ته چین؛

طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو

کد خبر: ۱۲۰۱۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 06 November 2023
تعداد بازدید : 53
کد خبر: ۱۲۰۱۳۱۸
|
۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 06 November 2023
|
2593 بازدید

مواد لازم:چند تکه فیله مرغ
2 : سالاد کلم 
3: سس سالاد فرانسوی
4: سس ردهات بوفالو
5: آرد همه کاره 
6 : نمک و فلفل به میزان لازم
7: آب‌دوغ یا خامه قنادی 
8: نان تورتیلای بزرگ 
9: پنیر پروولون 3 تکه برای هر رپ

بازدید 2593
رپ مرغ ترد سرخ‌شده همراه با سالاد کلم و سس تند بوفالو و سس سالاد رنچ که در نان تورتیلای بزرگ به همراه پنیر پروولون پیچیده می‌شود. دستور پخت این غذای بسیار ساده است و به سرعت آماده می‌شود، طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو را در ویدیو تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟