تعداد بازدید: 40حیات وحش
صبحانه عقاب سرسفید با جوجههایش
عقاب سرسفید یا عقابِ گَر | Bald Eagle، یک عقاب از گروه عقابهای دریایی است که بومی آمریکای شمالی است. محدوده زندگی این پرندهٔ شکاری، آلاسکا، کانادا، تمام خاک اصلی ایالات متحده آمریکا و شمال مکزیک را دربر میگیرد. این عقابها در نزدیکی پهنههای آبی وسیعی زندگی میکنند که هم ذخیره غذایی مناسبی داشته باشند و هم درختان کهنسالی برای آشیانهسازی وجود داشته باشد. طول بدن پرندگان بالغ از نوک منقار تا انتهای دم به 102 سانتی متر میرسد و وزنشان از 3.5 تا 12.5 کیلوگرم متغیر است. فاصلهٔ دوسرِ بالهای پرندهٔ نر از 1.5 تا 2.5 متر متغیر است. جنس ماده از نظر جثه بزرگتر است و در هنگام پرواز تا 2.7 هم میرسد. اگر چه نرها کوچکترند ولی از طرفی به دلیل جثه کوچکشان میتوانند تیزتر و سریعتر عمل کنند. از طرفی بزرگ بودن ماده آن را برای گرم کردن تخمها آماده میکند. عقابهای سرسفید در حالت عادی طول عمری در حدود سی تا چهل سال دارند و در اسارت ممکن است بیشتر نیز عمر کنند. سرو کامل شکار یک عقاب سر سفید برای جوجههایش در یک صبح را میبینید.
دیدگاهها (0)
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.
دیدگاه خود را بنویسید