حضور «حاج قاسم» با لباس مبدل بیخ گوش آمریکایی‌ها

مشاور عالی فرمانده‌کل قوا گفت: در جریان حمله آمریکایی‌ها به عراق، حاج قاسم به‌مدت یک ماه به عراق رفت و در منطقه حفاظت‌شده الخضراء بغداد با لباس مبدل مستقر شد، آمریکایی‌ها بعد از گذشت یک ماه از حضور ایشان مطلع شدند و با تانک به محل اقامتش حمله کردند.
کد خبر: ۱۲۱۴۷۴۸
|
۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰ 09 January 2024
|
4857 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، نیمه‌های شب ۱۳ دی‌ماه سال ۱۳۹۸ بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محور مقاومت یکی از سرداران و فرماندهان بنام خود را در پی حمله موشکی پهپاد‌های آمریکایی در فرودگاه بغداد از دست داد و شوک عظیمی به مردم منطقه و حتی در سطح جهانی وارد شد،

فرمانده‌ای که از کرمان برخاست و رشادت‌هایش در دفاع مقدس زبانزد همه بود و سپس برای مقابله با اشرار و تأمین امنیت به جنوب شرق کشور رفت، اما قابلیت‌ها و توان حاج قاسم به‌گونه‌ای بود که فرمانده معظم کل قوا از آن در جهت تقویت جبهه مقاومت و مردم مظلوم منطقه استفاده و ایشان را به سمت فرماندهی نیروی قدس سپاه منصوب کرد.

۴ سال از شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به‌همراه ابومهدی المهندس و یارانشان می‌گذرد و امروز پس از تحولات منطقه و ضربه سنگین طوفان الاقصی به رژیم صهیونیستی، شاهد تأثیرات و نقش این شهید بزرگوار در به قدرت رساندن جبهه مقاومت هستیم.

به‌بهانه ایام شهادت سردار سلیمانی با سرلشکر سید یحیی (رحیم) صفوی رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به گفتگو نشسته‌ایم، در حقیقت سردار صفوی بود که پس از انتصاب به فرماندهی‌کل سپاه در سال ۱۳۷۶، سردار قاسم سلیمانی را برای فرماندهی نیروی قدس انتخاب کرد و همین موضوع مبدأ تحولات جدیدی در نیروی قدس و شکل‌گیری جبهه مقاومت اسلامی در منطقه با هدایت حاج قاسم شد.

آنچه در ادامه می‌آید حاصل گفتگوی گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم با سردار سرلشکر صفوی است.

تسنیم: زمانی که شما به‌عنوان فرمانده‌کل سپاه منصوب شدید، سردار سلیمانی را به‌عنوان فرمانده نیروی قدس انتخاب کردید، چه عاملی باعث شد این تصمیم را بگیرید و چه ویژگی بارزی در شهید سلیمانی وجود داشت که شما به آن جلب شدید و فکر کردید ایشان می‌تواند نیروی قدس را فرماندهی کند؟

سردار صفوی: بنده از ماه‌های اول جنگ تا شهادت سردار سلیمانی با ایشان دوست و رفیق بودم، یعنی حدود ۴۰ سال؛ شهید سلیمانی قهرمان دفاع ملی ایران و چهره بین‌المللی مقاومت و احیا و تقویت کننده جبهه مقاومت نه تنها در غرب آسیا بلکه در جهان اسلام بود.

* شهید سلیمانی علاوه بر مسائل دفاعی، سیاست داخلی و بین‌المللی را خوب می‌شناخت

او انسان مؤمنی بود که هم مسائل جهاد و دفاع و هم بحث سیاست داخلی و بین‌المللی را خوب می‌شناخت، علاوه بر این مسائل اجتماعی و منطقه‌ای و به خصوص مسائل امت اسلامی را درک می‌کرد و یک فهم راهبردی داشت.

در همان ماه‌های آغاز دفاع مقدس، ما ایشان را به عنوان فرمانده گردان در سوسنگرد دیدیم. یادم می‌آید شهید حسن باقری ایشان را به ما معرفی کرد، چون من در آن مقطع مسئول عملیات جنوب و شهید حسن باقری معاون اطلاعات ستاد عملیات جنوب بود.

در سال ۱۳۶۱ و در عملیات فتح المبین، ایشان تیپ ۴۱ ثارالله که متشکل از بچه‌های استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان بود را بنیان گذاشت و حدود یک سال بعد از آن، تیپ ثارالله تبدیل به لشکر ثارالله شد و در تمام طول دفاع مقدس به عنوان یک لشکر خط شکن و افتخارآفرین سپاه بود. برای مثال لشکر ثارالله در عملیات والفجر ۸ وظیفه عبور از سخت‌ترین بخش رودخانه اروند را به عهده داشت.

علاوه بر این سردار سلیمانی در حوزه فرماندهی، سازماندهی و آموزش نیرو به خصوص آموزش‌های تخصصی نیز تبحر داشت برای مثال همرزم و هم شهری کرمانی ایشان سردار عرب نژاد، تیپ ۳۸ زرهی ذوالفقار و قوی‌ترین تیپ زرهی سپاه را تأسیس کرد.

سردار سلیمانی در حوزه فکر و اندیشه دارای یک نبوغ ذاتی بود و در حوزه رفتاری نیز انسانی تربیت شده در مکتب امامین انقلاب و دفاع مقدس بود. ایشان پس از جنگ فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق شد و یکی از کار‌های بزرگی که انجام داد، تبدیل عده‌ای از اشرار منطقه به نیرو‌های طرفدار جمهوری اسلامی بود و این کار را با ایجاد اشتغال و کشاورزی برای آن‌ها در آن مناطق انجام داد.

* ماجرای ارسال دستور آزادی اسیر توسط حاج قاسم

همین جا لازم است یک خاطره هم تعریف کنم، یک دفعه که ایشان برای ارائه گزارش خدمت حضرت آقا رسیده بودند بیان می‌کنند که ما یکی از سران اشرار را برای مذاکره دعوت و همانجا دستگیر کردیم.

حضرت آقا به ایشان می‌فرمایند با این مضمون که "وقتی کسی را برای مذاکره دعوت می‌کنید یعنی به او امان داده‌اید، پس چرا او را دستگیر کردید؟ همین الان تماس بگیرید و این فرد را آزاد کنید" و ایشان از همانجا تلفن می‌زند و را آزاد می‌کنند. شنیدم همین فرد بعد‌ها به قرارگاه قدس سپاه پیوست و تبدیل به یک مدافع امنیت در جنوب شرق کشور شد.

* در ابتدای مسئولیتم سرداران سلیمانی، کاظمی و حجازی را برای فرماندهی نیرو‌ها انتخاب کردم

به هرحال من که در سال ۷۶ فرمانده کل سپاه شدم، سردار قاسم سلیمانی را از فرماندهی قرارگاه قدس سپاه برای تصدی فرماندهی نیروی قدس به حضرت آقا پیشنهاد دادم. همچنین سردار کاظمی را هم از فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدای شمال‌غرب آوردم و به حضرت آقا پیشنهاد دادم که ایشان هم فرمانده نیروی هوایی سپاه بشود و سردار حجازی را هم برای فرماندهی نیروی مقاومت بسیج پیشنهاد دادم که حضرت آقا با هر سه نفر موافقت کردند.

من در آن زمان شناخت کاملی از ابعاد مختلف شخصیتی شهید سلیمانی به خصوص توانمندی ایشان در شناخت دفاع و امنیت غرب آسیا و فهم سیاست بین‌المللی داشتم.

* ماجرای تعجب «پوتین» از اطلاعات حاج قاسم روی نقشه و احضار وزیر دفاع

فهم ایشان از مسائل آن‌قدر بالا بود که نه‌تن‌ها در قامت یک فرمانده زبده بلکه به‌عنوان یک دیپلمات متبحر و آگاه با سران برخی از کشور‌ها دیدار می‌کرد، مثلاً ایشان با آقای پوتین دیدار داشت و خود حاج قاسم برای من تعریف می‌کرد، می‌گفت "روزی که به دیدار آقای پوتین رفتم و از روی نقشه اوضاع سوریه را برای ایشان توضیح دادم، ایشان تعجب کرد و از وزیر دفاع خود خواست که به جلسه بیاید و دید اطلاعاتی که ما می‌دهیم بسیار کامل‌تر از اطلاعاتی است که منابع روسی در اختیار او گذاشته‌اند"؛ لذا به همین دلیل و پس از ملاقاتی که پوتین با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشت مجاب شد که نیروی هوایی روسیه را به سوریه و برای پشتیبانی هوایی یگان‌های زمینی ارتش و نیرو‌های مردمی سوریه و از همه مهمتر نیرو‌های مدافعین حرم برای مقابله با داعش اعزام کند.

همچنین سردار سلیمانی یک توان بالایی در حوزه آموزش و سازماندهی نیرو‌های مردمی داشت. ایشان در عراق با کمک دولت این کشور حدود ۲۰ تیپ حشد الشعبی را برای مقابله با داعش و به کمک به ارتش عراق سازماندهی کرد. علاوه بر این در سوریه نیز بیش از ۷۰ هزار نفر را در قالب دفاع وطنی در کنار ارتش سوریه آموزش داد و سازماندهی کرد و رزمندگانی را از سایر کشور‌ها برای مقابله با داعش بکار گرفت.

* «احمد شاه مسعود» مرتب از سردار سلیمانی تعریف می‌کرد

اگر ایشان در سازماندهی نیرو‌های افغانستانی موفق بود به دلیل آن است که شناخت دقیقی از این کشور داشت. خدا رحمت کند «احمد شاه مسعود» را، زمانی که وزیر دفاع افغانستان بود، سردار سلیمانی ایشان را به دیدار من آورد و من در آن زمان فرمانده کل سپاه بودم، در آن دیدار احمد شاه مسعود مرتب از سردار سلیمانی تعریف می‌کرد.

درخصوص لبنان هم همانطور که می‌دانید، خردادماه سال ۱۳۶۱ پس از آزادی خرمشهر و در سال ۱۹۸۲ اسرائیل به جنوب لبنان حمله کرد و تا بیروت پیش رفت. در آن زمان  به دستور شورایعالی دفاع، سپاه دو تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) و تیپ ۵۸ ذوالفقار از ارتش را برای کمک، به سوریه فرستاد زمانی که من ماموریت تیپ ۲۷ را به حاج احمد متوسلیان ابلاغ کردم ایشان خوشحال شد و گفت من آرزو داشتم با صهیونیست‌ها بجنگم، بعد هم که به سوریه رفت.

هرچند در ادامه حضرت امام فرمودند راه قدس از کربلا می‌گذرد و ما هر دو تیپ را به تهران برگرداندیم و عده‌ای از جمله حاج احمد متوسلیان برای آموزش ماندند و به اتفاق آقای موسوی سفیر و چند نفر دیگر به اسارت فالانژ‌های لبنانی طرفدار صهیونیست‌ها درآمدند.

* خون شهدای مدافع حرم همچون حاج قاسم راه قدس را باز می‌کند

لذا  اعتقاد من آن است همانطور که خون شهدای دفاع مقدس، راه کربلا را باز کرد، خون شهدای مدافع حرم همچون حاج قاسم سلیمانی نیز راه قدس را به اذن الهی باز می‌کند.

تسنیم: بعد ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکایی‌ها به افغانستان و عراق، همه تحلیل‌ها این بود که گزینه بعدی ایران خواهد بود. شما خودتان در آن زمان فرمانده کل سپاه بودید و شرایط را از نزدیک رصد می‌کردید. اما به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی راهبرد فرسوده کردن نیرو‌های آمریکایی در عراق و افغانستان را در پیش گرفت. سردار سلیمانی و نیروی قدس سپاه اصلی‌ترین عامل اجرای این سیاست بودند و نقش بارزی در زمینگیر کردن آمریکایی‌ها و جلوگیری از حمله آن‌ها به ایران داشتند. در این خصوص تحلیلتان را بفرمائید.

سردار صفوی: بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر، آمریکایی‌ها دچار یک خطای راهبردی شدند و تصمیم به لشکرکشی به کشور‌های افغانستان و عراق گرفتند که بزرگترین خطای استراتژیک آمریکایی‌ها بود.

آمریکایی‌ها در نتیجه این حملات، ۲۰ سال در عراق و افغانستان چیزی حدود ۸۰۰۰ میلیارد دلار هزینه کردند و حدود ۳۰ هزار نفر کشته و زخمی دادند، اما در مقابل، چین و روسیه از این فرصت ۲۰ ساله استفاده کردند و توان اقتصادی و نظامی خودشان را تقویت کردند.

با تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مجموعه نظام جمهوری اسلامی یک فهم استراتژیک از اقدام آمریکا در منطقه پیدا کرد و شورای عالی امنیت ملی به این جمع بندی رسید که توان آمریکا در عراق و افغانستان فرسوده خواهد شد و خطرات آمریکا برای ایران کمتر می‌شود.

* در حمله شوروی به افغانستان به مجاهدان افغان کمک می‌کردیم

قبل از این نیز ما در جریان تجاوز اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان به مجاهدان افغانستانی کمک می‌کردیم. شوروی از سال ۱۹۷۹ میلادی تا سال ۱۹۸۹ افغانستان را اشغال کرد و در جریان این نبرد، ما مجاهدان افغانستانی را علی رغم اینکه خودمان درگیر جنگ بودیم آموزش دادیم و به آن‌ها کمک می‌کردیم، چون ارتش سرخ متجاوز به یک کشور مسلمان مثل افغانستان شده بود و سرانجام هم آن‌ها از افغانستان خارج شدند، یعنی سال ۱۹۸۹ و بعد هم فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی رخ داد.

در مقطع حمله نظامی به عراق و سرنگونی دیکتاتوری صدام و حزب بعث عراق، آمریکایی‌ها به دنبال آن بودند تا با تشکیل یک دولت متخاصم در عراق علیه ایران، اوضاع را به دست بگیرند و از آنجا علیه ایران تهدید‌هایی ایجاد کنند، اما در نتیجه تلاش‌های نخبگان و مرجعیت عراق حضرت آیت الله العظمی سیستانی، یک حکومت پارلمانی موافق با جمهوری اسلامی بر سر کار آمد و این سیاست آمریکایی‌ها نیز با شکست روبرو شد.

 

سردار سلیمانی و سرلشکر صفوی در دیدار مرحوم حجت‌الاسلام سیدعبدالعزیز حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق

* ماجرای حضور سردار سلیمانی با چهره مبدل در الخضراء بغداد و حمله آمریکایی‌ها با تانک به محل ایشان

شهید سلیمانی انسانی دارای فهم استراتژیک بود، علاوه بر این ایشان از هوش اطلاعاتی سرشاری هم برخوردار بود برای مثال در جریان حمله آمریکایی‌ها به عراق در سال ۲۰۰۳، حاج قاسم به مدت یک ماه به عراق رفت و در منطقه حفاظت شده سبز (الخضراء) بغداد مستقر شد. آمریکایی‌ها بعد از گذشت یک ماه از حضور ایشان مطلع شدند.

سردار سلیمانی با یک لباس و چهره مبدل به این منطقه رفت و آمریکایی‌ها زمانی که فهمیدند فرمانده نیروی قدس سپاه به آن منطقه رفته با تانک به محل اقامت ایشان حمله کردند، اما یک یا دو روز قبل، شهید سلیمانی آن مکان را ترک کرده بود.

* آمریکایی‌ها با حمله به عراق و افغانستان دو دشمن بزرگ ما را از بین بردند

لذا شکست آمریکایی‌ها در عراق و افغانستان موجب شد تا بعد‌ها اوباما رئیس جمهور وقت ایالات متحده در سال ۲۰۱۲ و در سند امنیت ملی آمریکا تصویب کند که دیگر وارد جنگ‌هایی مانند عراق و افغانستان نخواهند شد. در حقیقت آمریکایی‌ها با حمله به عراق و افغانستان دو دشمن بزرگ ما را از بین بردند و این در امنیت مرز‌های شرقی و غربی ایران مؤثر بود.

اما در ادامه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، داعش را با حمایت مالی برخی کشور‌های عربی منطقه ایجاد کردند و این چیزی بود که خانم هیلاری کلینتون هم در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا به آن اذعان کرد. آمریکایی‌ها داعش را ایجاد کردند و اردن و ترکیه هم مرز‌های خود را به روی داعش باز کردند و این موجب شد تا داعش برخی شهر‌های سوریه مثل حلب و برخی از شهر‌های عراق را مثل موصل منهدم کند و در هر کدام از این دو کشور چیزی حدود ۲۰۰ میلیارد دلار خسارت بر جای بگذارد.

آمریکایی‌ها روحیه جهادی جوانان کشور‌های اسلامی که در نتیجه بهار عربی و بیداری اسلامی به وجود آمده بود را بر علیه کشور‌های اسلامی به کار گرفتند و با پول برخی از کشور‌های عربی و جوانان مسلمان از اقصی نقاط جهان با تفکر انحرافی، برخی از شهر‌های سوریه و عراق را نابود و اقتصاد آن‌ها را ضعیف کردند.

کار بزرگی که سردار سلیمانی با ارتش‌های سوریه و عراق و نیرو‌های مردمی این دو کشور و مدافعان حرم و حزب الله لبنان انجام داد این بود که فتنه داعش را شکست داد و این موجب شد خشم و بغض بزرگی از ایشان و جبهه مقاومت در دل آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها و حتی برخی کشور‌های عربی به وجود بیاید.

عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی و آمریکا که در فرودگاه‌های دمشق و بغداد بودند پرواز و پیاده شدن حاج قاسم سلیمانی را اطلاع دادند و موجب آن شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم و فرمانده حشدالشعبی عراق سردار بزرگ ابومهدی المهندس و یاران عزیزشان شدند.

تسنیم: امسال ایام شهادت سردار سلیمانی مصادف با ادامه عملیات طوفان الاقصی توسط حماس شد، نقش سردار سلیمانی در تجهیز و پشتیبانی از گروه‌های مقاومت به‌خصوص حماس چه بود؟

سردار صفوی: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها بزرگترین ضربات را به جمهوری اسلامی زده‌اند، برای مثال آمریکایی‌ها از سال ۶۵ رسماً در خلیج فارس به کمک عراق با ما وارد جنگ شدند. صهیونیست‌ها هم دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کرده و رسماً مسئولیت آن را پذیرفتند؛ بنابراین آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها تهدید جدی برای ما بوده و هستند.

کار بزرگی که حاج قاسم سلیمانی انجام داد احیا و تقویت جبهه مقاومت در فلسطین یعنی تقویت حماس و جهاد اسلامی بود و به آن‌ها  هم کمک فکری و هم سایر کمک‌ها را انجام داد.

آمریکا، اسرائیل و ناتو به کمک برخی کشور‌های عربی در صدد بودند تا پیمان «ابراهیم» را علیه ایران و جبهه مقاومت ساماندهی کنند، از سوی دیگر حضور رژیم صهیونیستی در کشور‌های جنوبی ایران نیز یک تهدید بالقوه برای ما محسوب می‌شد، در این فضا فلسطینی‌ها خودشان تصمیم گرفتند عملیات طوفان الاقصی را اجرا کنند؛ گروه‌های مقاومت در تصمیمگیری‌هایشان مستقل هستند و ربطی به ایران ندارد.

* حماس در طوفان الاقصی توان بالای حفاظت اطلاعات و قدرت عملیاتی خود را به نمایش گذاشت

حماس در عملیات طوفان الاقصی توان بالای حفاظت اطلاعات و قدرت عملیاتی خود را به نمایش گذاشت. همانطور که می‌دانید سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نفوذی‌هایی در بین گروه‌های مقاومت دارند، اما حماس با حفاظت اطلاعات بالا توانست تونل‌های خود را طوری طراحی  و اجرا کند تا از وسط شهرک‌های صهیونیستی سر درآورد و نیرو‌های حماس با لباس و سلاح ارتش رژیم صهیونیستی عملیات کردند که موجب شد شهرک نشینان فکر کنند نیرو‌های ارتش این رژیم به داخل شهرک‌ها آمده‌اند.

طوفان الاقصی ابهت رژیم صهیونیستی و هیمنه پوشالی آن را فرو ریخت، همه آگاهان سیاسی می‌دانند رژیم صهیونیستی اگرچه به صورت مسلحانه دولت سازی کرده، اما در ملت سازی ناموفق بوده و مهاجرانی که از سراسر جهان به سرزمین‌های اشغالی آورده‌اند دارای نژاد و فرهنگ‌های متفاوتی هستند. برای مثال یهودیان اروپایی که به فلسطین آمده‌اند به یهودیان آفریقایی بها نمی‌دهند؛ بنابراین عملیات طوفان الاقصی یک زلزله سیاسی و نظامی برای صهیونیست‌ها رقم زد، بلینکن که خود یک یهودی است جمله‌ای دارد و می‌گوید زمانی که به اسرائیل سفر کردم رژیم صهیونیستی را در حال فروپاشی دیدم به همین دلیل آمریکایی‌ها از همان روز‌های آغاز نبرد در حوزه سیاسی و نظامی، پشتیبانی از اسرائیل را به عهده گرفتند و این جمله را باید بگوییم که امروز هم آمریکا و هم اسرائیل حدأقل در افکار عمومی مردم جهان و در رسیدن به اهدافشان شکست خورده‌اند.

اسرائیلی‌ها در روز‌های آغازین نبرد صحبت از نابودی حماس می‌کردند، اما اخیراً دیگر این حرف را هم نمی‌زنند و کسانی که مدعی دارا بودن قدرتمندترین ارتش خاورمیانه هستند، امروز بخش‌هایی از غزه را به تصرف درآورده‌اند و لیکن نتوانستند حماس را نابود کنند.

* احتمالاً جنگ غزه طی هفته‌های آینده به‌صورت موقت متوقف شود

شما شاهد هستید حتی در آمریکا از مجموع ۵۰ ایالت، مردم در ۴۸ ایالت در دفاع از فلسطین تظاهرات می‌کنند و حتی در انگلیس و سایر کشور‌ها نیز مردم در دفاع از فلسطین تظاهرات می‌کنند؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود با فشار افکار عمومی جهان طی هفته‌های آینده احتمالاً این جنگ به صورت موقت متوقف شود، اما اینکه در دوران پسا جنگ غزه چه تحولاتی در عرصه‌های سیاسی نظامی و اقتصادی منطقه رخ می‌دهد فعلاً قابل پیش‌بینی نیست.

همانطور که قدرت آمریکا در نتیجه حمله به عراق و افغانستان افول کرد، امروز قدرت رژیم صهیونیستی نیز در نتیجه این جنگ از جهات مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بسیار افول کرده است و افکار عمومی این قساوت و بی رحمی و شهادت بیش از  ۲۲ هزار نفر و مجروح کردن بیش از ۵۰ هزار نفر و آوارگی دو میلیون فلسطینی را محکوم می‌کنند.

ما در دوران دفاع مقدس شاهد ترک شهر‌ها و آواره شدن مردم خودمان در اثر حمله عراق بودیم، اما امروز شاهد هستیم بیش از ۲ میلیون نفر مردم غزه مقاومت کرده‌اند و هنوز در گذرگاه‌های مرزی هم تجمعی برای خروج از غزه انجام نداده‌اند.

* اقدام اردن و مصر در اسکان‌ندادن فلسطینی‌ها اقدام خوبی بود

گزارش‌ها حاکی از آن بود که آمریکا به مصر و اردن وعده کمک داد تا مرز‌های خود را به سوی مردم غزه و فلسطین باز کنند و آن‌ها را در مرز‌های خود در صحرای سینا و اردن اسکان دهند، اما این دو کشور قبول نکردند و می‌دانستند که اگر فلسطینی‌ها به اردن و مصر بیایند این دو کشور را نیز از دست خواهند داد و به نظر من این اقدام خوبی بود که آن‌ها انجام دادند.

البته برخی کشور‌های عربی دیگر مانند قطر نیز که قبل از جنگ بصورت میلیارد دلاری به فلسطینی‌ها کمک می‌کرد اقدامات خوب رسانه‌ای با شبکه الجزیره انجام داد، اما سرنوشت این جنگ بعد از این توقف هرچه که باشد پیروزی مقاومت اسلامی و جبهه مقاومت در منطقه و افول رژیم صهیونیستی و حتی آمریکایی‌ها را در پی خواهد داشت.

* یمنی‌ها ترتیبات جدیدی در حوزه امنیت تنگه باب‌المندب اتخاذ کرده‌اند

امروز شاهد هستید که یمنی‌ها ترتیبات جدیدی در حوزه امنیت خلیج فارس و تنگه باب المندب اتخاذ کرده‌اند و در این موضوع تعیین کننده هستند. به نظر می‌رسد پس از این جنگ، قدرت جبهه مقاومت در منطقه افزایش پیدا خواهد کرد و پیروز این نبرد به اذن الهی جبهه مقاومت خواهد بود.

تفکر سردار سلیمانی و کمک‌های ایشان به مردم مظلوم منطقه در مقابله با ظالمین و متجاوزین آمریکایی و صهیونیستی، بسیار تأثیرگذار بوده است.

تسنیم: اگر صحبتی به‌عنوان نکته پایانی دارید بفرمایید.

سردار صفوی: سردار سلیمانی انسانی مهربان با قلبی رئوف و عاشق اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بود. سردار سلیمانی فرماندهی بود که به نهاد خانواده خیلی اهمیت می‌داد و همسر و فرزندان ایشان نیز به سردار سلیمانی خیلی کمک می‌کردند، حضرت آقا در ملاقات با خانواده شهید سلیمانی فرمودند "شما شریک ثواب مجاهدت‌های ایشان هستید".

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟