اتفاق تلخی که در سایه برخی ندانم کاریها انتظار وقوعش میرفت، در حال تکوین و رخ دادن است و ظاهرا هشدارها در خصوص آن هم راه به جایی نمیبرد.
به گزارش «تابناک»، اتفاق خوشایندی که با سفر اخیر رئیس مجلس کشورمان به امارات متحده عربی رقم خورد، به سادگی در حال رنگ باختن است چراکه مرکز نامدار و خوش آوازه ایرانی در آن کشور حال و روز خوشی ندارد و در سایه تصمیمات عجیب اتخاذ شده، در وضعیت بحرانی قرار گرفته و به نوعی به کانون تخلفات سریالی بدل شده است.
صحبت درباره بیمارستان ایرانی دبی است که در زیرمجموعه جمعیت هلال احمر کشورمان قرار دارد و در سالهای اخیر به واسطه برخی تخلفات، چند نوبت جریمه شده و آنقدر اوضاع وخیمی دارد که هر بار بازدید از آن در دستور کار نهادهای نظارتی امارات قرار میگیرد، بیم توقف فعالیت آن برای همیشه میرود.
تخلفاتی دامنهدار که «تابناک» در چند گزارش در مقاطع مختلف در خصوص آنها هشدار داده و کوشیده تا نظر نهادهای نظارتی کشورمان را به این بحران پیش رو و البته رو به گسترش جلب نماید، اما تا به این لحظه راه به جایی نبرده است. هشدارهایی همراه با پیشبینیهایی ناخوشایند که حالا یکی از آنها به وقوع پیوسته و متاسفانه خبر میرسد که سازمان بهداشت دبی روز چهارشنبه هفته گذشته از این بیمارستان بازدید به عمل آورده و در واکنش به برخی تخلفات رقم خورده در این مرکز، تصمیماتی اتخاذ کردهاند.
بازدیدی که وفق قوانین آن کشور، رئیس بیمارستان موظف به حضور در آن و پاسخگویی به بازرسان است، اما از آنجایی که سرپرست تعیین شده برای بیمارستان ایرانی دبی فاقد مجوز طبابت و حتی ویزای کار در بیمارستان است، از این کار امتناع کرده و بی شک این رفتار با واکنش قانونی مواجه خواهد شد. این در حالی است که گزارشهای رسیده حکایت از آن دارد که سرپرست مورد دار این بیمارستان، با جذب خارج از شمول مقررات و غیرقانونی ۳۱ نفر (به کارگیری کارکنانی که ویزای کار در امارات یا فعالیت در بیمارستان در این کشور را ندارند) و شناسایی این تخلف توسط نهادهای نظارتی امارات متحده عربی، موجب تعیین جریمه سنگین میلیون درهمی برای این بیمارستان شده است!
رویدادهایی که به نوعی موجب بی اثر شدن اقدامات دیپلماتیک کشورمان برای شکل دادن و تقویت روابط حسنه با امارات متحده عربی، همسایه جنوبی کشورمان است که نمونه آن را در سفر اخیر محمدباقر قالیباف به آن کشور و هدیه جالب توجه وی به حاکم امارات شاهد بودیم. اهدای دو محصول بسیار ارزشمند ایرانی، هر دو در حوزه بهداشت و درمان، آن هم در شرایطی که تنها نهاد ایرانی فعال در حوزه بهداشت و درمان در کشور امارات متحده عربی به نوعی به کانون رقم خوردن برخی تخلفات بدل شده است.
وضعیتی که این سوال را به دنبال دارد که آیا تعیین تکلیف اوضاع مدیریتی یک بیمارستان اینقدر دشوار است که جمعیت هلال احمر کشورمان با انبوه تجارب قابل تقدیر در برهههای مهم و حساس، قادر به انجامش نیست؟ آیا حل مشکلات این مرکز دشوارتر از کلان پروژههایی مانند ساماندهی جمعیت میلیونی اربعین است؟!
آیا قابل قبول است که در آستانه اتمام مدت اعتبار لایسنس این بیمارستان، این مرکز در چنین شرایط بحرانیای قرار داشته باشد؟ اصلا علت شکل گیری چنین وضعیتی چیست؛ آیا تصمیمات منجر به این وضعیت از جایی بیرون از جمعیت هلال احمر کشورمان به پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت تحمیل شده است یا بایستی ریشه ماجرا را در جای دیگری جستوجو کرد کرد؟!
سوالاتی که زمان زیادی برای یافتن پاسخ آنها باقی نمانده و اگر دیر شود، ممکن است نتایج تاسف آوری به دنبال داشته باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.