مواد لازم:چند تکه فیله مرغ
2 : سالاد کلم
3: سس سالاد فرانسوی
4: سس ردهات بوفالو
5: آرد همه کاره
6 : نمک و فلفل به میزان لازم
7: آبدوغ یا خامه قنادی
8: نان تورتیلای بزرگ
9: پنیر پروولون 3 تکه برای هر رپ
رپ مرغ ترد سرخشده همراه با سالاد کلم و سس تند بوفالو و سس سالاد رنچ که در نان تورتیلای بزرگ به همراه پنیر پروولون پیچیده میشود. دستور پخت این غذای بسیار ساده است و به سرعت آماده میشود، طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو را در ویدیو تابناک فرامیگیرید.