دانشمندان و محققان کشاورزی ژاپن در ۳۳ سال گذشته انگوری درشت، آبدار، شیرین و بسیار خوش طعم را پرورش دادند که شاین موسکات نام دارد. حالا کره جنوبی و چین شاین موسکاتهای آبدار، براق و خوش طعم ژاپنی را دزدیده و آنها را به تاکهای محلی پیوند زدهاند تا این محصولات را کپی کنند. ژاپن از دهه ۱۹۲۰ میلادی سبک جدید و مدرنی از کشاورزی را برای تولید انواع برتر محصولات کشاورزی توسعه داده است. کارشناسان و کشاورزان ژاپنی از روند کپی کاری چین و کره ژاپنی روی محصولات کشاورزی خود ابراز نگرانی کردهاند. آنها نگران رقابت محصولات خود در برابر انواع ارزانتر چینی و کرهای در بازارهای هدف هستند. برخی فروشندگان و مصرفکنندگان نیز میگویند تفاوت زیادی در طعم محصولات ژاپنی و انواع چینی آن وجود دارد. جزئیات را میبینید.