ته چین؛

طرز تهیه شاورما

کد خبر: ۸۹۲۲۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰ 20 April 2019
تعداد بازدید : 6265
کد خبر: ۸۹۲۲۹۸
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰ 20 April 2019
|
19025 بازدید

مواد لازم:
برای مرغ فلسطینی:
دو پیمانه ماست
نصف پیمانه روغن زیتون فوق بکر
هشت حبه سیر
یک قاشق چای‌خوری سماق
یک قاشق چای‌خوری زیره سبز
یک قاشق چای‌خوری گشنیز
یک قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق چای‌خوری فلفل فرنگی
یک عدد پیاز
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک بدون ید به میزان لازم
ران مرغ (به میزان دلخواه)
برای سس ماست و خیار:
یک پیمانه ماست یونانی
یک عدد خیار
دو حبه سیر
آّب یک عدد لیمو
یک چهارم پیمانه شوید ریز خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
(ادامه دارد)
برای ارده:
کنجد
روغن هسته انگو یا روغن کنجد
برای تبوله:
340 گرم گوجه گیلاسی
یک پیمانه جعفری
دو عدد پیاز سبز(پیازچه)
روغن زیتون به میزان لازم
یک پنجم قاشق چای‌خوری تخم گشنیز آسیاب شده
یک پنجم قاشق چای‌خوری فلفل فرنگی
یک پنجم قاشق چای‌خوری دارچین
یک پنجم قاشق چای‌خوری زیره سبز
یک چهارم پیمانه بلغور
یک چهارم پیمانه آّب گوجه
نعنا به میزان لازم
آب یک عدد لیمو
نمک و فلفل به میزان لازم
برای نان پیتا:
یک بسته مخمر خشک فعال
یک پیمانه آب گرم
یک پیمانه آرد چند منظوره به علاوه یک و سه چهارم پیمانه آرد
یک و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک و سه چهار پیمانه نمک

 

بازدید 19025
شاورما نوعی روش پخت است که مردم ساکنان سرزمین شام از آن استفاده می‌کنند. در این غذا از گوشت گوسفند، بز، مرغ، بوقلمون، گاو، گوساله یا ترکیبی از آنها استفاده می‌شود. این مواد معمولاً تمام روز به شیوه سیخ‌گردانی بریان می‌شوند. قسمت‌های پخته شده گوشت به صورت تراشه‌هایی بریده می‌شوند و گوشت‌های زیرین را در معرض حرارت قرار می‌دهند. با وجود آنکه می‌توان گوشت را به تنهایی و به صورت پرسی سرو کرد، ساندویچ‌های شاورمایی که داخل نان مخصوص پیتا پیچیده شده‌اند، طرفداران زیادی دارد. شاورمای اصیل معمولاً به همراه تبوله، فتوش، نان طابون، تاهینی، حمص، شلغم، گوجه فرنگی و خیار سرو می‌شود. این غذا امروزه به عنوان یک نوع فست فود در سراسر دنیا شناخته شده‌است. طرز تهیه این غذا را در این ویدیو فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟