ته چین

پنج ترفند برای نریختن کباب کوبیده از سیخ

کد خبر: ۱۲۲۶۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۶ 12 March 2024
تعداد بازدید : 7225
کد خبر: ۱۲۲۶۷۹۵
|
۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۶ 12 March 2024
|
50227 بازدید
بازدید 50227
یکی از تکنیک‌های مهم در زمان تهیه کباب کوبیده، رسیدن به ترکیبی از مواد و شیوه‌ای از پخت است که کباب از سیخ نریزد. پیشتر در مجموعه آشپزی کباب کوبیده در تابناک، با برخی از این تکنیک‌ها آشنا شده‌اید. اکنون با پنج ترفند برای جلوگیری از ریختن کباب آشنا می‌شوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟