سرمربی تیم ملی، بسیار زودتر از آنچه تصور میشد در قطر تحت فشار رسانهها قرار گرفت و حرفهایی به زبان آورد که تصور میشد بعداز تقابل با تیمهای بزرگ آسیا بزند.
به گزارش تابناک ورزشی؛ بخش اول نشست خبری قلعهنویی به حرفهای سرمربی در ابتدای نشست خبری دیشب مربوط میشد که خواندید.
اما بعداز صحبتهای او ، نوبت به پرسشهای پیاپی خبرنگاران درباره بازی ضعیف تیم ملی و دفاع مقابل حریف درجه سه، و دادن ضربات ایستگاهی و کرنر به هنگکنگ در دقایق پایانی بازی رسید.
قلعهنویی یادآور شد: وقتی یک بر صفر جلو هستید، نتیجه ثبات لازم را ندارد. وقتی موقعیتها گل نمیشود به ساختار دفاعی فشار وارد میشود. اگر دقت کرده باشید روی ضربات کرنر توپهای اول را زدیم. به غیر از یک صحنه که روزبه چشمی توپ را لو داد، فکر نمیکنم موقعیتی به حریف داده باشیم. البته اشتباهات را قبول دارم و باید فیلم را بازبینی کنیم.
این همه ایجاد موقعیت و کرنر یعنی ساختار تیمی ما جواب داده
سرمربی تیم ملی فوتبال درباره اینکه تیمش در شرایط تحت فشار عملکرد خوبی نداشت، تصریح کرد: تیم ایران در 10 سال گذشته یک مدل بازی میکرد و اگر بخواهید در زمان کوتاه نگرش را عوض کنید، هزینه خواهد داشت. اینکه بازیها را تبدیل به هجومی کنید، زمانبر است. از بازی با روسیه که تیم ملی را آنالیز کردیم، طول فاصله تیمی ما نزدیک 30 و خُردهای بود، ولی در بازیهای گذشته نزدیک 25 متر بود که نشان میدهد موفق بودهایم. در دقایق پایانی که تیم ملی تحت فشار قرار داشت به علیرضا بیرانوند گفتم از توپ بلند استفاده کند. نوع بازی و مهندسی تمریناتمان انجام بازی کوتاه و خارج شدن از پرس است که خوب انجام دادیم. وقتی این همه موقعیت ایجاد میکنیم و این همه کرنر میزنیم یعنی ساختار تیمی جواب داده است. اگر 4 بر یک میبردیم مدل سؤالها تغییر میکرد. باید فیلم بازی را دوباره ببینم.
ایجاد تغییر در تیمی که ۱۰سال یک مدل بازی میکرده، هزینه دارد
وی در واکنش به اظهارات سرمربی هنگکنگ که گفته بود تفاوتی میان تیمش و ایران وجود نداشته است، گفت: با احترامی که برای مربی هنگکنگ قائلم انشاءالله آمار بیرون میآید و تفاوتها مشخص میشود. فکر میکنم تیمشان از نظر مالکیت، موقعیت، شوتزنی و ... قابل قیاس با ما نباشد. چطور این حرف را زده است؟! نمیدانم، ولی برای نظرش احترام قائلم. اگر موقعیتها تبدیل به گل میشد، تعداد گلها از دیدارمان در ایران هم بیشتر میشد. همانطور رامین رضاییان گفت یک تیم نمیتواند همیشه یک مدل بازی کند. ژاپن دو بازی انجام داده و چهار گل خورده است، تیمی که همه ادعا داشتند یک پای فینال است. ما در دو بازی یک گل خوردیم و این همه هجمه وارد شده است. قبول دارم باید ایراداتمان را برطرف کنیم. از شما ممنونم که ضعفها را میگویید، ولی نباید ساختار دفاعیمان را زیر سؤال ببریم. ایجاد تغییر در تیمی که 10 سال یک مدل بازی میکرده است، هزینه خواهد داشت. سرمربی هنگکنگ شاید خواسته روحیه تیمش را با این صحبتها بالا ببرد ولی آمارها بیرون بیاید اختلافها فاحش خواهد بود. در همین بازی اما، کلی ایراد داشتیم و باید آنالیز کنیم. از فردا باید به فکر بازی امارات باشیم.
برخی افراد بُخل و حسادت دارند و نمیخواهند تیم ملی نتیجه بگیرد
قلعهنویی ادامه داد: امکاناتی در هشت سال گذشته در اختیار تیم ملی بود که باید آنها را قبول کنیم، از رئیس جمهور وقت که در خدمت تیم ملی بود تا هزینههای آنچنانی که برای تیم ملی میشد. بازیکنان فعلی جوانتر بودند، ولی آنقدر انتقاد نمیشد. از شما (خبرنگاران) تعجب میکنم و باید کمک کنید. میدانید که برخی افراد بُخل و حسادت دارند و نمیخواهند تیم ملی نتیجه بگیرد، ولی کسانی که انتقاد میکنند همانهایی هستند که در هشت سال گذشته انتقاد نمیکردند. تیم ملی در دورههای قبلی از رئیس جمهور وقت که در اختیارشان بود گرفته تا پولهای آنچنانی و کمپهای آنچنانی در اختیار تیم ملی بود. چرا آن موقع انتقاد نمیکردند؟ دو حالت داشته است یا جرأت نداشتند یا بُخل و حسادت دارند و میخواهند این تیم ملی را بزنند. در گذشته با فلسطین مساوی میکردند و میگفتند خیلی نتیجه خوبی بود، ولی ما میبریم چیزی نمیگویند. اردن را در کشورش بردیم، ولی دیدید چقدر انتقاد کردند، اردنی که بازی خودش را بُرد. وقتی میبریم حمله میکنند، ولی در هشت سال گذشته گل و بلبل بود و حملهای نمیکردند! منِ قلعهنویی ایراد دارم، ولی بازیکنان زحمت میکشند. اعضای کادر فنیمان بهروز هستند و علمی کار میکنند. کسانی که این رفتارها را میکنند، چرا در هشت سال گذشته این کار را نکردند؟! آن وقت که تیم ملی امکانات داشت و بازیکنان جوانتر هم بودند.
سرمربی تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: فکر میکنم در چند بازی گذشته بالای 40 گل زدهایم. گفتند فلسطین، اردن یا هنگکنگ ضعیف هستند، ولی دیدید که چطور بازی میکنند. انتقاد و راهنمایی بکنید، ما ایراد داریم و باید برطرف کنیم، ولی یک جاهایی حب و بغض دیده میشود.