ته چین؛

طرز تهیه کیک کاراملی مذاب

کد خبر: ۱۲۰۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 08 November 2023
تعداد بازدید : 44
کد خبر: ۱۲۰۱۳۳۵
|
۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 08 November 2023
|
3216 بازدید

مواد لازم:
دو سوم پیمانه سس دلسه دلچه
1 قاشق غذاخوری کره(در دما محیط باشد)
مواد لازم کیک 
دو سوم پیمانه آرد همه کاره
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر
6 قاشق غذاخوری کره  ومقداری بیشتر برای چرب کردن ظروف رمکین
یک سوم پیمانه شکر و مقداری بیشتر برای ظروف رمکین 
یک چهارم پیمانه سس دلسه دلچه 
دو تخم مرغ بزرگ (در دمای محیط)
نصف قاشق چایخوری وانیل
چهارپیاله رمکین 110 گرمی

بازدید 3216
کیک کاراملی مذاب نوعی از کیک عصرانه همراه با سس است که در در آن مانند چاکلت لاوا کیک یا کیک شکلاتی مذاب کارامل داغ و مذاب داخل خود کیک قرار دارد و با اولین برش کارامل آب شده از آن بیرون می‌زند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟