم تا مشکلات معیشتی مردم رفع شود؛ امروز مشکلات معیشتی سبب ایجاد برخی از ناهنجاریها شده و دشمن نیز در حال سوءاستفاده است؛ امروز حتی تهیه مسکن برای اجاره نیز برای اقشاری از مردم آسان نیست.
آیین واگذاری بیش از ۶ هزار سند شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی استان آذربایجان شرقی برگزار شد/ رئیس قوه قضاییه در جمع دانشجویان دانشگاه تبریز: در بحث تخلفات و جرایم بانکی ابتدا به سراغ بانکها رفتهایم
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: من بعنوان رئیس قوه قضاییه این آمادگی را دارم تا اختیارات قانونی مورد نیاز را به منظور رفع مسائل و مشکلات حقوقی استان آذربایجان شرقی به رئیس کل دادگستری این استان تفویض کنم؛ همچنین در همین جهت، سایر کمکها و مساعدتهای لازم را نیز به مسئولان استان خواهیم داشت تا برخی مشکلات مزمن استان در راستای منافع مردم رفع شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای اظهار داشت: امروز مردم ما از برخی ناهنجاریهای اجتماعی مکدر هستند؛ من از سال گذشته مکرراً و مؤکداً در جلسات مختلف خطاب به مسئولان و دستگاههای ذیربط تصریح کردهام که با عمل به همین قوانین موجود، بالغ بر ۷۰ درصد ناهنجاریهای اجتماعی قابل رفع است؛ معتقدیم بسیاری از مسائل در این حوزه در زمره جرائم مشهود است و ضابطین و قوه قضاییه موظف به برخورد هستند؛ به من اعلام شد که چنانچه به ظرفیت قانونی موجود در این حوزه عمل شود بر حجم پروندههای قضایی افزوده میشود که من اعلام کردم این مشکل را با تمهیداتی حل خواهم کرد و چنانچه کار ما زیاد شود بهتر از آن است که خلاف شرعی به وقوع بپیوندد. علیایحال ما را ملزم به تدوین لایحهای در این خصوص کردند و ما به این امر عمل کردیم و لایحهای ۹ مادهای را تدوین کردیم؛ لایحه مزبور پس از ارسال به دولت، اکنون در مجلس فرآیندهای مربوطه را طی میکند.
رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به مطالبه وضعیت نامناسب خودرو از ناحیه برخی شرکت کنندگان بیان داشت: به سازمان بازرسی کل کشور دستور دادهام تا در اسرع وقت گزارش ناظر بر مسائل حوزه عرضه خودرو را تهیه کند تا چنانچه در این قضیه کوتاهی و تخلفی صورت گرفته، اقدامات مقتضی ترتیب داده شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای اظهار داشت: با بنیاد شهید توافقی را برای ارائه خدمات آسانتر و ارزانتر به خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران منعقد کردهایم و همینجا به رییس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی دستور میدهم فارغ از این توافقنامه، به هر میزان که میتوانند در جهت تسهیل امور قضایی و حقوقی خانواده شهدا و ایثارگران، اقدامات لازم را به کار گیرند.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین «آلهاشم» نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی طی سخنانی اظهار کرد: برخی مشکلات با دامنه اجتماعی گستردهای که دارند ورود ملی به موضوع را میطلبند؛ متاسفانه امروز مقوله مالباختگان بورس و شرکتهای فرابورسی به صورت یک معضل در استان آذربایجان شرقی درآمده و ما از دستگاه قضایی انتظار داریم که با برگزاری جلسات تخصصی در این زمینه، پیامآور اخباری خوش و امیدوارکننده برای اقشار آسیبپذیر باشد.
وی با بیان اینکه دشمن امروز در پی ناامید کردن مردم از مسئولان و بخشهای مختلف نظام است، خواستار اجرای سریع احکام بازدارنده به ویژه در حوزه جرائم مالی کلان، گرانفروشی و احتکار شد.
حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم همچنین از مسئولان قضایی استان آذربایجان شرقی به واسطه انجام دیدارهای چهره به چهره و بدون واسطه با مردم و استماع مشکلات اقشار مختلف و رسیدگی به درخواستهای آنها قدردانی کرد.
«امامی سپیدان» نماینده خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، از عدم اجرایی شدن قوانین و مقررات مرتبط با جامعه ایثارگری کشور از سوی دستگاهها و بخشهای مختلف کشور انتقاد کرد.
«خاتونی» نماینده جامعه ورزشکاران استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم به ارائه مطالبی در خصوص ضرورت ارتقاء تجهیزات و شرایط در حوزه ورزش قهرمانی بانوان پرداخت.
حجتالاسلام «جلالی نوبری» نماینده قشر روحانیون آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی بر ضرورت عمل به فرامین دینی از سوی همه دستگاههای مسئول در موضوع حجاب و عفاف تاکید کرد.
«اکرمی» نماینده نخبگان و فرهنگیان استان آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی قادر به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیست و اجرای این سند حمایت و پشتیبانی سایر دستگاهها را میطلبد، گفت: دستهبندی مدارس سبب شده کیفیت مدارس دولتی کاهش پیدا کند که باید هرچه سریعتر برای این موضوع تدبیری اندیشید.
«ساعی» نماینده جامعه روشندلان استان آذربایجان شرقی ضمن قدردانی از ابلاغ دستورالعمل حمایت از اشخاص دارای معلولیت توسط قوه قضاییه بر ضرورت اطلاعرسانی کامل این دستورالعمل در بخش و واحدهای مختلف قضایی تاکید کرد.
«محمودی» نماینده جامعه عشایر نیز در این مراسم به بیان مشکلات معیشتی و اشتغال عشایر روستاییان استان آذربایجان شرقی پرداخت.
نماینده هنرمندان و شعرای استان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار بر ضرورت حمایت از حقوق مولفین تاکید کرد و خواستار فعال شدن شورای حل اختلاف هنرمندان در آذربایجان شرقی شد.
با حضور حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای؛ آیین واگذاری بیش از ۶ هزار سند شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی استان آذربایجان شرقی برگزار شد/ این اسناد حدنگاری در ۱۴ شهرک صنعتی و برای ۶ هزار قطعه و با مساحت دو هزار و ۲۲۸ هکتار صادر شدهاند/ اسناد حدنگاری ۶ نفر از صاحبان این قطعهها امروز به صورت نمادین توسط حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای رئیس دستگاه قضا تحویل داده شد
در جریان سفر حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به استان آذربایجان شرقی، آیین واگذاری بیش از ۶ هزار سند شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی استان آذربایجان شرقی با حضور رئیس دستگاه قضا و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک برگزار شد.
این اسناد حدنگاری در ۱۴ شهرک صنعتی و برای ۶ هزار قطعه و با مساحت دو هزار و ۲۲۸ هکتار صادر شدهاند.
اسناد حدنگاری ۶ نفر از صاحبان این قطعهها امروز به صورت نمادین توسط حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای رئیس دستگاه قضا تحویل داده شد.