بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و شانزدهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تاکید کرد که اجازه شهرکسازی مجدد در غزه را نخواهد داد.
یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به مسؤولان آمریکایی اطلاع داده که او و ارتش این رژیم اجازه شهرکسازی مجدد توسط شهرکنشینان صهیونیست در داخل نوار غزه را نخواهند داد.
مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکایی به وبگاه آکسیوس اعلام کردند که گالانت هفته گذشته با جک لو، سفیر آمریکا در سرزمینهای اشغالی و دیوید ساترفیلد، فرستاده ایالات متحده در امور بشردوستانه درخصوص اوضاع غزه دیدار و رایزنی کرده بود.
این دو مقام از گالانت پرسیدند که آیا منطقه حائل پایه و اساسی برای شهرکسازی است یا خیر و بر اظهارات آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا که مخالفت خود را با هرگونه تغییر در اراضی غزه یا آسیب به زیرساختهای مدنی این باریکه اعلام کرده، تاکید کردند.
به دنبال شدت گرفتن هشدارها درباره تعیین تونی بلر به عنوان میانجی اسرائیل، وزیر خارجه انگلیس درباره به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی حرف زد.
دیوید کامرون در یک نشست در لندن اعلام کرد که انگلیس در راستای حمایت از راهکار دو دولتی، به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین را بررسی خواهد کرد. وی در مراسم استقبال از سفرای کشورهای عربی در پارلمان انگلیس، بر لزوم دادن «یک افق سیاسی به مردم فلسطین» تاکید کرد.
ظهارات کامرون در شرایطی مطرح شده که رسانههای اسرائیل اخیرا خبر دادند تلآویو در نظر دارد تونی بلر نخستوزیر اسبق انگلیس را به عنوان میانجی برای متقاعد کردن غرب به پذیرش آوارگان غزه پس از پایان جنگ تعیین کند.
این خبر با واکنش تشکیلات خودگردان فلسطین هم مواجه شد و هشدار داد که «تونی بلر در حال تکمیل اعلامیه بالفور است».
بیانیه بالفور، نامهای بود که ۲ نوامبر ۱۹۱۷ میلادی توسط آرتور جیمز بالفور وزیر خارجه وقت انگلیس خطاب به «والتر روتشیلد» سیاستمدار یهودیتبار و عضو مجلس عوام نوشته شد و در آن بر «موضع مثبت» لندن برای «ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین» تاکید شد.
کامرون که به رغم شهادت بیش از ۱۱۰۰۰ کودک فلسطینی همچنان در حال حمایت از اسرائیل در جنگ علیه غزه است، امروز اعلام کرد که انگلیس و متحدانش میتوانند با شناسایی فلسطین به عنوان یک کشور در سازمان ملل، فشار بر اسرائیل را افزایش دهند.
همزمان با افزایش شمار کودکان شهید غزه به بیش از ۱۱۰۰۰ نفر و تداوم کمکهای تسلیحاتی، اقتصادی و دیپلماتیک آمریکا از اسرائیل، بلینکن یک بار دیگر به فلسطین اشغالی میرود.
بلینکن بیستم مهر ماه (پنج روز پس از عملیات طوفان الاقصی) برای اولین بار به اسرائیل رفت و گفت که «به عنوان یک یهودی» این سفر را انجام داد. سفر پنجم او به تلآویو، اوایل ژانویه انجام شد و او با نتانیاهو هم دیدار کرد.
کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل هفته گذشته خبر داد که یک محموله جدید تسلیحاتی آمریکا شامل دهها فروند جنگنده اف ۳۵، اف ۱۵ و بالگردهای آپاچی وارد تلآویو میشود.
رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام کرد آتش خودی علت کشته شدن تقریبا یکپنجم سربازانش در جنگ غزه بوده است و این حتی برای جنگ در مناطق غیرنظامی پر ازدحام درصد بالایی است.
ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا فهرستی از اسامی ۵۵۷ سرباز و افسر از جمله سربازان ذخیره را منتشر کرده که در جریان جنگی که ارتش رژیم صهیونیستی علیه غزه از هفتم اکتبر به راه انداخته است، کشته شدند.
از این تعداد کشته، گزارش شده است که بیشتر آنها در مرز با نوار غزه کشته شدهاند و ۲۲۰ سرباز از زمان حمله زمینی در داخل غزه کشته شدهاند.
وبسایت انبیسی نیوز گزارش داد: ۳۶ سرباز از مجموع ۲۲۰ سرباز اسرائیلی که از زمان شروع جنگ زمینی غزه کشته شدهاند به دلیل آتش خودی و حوادث عملیاتی کشته شدهاند و به گفته کارشناسان، این تعداد بالاترین تعداد در تاریخ نظامی مدرن است.
انبیسی نیوز گزارش داد: آتش خودی که منجر به کشته شدن سربازان اسرائیلی شد شامل حملات هوایی و ترکشهای مواد منفجره ارتش اسرائیل بود. برخی از آنها نیز توسط خودروهای زرهی زیر گرفته شدند یا به اشتباه شناسایی شدند و بر اثر شلیک گلولههای تانک و توپخانه جان خود را از دست دادند.
شان مکفارلند، ژنرال بازنشسته آمریکایی کار اسرائیلیها را با گفتن اینکه هیچ اقدامی وجود ندارد که این نوع تلفات را کاهش دهد، توجیه کرد و افزود: جنگ در شهرها در واقع هر نیرویی را از بسیاری از مزایای تکنولوژیکی که در اختیار دارد، محروم میکند. جنگ در داخل ساختمانها خیلی سخت است.
جیمز استاوریدیس، ژنرال بازنشسته نیروی دریایی ایالات متحده نیز بهانههایی برای ارتش رژیم صهیونیستی برای کشته شدن تعداد زیادی از سربازانش با آتش خودی در جنگ غزه تراشید.
وی تأکید کرد: اسرائیل زمانی برای آمادهسازی و آموزش نیروهایی را که قرار بود به غزه اعزام شوند نداشت. کلید اجتناب از آتش خودی اطمینان از ارتباط بین یگانهای مختلف پیادهنظام، تانکها، هواپیماها و توپخانه فعال در مرزهای باریک غزه است.
این ژنرال بازنشسته آمریکایی با اشاره به رفتار سربازان اسرائیلی در جریان درگیری در غزه و تیراندازی کورکورانه آنها، به افسران ارشد صهیونیست توصیه کرد که به طور مداوم به نیروها یادآوری کنند که در طول نبرد عجله نکنند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به سؤالی درباره تعداد کشتهشدگان نظامی این رژیم با آتش خودی در جنگ غزه، این پدیده را «یک چیز وحشتناک» توصیف کرد.
«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که این گروه پیشنهاد نشست پاریس در خصوص آتشبس در غزه را دریافت کرده است و در حال بررسی آن برای پاسخ است.
به نوشته وبگاه عرب۴۸، هنیه گفت که اولویت حماس توقف جنگ و خروج تمامی نظامیان اسرائیلی از غزه است.
مذاکرهکنندگان اسرائیلی، آمریکایی، مصر و قطر روز یکشنبه در پاریس بر سر چارچوبی برای توقف جنگ و آزادی سایر اسرای اسرائیلی نزد به توافق رسیدند. طرحی که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری خود در واشنگتن آن را «قوی و قانع کننده» توصیف کرده است.
اسماعیل هنیه همچنین گفته است که برای بررسی این طرح به قاهره، پایتخت مصر میرود و جنبش حماس به طور کلی از هر طرح و ابتکار جدی و عملی به شرط اینکه به توقف کامل جنگ، بازسازی و رفع محاصره و تبادل اسرا منجر شود استقبال میکند.
«محمد بن عبدالرحمن بن جاسم» وزیر خارجه قطر نیز شب گذشته نیز با اشاره به اینکه مذاکرات درباره اسرای فلسطینی و اسرائیلی، نسبت به هفتههای گذشته، بهتر شده است، گفت: «مرحله کنونی مذاکرات میتواند به آتشبس دائمی در آینده منجر شود».
تلویزیون اسرائیل نیز گزارش داد که نشست پاریس به پایان رسیده و «در مذاکرات، پیشرفت حاصل شده است. در این دیدار، طرح آزادی اسرا در چند مرحله بررسی شد». دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هم، مذاکرات را «سازنده» خواند، ولی در عین حال گفت که هنوز «شکافهای بزرگی» وجود دارد.
«جان کربی» سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید نیز شامگاه دوشنبه خبر داد که مذاکرات سازندهای درباره آزادی اُسرا در غزه در حال انجام است.
پس از اینکه رسانههای اسرائیلی و غربی روز دوشنبه (دیروز) مدعی پیشرفت در مذاکرات مربوط به تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی شدند، یک وزیر کابینه نتانیاهو روز سه شنبه بر احتمال فروپاشی کابینه تاکید کرد.
وزیر «وحدت ملی» اسرائیل چیلی تروپر هشدار داد اگر نتانیاهو از توافق قابل قبول برای آزادی «گروگانهای حماس از غزه» امتناع کند، کابینه فرو میپاشد.
در روزهای اخیر و به دنبال ناکامی در آزادی اسرای اسرائیلی و تحقق هدف نابودی حماس در غزه، درخواستها در اسرائیل برای برکناری نتانیاهو شدت گرفته است. بعد از تکرار ایده برکناری نتانیاهو توسط «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم صهیونیستی، اخیرا بیش از ۴۰ فرمانده ارشد نظامی سابق و برخی از مقامات اطلاعاتی، رهبران تجاری و دیپلماتهای اسرائیل خواستار «برکناری فوری» او شدهاند.
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارش امروز خود نوشته که فشارها در اسرائیل برای نهایی کردن توافق با حماس «جهت آزادی ۱۳۶ گروگان» شدت گرفته است.
مشاور رسانهای رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد که این جنبش به دنبال آتشبس دائمی است و به آتشبس موقت برای تبادل اسرا رضایت نخواهد داد.
تروپر وزیر کابینه اسرائیل گفت که «ما (برای آزادی اسرا) باید بهای سنگینی را بپردازیم اما توقف جنگ بهایی است که اسرائیل تمایلی به پرداخت آن ندارد. اگر توافقی وجود داشته باشد و نتانیاهو آن را امضا نکند، دولت را ترک خواهیم کرد. حتی اگر نتانیاهو را جایگزین کنیم، هدف از بین بردن حماس تغییر نخواهد کرد».
حزب الله لبنان از هدف قراردادن یک پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
مقاومت اسلامی لبنان در بیانیهای اعلام کرد که در راستای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، مبارزان مقاومت اسلامی، در ساعت ۱۱و ۳۵ دقیقه امروز به وقت محلی، محل تجمع نظامیان صهیونیست در اطراف پایگاه نظامی «حدب یارین» را با موشک هدف قرارداده است.
براساس این بیانیه، موشک شلیک شده به طور مستقیم به هدف اصابت کرده است.
وزارت بهداشت غزه در بیانیهای اعلام کرد: رژیم صهیونیستی برای دومین هفته محاصره مجتمع پزشکی ناصر را تشدید کرد. رژیم اشغالگر ۱۵۰ پرسنل پزشکی، ۴۵۰ زخمی و ۳۰۰۰ آواره را هدف قرار داده است.
به گفته این وزارتخانه، ژنراتورهای برق مجتمع پزشکی ناصر به دلیل کمبود سوخت تا دو روز دیگر متوقف میشوند. زباله در ادارات و محوطههای مجتمع پزشکی ناصر انباشته شده و اشغالگران اجازه انتقال آن به خارج را نمیدهند.
وزارت بهداشت غزه افزود: غذای مختص کادر درمانی، مجروحان و آوارگان مجتمع پزشکی ناصر تمام شده است.
وزارت بهداشت غزه همچنین افزود، شمار قربانیان جنگ اشغالگران در نوار غزه به ۲۶ هزار و ۷۵۱ شهید و ۶۵ هزار و ۶۳۶ مجروح رسیده است.
این وزارتخانه تاکید کرد، رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ کشتار علیه خانوادهها در نوار غزه انجام داد که ۱۱۴ شهید و ۲۴۹ مجروح بر جای گذاشت.
این وزارتخانه ادامه داد، تعدادی از قربانیان هنوز زیر آوار و در جادهها هستند، در حالی که اشغالگران مانع از رسیدن کادر آمبولانس و دفاع مدنی به آنها میشوند.
۲۶ نظامی اسرائیلی ظرف ۲۴ ساعت گذشته در غزه زخمی شدند
ارتش رژیم صهیونیستی از مجروح شدن ۲۶ سرباز در نبردهای نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و تاکید کرد که تعداد مجروحان این رژیم از آغاز جنگ به ۲۷۹۷ تن رسیده است که از این تعداد ۱۲۸۳ تن از آنها در عملیات زمینی مجروح شدهاند.
ارتش اشغالگر با بیان اینکه ۳۷۸ افسر و سرباز همچنان تحت مداوا هستند، گفت: حال ۳۵ تن از آنان وخیم است.
سازمان ملل: اسرائیل از دسامبر دستور تخلیه ۴۱ درصد غزه را صادر کرده است
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) در تازهترین گزارش خود تاکید کرد که دستور تخلیه توسط ارتش رژیم صهیونیستی از دسامبر گذشته شامل ۱۵۸ کیلومتر مربع معادل ۴۱ درصد از مساحت نوار غزه میشود.
این دفتر توضیح داد منطقهای که ارتش اشغالگر دستور تخلیه آن را داشت، محل زندگی یک میلیون و ۳۸۰ هزار فلسطینی و شامل ۱۶۱ سرپناه برای آوارگان و میزبان بیش از ۷۰۰ هزار آواره بود.
درباره تجاوزات صهیونیستها طی امروز، سهشنبه خبرنگار الجزیره گزارش داد با ادامه بمباران مرکز نوار غزه از صبح صدای تیراندازی و حملات توپخانه اشغالگران در محله تل الهوا و منطقه دانشگاه در شهر غزه شنیده میشود.
این خبرنگار در ادامه گفت که جنگندههای رژیم صهیونیستی پس از بمباران شدید شب گذشته در شمال نوار غزه در ارتفاعات پایین در حال پرواز هستند.
پیشتر خبرنگار الجزیره گفت که هواپیماهای اشغالگر، هدفی را در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه بمباران کردند و حملات توپخانه همچنان ادامه دارد.
در این راستا، توپخانه رژیم صهیونیستی مسجد الفاروق در اردوگاه خان یونس را بمباران کرد. همچنین بمباران رژیم صهیونیستی تعدادی از خانهها را در محله الامل در غرب خان یونس هدف قرار داد که همزمان با وقوع درگیریهایی در این محله بود.
در حالی که بمباران شدید نیروهای رژیم صهیونیستی در اطراف بیمارستان الامل در خان یونس ادامه دارد، وزارت بهداشت غزه تایید کرد که نیروهای اشغالگر در حال اجرای کشتارهای جمعی در این شهر، محاصره بیمارستانهای الامل و ناصر و جلوگیری از حرکت آمبولانسها برای نجات مجروحان هستند. هلال احمر نیز گفت: مجموعهای از حملات مستمر در مجاورت بیمارستان الامل رخ داده و پهپادهای اسرائیلی همچنان به منظور تخلیه فلسطینیهای ساکن اطراف بیمارستان و محله الامل به حملات ادامه میدهند.
هلال احمر همچنین افزود: بخش جراحی بیمارستان الامل به دلیل تمام شدن ذخایر اکسیژن به طور کامل متوقف شد.
خبرنگار الجزیره تایید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی برای نهمین روز به محاصره بیمارستان الامل و مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس ادامه میدهد و اشغالگران از انتقال مجروحان به آنجا جلوگیری میکنند. الجزیره گزارش داد که ستونهایی از دود از چندین منطقه استان خان یونس بلند شده است.
همچنین یک گور جمعی در شهر رفح برای دفن اجساد شهدای گمنام که اشغالگران صبح امروز از طریق گذرگاه کرم ابو سالم تحویل دادند آماده شده است.
بر اساس بیانیه هلال احمر، سه تن از آوارگان بر اثر اصابت گلوله نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند و پیکرهای آنها به دلیل محاصره مداوم و دشواری انتقالشان به قبرستانها در حیاط خلوت بیمارستان الامل به خاک سپرده شد.
در نتیجه یک سلسله حملات رژیم صهیونیستی که سحرگاه امروز منازل شهروندان را در محله الصبره در جنوب شهر غزه هدف قرار داد، دهها تن شهید و مجروح شدند.
هواپیماهای اسرائیلی مسجد عبدالله عزام در محله الصبره را که قبلا بمباران و کاملا تخریب نموده بودند بمباران کردند.
اشغالگران اسرائیل هزاران شهروند در غرب غزه را مجبور به مهاجرت جدید به سمت مرکز نوار غزه کرد. آوارگان به دستور ارتش اشغالگر در خیابان الرشید پس از یک شب بمباران شدید پای پیاده به سمت دیرالبلح رفتند.
خبرنگار المیادین نیز گزارش داد، ارتش اشغالگر از تمام ابزارهای فشار برای شهروندانی که با خروج از مناطقی در شمال غزه مخالفت میکنند، استفاده میکنند.
این خبرنگار افرود، ارتش اشغالگر صدها خانواده آواره در تل الهوا در شمال غزه را وادار کرد از کامیونها بالا بروند تا به مکانی دیگر منتقل شوند.
به گفته این خبرنگار، ارتش رژیم صهیونیستی به هر که مخالف رفتن از منطقه تل الهوا است، حمله میکند.
در رابطه با عملیات مقاومت، گردانهای القدس اعلام کرد که دو تانک اسرائیلی و یک بولدوزر نظامی D-۹ را در محور پیشروی در جنوب غربی شهر خان یونس هدف قرار داد.
گردانهای شهدای الاقصی اعلام کرد که سه خودروی نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی را با استفاده از گلولههای ضد زره تاندم در خان یونس منهدم کرد.
گردانهای الاقصی همچنین از طریق اپلیکیشن تلگرام اعلام کرد که مواضع تجمع خودروهای اشغالگر و سربازانشان را در جنوب منطقه تل الهوا در شهر غزه با خمپاره و مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق این شهر هدف قرار دادند.
گردانهای القسام نیز اعلام کرد: یک بولدوزر نظامی D۹ را که در کنارش تعدادی از سربازان اشغالگر بودند با گلوله یاسین ۱۰۵ در منطقه جوره العقاد در غرب شهر خان یونس هدف قرار دادیم.
پیشتر «گردانهای القسام» اعلام کردند که «در پاسخ به کشتار غیرنظامیان توسط صهیونیستها» تلآویو را با رگبار موشکی بمباران کردند، در حالی که رسانههای عبری نوشتند، آژیر خطر برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته در این شهر به صدا درآمد.
جنگ غزه مرگبارترین جنگ برای خبرنگاران است
جودی گینزبورگ، مدیر اجرایی کمیته حفاظت از روزنامه نگاران، به الجزیره گفت که این کمیته از اسرائیل خواسته تا اتهامات درباره جنایات علیه روزنامه نگاران در نوار غزه را بررسی کند.
وی تاکید کرد که جنگ اسرائیل علیه غزه برای روزنامه نگاران مرگبارتر از هر جنگ قبلی است.
دفتر رسانهای دولتی غزه دیروز دوشنبه اعلام کرد که تعداد خبرنگاران شهید شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ خود در نوار غزه به ۱۲۲ خبرنگار رسیده است.
در سطح سیاسی نیز منابع مصری مطلع از تحرکات مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه در اظهارات اختصاصی به العربی الجدید خبر دادند، به طوری که شامگاه دوشنبه دو نشست جداگانه در قاهره، پایتخت مصر برگزار شد که یکی از آنها بین مقامات مصری و هیاتی از رهبری جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و نشست دیگر با هیات اسرائیلی شامل شخصیتهای امنیتی و نظامی بود.
خانوادههای اسیران صهیونیست: از قطر به دلیل تلاشهایش برای دستیابی به توافق جدید تشکر میکنیم
شبکه ۱۲ عبری به نقل از خانوادهای اسیران صهیونیست پس از دیدار با نخست وزیر قطر در واشنگتن نوشت: ما از تلاش قطر برای دستیابی به توافق جدید تشکر میکنیم.
بلینکن: صحبت در مورد بازداشت شدگان امیدوار کننده است
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا نیز تاکید کرد: گفتوگو در مورد بازداشت شدگان مهم و امیدوارکننده است. پیشنهاد مطرح در مورد بازداشت شدگان قوی و قانع کننده است و توافق گستردهای بین کشورهای مربوطه در مورد قوت این موضوع وجود دارد. حماس باید تصمیمات خود را در مورد گفتوگوهای مربوط به بازداشت شدگان بگیرد.
وی افزود: ما مصمم هستیم هر کاری ممکن است انجام دهیم تا شاهد گسترش درگیری نباشیم. حضور نیروهای ما در عراق و سوریه، ربطی به غزه و درگیری در آنجا ندارد.
بلینکن همچنین گفت: من با محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در مورد تلاشهای جاری برای آزادی گروگانها (اسیران صهیونیست) و دستیابی به آتشبس گسترده بحث کردم.
جلسه شورای امنیت درباره غزه
این در حالی است که امروز شورای امنیت سازمان ملل در چهارچوب موضوعی تحت عنوان وضعیت خاورمیانه، جلسه مشورتی غیرعلنی درباره وضعیت غزه برگزار میکند.
سیگرید کاگ، رئیس هماهنگ کننده امور بشردوستانه و بازسازی در غزه، اعضای شورای امنیت را در جریان وضعیت بشردوستانه در نوار غزه قرار خواهد داد.
فردا چهارشنبه نیز شورا جلسهای برای بررسی دستور صادره از سوی دیوان بینالمللی دادگستری به اسرائیل برای جلوگیری از «نسل کشی» در نوار غزه به درخواست الجزایر برگزار میکند.
سفر رئیس شاباک به قاهره و دیدار با مقامات مصر
بامداد سهشنبه وبگاه «آکسیوس» از سفر «رونن بار» رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) به مصر و دیدار با مقامات این کشور خبر داد.
آکسیوس به نقل از دو مقام صهیونیست نوشت که بار روز دوشنبه برای گفتوگو درباره مسائلی غیر از آزادی اسرای صهیونیست از نوار غزه به قاهره رفته و با «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر دیدار و گفتوگو کرد.
بنابراین، وی در این دیدار درباره وضعیت محور «صلاح الدین» در جنوب نوار غزه (موسوم به محور فیلادلفیا) و نحوه همکاری رژیم صهیونیستی با مصر برای جلوگیری از قاچاق ادعایی سلاح به داخل این باریکه رایزنی کرد.
در این گزارش آمده است که سران اطلاعاتی تلآویو و قاهره درباره طرحهای بالقوه برای اداره نوار غزه پس از پایان جنگ کنونی صحبت کردند.
آکسیوس در پایان نوشت که سازمان شاباک و مقامات مصری از پاسخ به سوال درباره این گزارش خودداری کردند.