ته چین

طرز تهیه چاومین گوشت و گوجه‌فرنگی

کد خبر: ۱۲۰۵۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 23 November 2023
تعداد بازدید : 73
کد خبر: ۱۲۰۵۲۱۷
|
۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 23 November 2023
|
7442 بازدید

مواد لازم: 
1 : 230 گرم نودل تخم‌مرغ یا هر نوع نودل چینی 
2 :  300 گرم گوشت سرسینه گوساله
3 : سه عدد گوجه فرنگی
3 : دو عدد پیازچه

مواد لازم برای سس
5 : دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
6 :یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
7 : یک چهارم پیمانه سس سویا
8 : یک چهارم پیمانه آب مرغ 
9 : دو حبه سیر
10 : دو قاشق چایخوری شکر
11 :یک قاشق غذاخوری سس سیراچا
12 :یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
13 : یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

بازدید 7442
چاومین نوعی غذای چینی است که با نودل و سبزیجات سرو می‌شود و معمولا با گوشت یا پنیر توفو همراه است این غذا طرفداران زیادی در خارج از چین دارد . و در طول زمان به روش های مختلفی تهیه شده است. طرز تهیه چاومین گوشت و گوجه فرنگی را در تابناک فرا می‌گیرید .
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟