بازگرداندن هوادار زندانی یورو ۲۰۱۶ به مسکو

هوادار روسی که در جریان برگزاری جام ملت‌های اروپا به میزبانی فرانسه در زندان بود؛ به مسکو بازگردانده شد.
کد خبر: ۱۲۲۲۹۲۸
|
۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۵ 20 February 2024
|
2024 بازدید


به گزارش  تابناک، پاول کوسوف، هوادار فوتبال روسیه چند روز پس از آزاد شدن از زندان مارسی به مسکو بازگردانده شد. این هوادار روسی معتقد است که پرونده‌اش در دادگاه فرانسه بیشتر جنبه سیاسی داشته است.

پاول کوسف روز دوشنبه از مارسی به استانبول پرواز کرد و از ترکیه به مسکو رفت.

این هوادار روسی پس از بازگشت به روسیه گفت: آیا پرونده دادگاهی خود را سیاسی می‌دانم؟ فکر می‌کنم تا حدودی همین‌طور بوده است. می‌خواهم به زندگی عادی‌ام بازگردم. باید از این شرایط عبور کنم، اما ببینید که در دنیا چه خبر است (اشاره به موضعگیری‌ها علیه روسیه در پی حمله به اوکراین).

میخائیل ایوکین و پاوِل کوسوف در فوریه ۲۰۱۸ به درخواست مقامات فرانسوی در مونیخ (آلمان) بازداشت شدند و از مارس همان سال در زندان‌های مارسی به سر می‌بردند. ایوکین و کوسف به اعمال خشونت‌آمیز و مجروح کردن شدید یک هوادار انگلیسی متهم شدند. در سال ۲۰۲۰ دادگاهی در اکس‌آن پروونس فرانسه، ایوکین و کوسوف را به ترتیب به ۳ و ۱۰ سال زندان در مورد آسیب‌رسانی محکوم کرد. در دسامبر ۲۰۲۰، ایوکین آزاد شد و به روسیه بازگشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟