به گزارش تابناک، عزت الله ضرغامی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: اگر در حاکمیت دو نفر باشند که پای فردوسی پور و خدماتش ایستاده باشند، حتما ضرغامی یکی از آنهاست.
محمد دهقان نیز در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به ورود دادستان کشور عراق در رسیدگی به پرونده ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس، در داخل کشور هم پرونده قضایی علیه جنایتکارانی که شهید حاج قاسم را ترور کردند، تشکیل شده و در مراجع قضایی در حال پیگیری است.
وی افزود: در عین حال پیگیریهای بینالمللی پرونده شهادت حاج قاسم سلیمانی را در محاکم بین المللی دنبال می کنیم و به نظر می رسید که آمریکا پاسخ تذکر ما را ندهد اما اخیرا پاسخ دادند و منتظریم تا نظر قطعی خود را اعلام کنند که آیا ما با آنها وارد داوری می شویم یا خیر؟
معاون حقوقی رئیس جمهور تاکید کرد: هر اتفاقی در پرونده ترور شهید سلیمانی رخ دهد، آثار حقوقی خود را به دنبال خواهد داشت.
دهقان درباره اقدامات حقوقی ترور مستشاران سپاه در سوریه توضیح داد: این بخش اقدامات حقوقی است که باید اتفاق بیفتد و بخشی هم اقداماتی است که رژیم صهیونیستی در سوریه انجام می دهد که فراتر از مسائل حقوقی است.
عیسی زارع پور هم روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران، با تاکید بر اینکه برای اولین بار به مدار ۷۵۰ کیلومتری دست پیدا کردیم، اظهار داشت: نگاه دولت سیزدهم به علوم فضایی راهبردی است.
وی یادآور شد: به مناسبت ۱۳ رجب نام نویسی بسته اینترنت هدیه دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد و کسانی که هنوز موفق به دریافت این هدیه نشده اند می توانند با مراجعه به سایت خدمات دولت هوشمند، شماره تلفن خود را وارد کنند تا اینترنت رایگان برای آنها فعال شود.
علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت هم در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ستاد کرونا در ایام کرونا تصمیماتی درباره سهمیه بندی بنزین گرفته بود، چون ممنوعیت هایی برای سفر وجود داشت که پس از پایان دوره کرونا و عادی شدن شرایط، آن ستاد منتفی شد.
وی افزود: در حالت عادی و دوران قبل از کرونا، بنزین شش ماه ذخیره می شد و اکنون هم همینگونه است.
بهادری جهرمی درباره مصوبات نشست هیات دولت این هفته گفت: بنا بر پیشنهاد وزارت اقتصاد و بررسی هایی که در معاونت حقوقی ریاست جمهوری و وزارت خارجه صورت گرفت، متن لایحه ای به منظور انعقاد موافقت نامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرگی بین ایران و اندونزی به تصویب هیات وزیران رسید که به مجلس شورای اسلامی ارسال می شود. پیشنهاد دیگر وزارت اقتصاد در راستای کاهش بنگاهداری بانک ها و کمک به افزایش سرعت در واگذاری اموال و سهام های غیربانکی بانک ها بود که به تصویب هیات وزیران رسید تا فرایند واگذاری مناسب این دارایی ها به بخش خصوصی تسهیل شود.
احمد وحیدی هم در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره محدودیت فروش نان به هموطنان گفت: این خبر غلط است. چنین مصوبهای نداشتهایم.
وی تاکید کرد: آرد نانوانیها براساس میزان مصرف و فروش به آنها تخصیص یافته و پرداخت میشود.
روحالله دهقانی فیروزآبادی هم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مجوز ۳ هزار ردیف استخدامی برای دستگاههای اجرایی کشور گرفته و از روز شنبه ۳۰ بهمن ماه در سامانه دانا اعلام شده است و تاکنون ۹ هزار و ۸۰۰ تن در این سامانه نام نویسی کرده اند.
وی اضافه کرد: تا امروز از این آمار ۳ هزار و ۵۰۰ تن واجد شرایط اولیه هستند که بررسی شده و به زودی برای جایابی در دستگاه ها اعلام میشود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه از توافقات انجام شده با سازمان امور اداری و استخدامی خبر داد و تصریح کرد: جوانان استخدام شده که علاقهمند به تأثیرگذاری باشند، فوقالعادهای با نام "اثربخشی" در حقوق آنها در نظر گرفته میشود که با توجه به اثربخشی در سازمان، به آنها پرداخت خواهد شد تا جوانانی که جذب کار میشوند با انگیزه بیشتری به فعالیت بپردازند.
دهقانی فیروزآبادی در ادامه گفت: هوش مصنوعی خیلی شدیدتر از موج اقتصاد رقومی (دیجیتال) شغلها را تحت تأثیر قرار خواهد داد و هیچ بعید نیست که حتی تا ۴۰ یا ۵۰ درصد از شغلها را از بین ببرد. کمااینکه اقتصاد دیجیتال هم بسیاری از شغلها را از بین برد و شغلهای جدید ایجاد کرد.
وی ادامه داد: هوش مصنوعی هم قطع به یقین چنین تأثیری خواهد داشت؛ با این تفاوت که هم قدرت بیشتری دارد و هم در زمان کوتاهتری این کار را خواهد کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: جامعه هدف اقتصاد رقومی، شغلهای سنتی بودند؛ اما جامعه هدف هوش مصنوعی شغلهای حرفهایتر خواهند بود. یعنی متخصصان بیشتر تحت تأثیر این فناوری قرار خواهند گرفت.
وی گفت: از طرفی فرصتهای استثنایی که هوش مصنوعی به کشور خواهد داد، بسیار می تواند در افزایش بهرهوری و جبران عقبماندگی ها کمک کند.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به بازدید سفیر عربستان از خانه علم و فناوری تصریح کرد: کشورهای همسایه و کشورهای عرب، در سالهای اخیر علاقهمندی خوبی به حوزه علم و فناوری نشان دادهاند.
وی گفت: معتقدیم نباید در پاسخ به علاقهمندیهای آنها غیرفعالانه عمل کنیم بلکه باید سعی در گسترش ارتباطات خود داشته باشیم و همکاریهای فناورانه تعریف کنیم، اینگونه طرفین میتوانند منفعت ببرند و کارهای بزرگ تری انجام دهند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.