ته چین؛

دستور پخت پیتزای مرغ با سس بوفالو

کد خبر: ۱۲۰۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 24 November 2023
تعداد بازدید : 72
کد خبر: ۱۲۰۵۲۲۱
|
۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 24 November 2023
|
5286 بازدید

مواد لازم
1 : دو پیمانه سینه مرغ پخته آماده و خرد شده
2 : دو قاشق غذاخوری کره
3 : 170 گرم سس بوفالو 
4 : سه چهارم پیمانه پنیرآبی یا بلوچیز
5 : یک و نیم پیماره پنیر موتزرلا رنده شده 
6 : نصف پیمانه مایونز
7 : یک چهارم پیمانه خامه ترش
8 : یک چهارم پیمانه شیر 
9 : سس ووسترشر به میزان دلخواه
10 : نمک و فلفل تازه آسیاب شده یه میزان دلخواه

مواد لازم برای خیمر پیتزا
1 : دو پیمانه آرد همه کاره 
2 : یک قاشق چایخوری نمک
3 : یک قاشق چایخوری شکر 
4 : یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
5 : یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر 
6 : سه چهارم پیمانه آب گرم

بازدید 5286
پیتزای مرغ همیشه مورد علاقه کسانی بوده که به گوشت قرمز علاقه ندارند و یا در پیتزای خود سویس و کالباس نمی‌پسندند. پیتزای مرغ بوفالو یکی از پیتزاهای معروف مرغ است که در اکثر رستوران‌ها و پیتزا فروشی‌ها سرو می ‌شود. طرز تهیه پیتزای مرغ بوفالو را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟