ساختمان‌های ناایمن در تهران کدامند؟

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در خصوص ساختمان‌های ناایمن توضیح داد.
کد خبر: ۱۲۱۵۱۵۰
|
۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳ 11 January 2024
|
2663 بازدید

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: قدرت‌الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به ساختمان‌های ناایمنی که هنوز ایمن‌سازی نشده‌اند، اظهار کرد: ۷۵ ساختمان مانند پاساژ ناهید، پاساژ فجر، شرکت ژال در خیابان شریعتی، ساختمان هرمزان در سعادت‌آباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و برخی پاساژهای بازار بزرگ تهران از جمله گرند هتل، ساختمان‌هایی هستند که بنا به دلایل مختلفی هنوز ایمن‌سازی نشده‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران افزود: با پیگیری‌هایی که در یک سال و نیم گذشته انجام شده است، ۱۲۹ مالکین ساختمان رو سه نوبت به سازمان آتش‌نشانی دعوت کردیم و تذکرات لازم را به آنها دادیم و خروجی این پیگیری منجر به کاهش تعداد این ساختمان‌های پرخطر از لحاظ حریق از ۱۲۹ به ۷۵ شده است. ساختمان‌هایی مانند علاءالدین، میری، توچال و قائم در تجریش ایمنی آنها انجام شد و از لیست ساختمان‌های پرخطر از لحاظ حریق خارج شدند.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن تصریح کرد: با همکاری دستگاه قضایی برای این ۷۵ ساختمان که در لیست ساختمان‌های پرخطر هستند پرونده قضایی تشکیل شد اما همچنان تلاش می‌کنیم تا با مذاکره و اخطار این کار انجام شود و تا پایان سال حداقل ۲۰ ساختمان از این ساختمان‌های پرخطر در مسیر ایمن‌سازی قرار گیرد و تا پایان سال ۱۴۰۳ این ۷۵ ساختمان باید تماماً ایمن‌سازی شوند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: در این ۷۵ ساختمان نا ایمن، متاسفانه بیمارستان و اماکن دولتی وجود دارند و لازم به ذکر است که ۵۰ درصد از ساختمان‌های دولتی که در تهران وجود دارند تاییدیه سازمان آتش‌نشانی را ندارند. تا این لحظه ۴۶ هزار ساختمان را پایش کردیم و در چهار دسته بسیار پرخطر، پرخطر، میان خطر، کم خطر گروه‌بندی کردیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟