بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هشتاد و پنجمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
-هاکان فیدان وزیر امورخارجه ترکیه دوشنبه شب و به دنبال مخالفت رژیم رژیم با ارسال کمکهای هوایی ترکیه به مردم مظلوم غزه، اعلام کرد که مجموعه اقداماتی علیه تل آویو انجام خواهد داد.
وی که در نشست مطبوعاتی در وزارت امور خارجه این کشور در «آنکارا» سخن میگفت، افزود: تا زمانی که آتشبس برقرار شود و اسرائیل اجازه کمکهای بدون وقفه به غزه را بدهد، مجموعه اقداماتی علیه اسرائیل اتخاذ میشود.
فیدان خبر داد که این اقدامات که به تصویب رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه رسیده، گام به گام و بدون تاخیر اجرا خواهد شد.
وزیر امور خارجه ترکیه گفت که کشورش خواهان مشارکت در پروازهای بشردوستانه به غزه بود، اما اسرائیل با آن مخالفت کرد.
شبکه سی ان ان آمریکا دوشنبه شب به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) طرح جدیدی را برای پر کردن شکاف و خلأهای موجود در جریان مذاکرات برای آتشبس در غزه ارائه داده است.
واشنگتن متمایل به بازگشت بدون قید و شرط آوارگان فسلطینی به شمال نوار غزه است اما رژیم صهیونیستی مخالفت می کند.
سی ان ان به نقل از منابعی که از آنها به «آگاه» تعبیر کرده است، افزود: آنچه اسراییل در جریان مذاکرات اخیر ارائه داده، پاسخگوی سوالات و خواستههای حماس نیست.
این درحالی است که شبکه الجزیره قطر امروز دوشنبه به نقل از منابع خود گزارش داد که طرف های میانجی در مذاکرات جاری قاهره با هدف پایان دادن به جنگ در نوار غزه، پیشنهاد آتش بس سه مرحله ای را مطرح کرده اند.
گیلاد اردان، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد : اسرائیل قصد ندارد از سازمان ملل خارج شود می ماند تا "حقیقت را افشا کند".
به گزارش "تاس" او روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: «ما به خروج از سازمان ملل فکر نمی کنیم. بنابراین من اینجا خواهم بود تا دروغ ها و استانداردهای دوگانه و حقیقت را افشا کنم.»
این مقام صهیونیستی تاکنون بارها از سازمان ملل انتقاد کرده است.
وی از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته به دلیل عدم درک " قتل عام کودکان، زنان و افراد مسن" توسط حماس، فورا استعفا دهد.
بر اساس آخرین نظرسنجی مشترک شورای شیکاگو در امور جهانی و ایپسوس، تعداد بیشتری از آمریکایی ها معتقدند که اسرائیل در غزه زیاده روی کرده و اقدامات نظامی آن در این منطقه موجه نیست.
به گزارش "الجزیره انگلیسی" بر اساس این نظرسنجی, ۳۲ درصد از آمریکایی با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه موافق نیستند و ۲۷ درصد فکر می کنند اسرائیل در دفاع از منافع خود موجه بوده است.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که از هر ۱۰ آمریکایی، ۴ نفر (۱۴ درصد) معتقدند که آمریکا باید فشار دیپلماتیک بر اسرائیل افزایش و ۲۶ درصد معتقدندکه کمک های نظامی را کاهش دهد. اما ۲۳ درصد معتقدند که واشنگتن نباید اسرائیل را تحت فشار قرار دهد.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که از هر ۱۰ آمریکایی، ۷نفر (۷۰ درصد) نسبت به نتانیاهو نظر مثبت ندارند. این نظر در مقایسه با ماه سپتامبر بویژه در میان دموکرات ها (از ۲۴ به ۱۷ درصد) و مستقل ها (از ۳۵ به ۲۳ درصد) کاهش یافته است.
متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز دوشنبه ادعا کرد که واشنگتن در مورد تاریخ حمله اسرائیل به رفح اطلاعی ندارد.
به گزارش "الجزیره انگلیسی" میلر در یک نشست مطبوعاتی به خبرنگاران گفت که واشنگتن به هیچ وجه نمیخواهد شاهد تهاجم گسترده به رفح به عنوان آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در غزه باشد.
میلر توضیح داد: «ما برای اسرائیل روشن کردهایم که به اعتقاد ما تهاجم نظامی همه جانبه به رفح تأثیر بسیار مضری بر این غیرنظامیان خواهد داشت و در نهایت به امنیت اسرائیل آسیب خواهد رساند.»
نخستوزیر رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) از توافق مقامات این رژیم بر سر زمان حمله زمینی به رفع در جنوب نوار غزه خبر داد.
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در این باره گفت: برسر تاریخ ورود ارتش اسرائیل به شهر رفح در نوار غزه توافق شده است.
در همین راستا، «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز گفت: اگر توافق برای تبادل اسرا حاصل نشود، خواهید دید که ارتش با چه سرعتی به سمت رفح حرکت میکند.
"دنیس فرانسیس" رئیس مجمع عمومی سازمان ملل در نشست این مجمع پیرامون بررسی وتوی چین و روسیه اعلام کرد که متاسفانه "سیاست ما برای رفع نیازهای غزه بسیار کند است."
قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره غزه در نشست سوم فروردین ۱۴۰۳ برابر با ۲۲ مارس ۲۰۲۴ شورای امنیت سازمان ملل مطرح شد و کشورهای روسیه ، چین و الجزایر به آن رای منفی دادند و آن را وتو کردند.
به قطعنامه پیشنهادی آمریکا ۱۱ کشور از ۱۵ کشور عضو شورای امنیت رای مثبت، سه کشور رای منفی و کشور گویان رای ممتنع داد.
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل همچنین ابراز تاسف کرد در حالی که اختلاف در شورای امنیت حاکم است، درگیری ویرانگر در غزه که منجر به مرگ های بسیاری از افراد، نابودی امنیت غذایی گسترده، آوارگی های گسترده شده، ادامه دارد.
فرانسیس اسرائیل را به خاطر تصمیم آن در مخالفت با فعالیت آژانس بین المللی امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) مورد انتقاد قرار داد.
رییس مجمع عمومی یادآوری کرد که تنها پیامد این تصمیم "مرگ تعداد بیشتری از افراد است که می شود از آن جلوگیری کرد."
وی بار دیگر بر نیاز به آتش بس بی قید و شرط، آزادی گروگان ها و دسترسی کامل بشردوستانه تاکید کرده و اشاره کرد که قطعنامه اخیر شورای امنیت در غزه خیلی دیر به تصویب رسید.
همزمان با حضور هیاتهای رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در قاهره برای از سرگیری مذاکرات آتشبس، یک مقام ارشد حماس امروز (دوشنبه) از مانع تراشی رژیم اشغالگر در مسیر دستیابی به توافق خبرداد.
یک منبع برجسته در جنبش حماس در این باره به الجزیره گفت: موضع اسرائیل به گونهای است که همچنان موانعی را برای دستیابی به توافق ایجاد میکند.
وی که حاضر به افشای نامش نشده است، اعلام کرد: پاسخ اسرائیل که ما دریافت کردیم شامل آتشبس دائمی یا عقب نشینی از نوار غزه نمیشود.
این مقام حماس تاکید کرد: ، بر اساس پاسخ اسرائیل، مسیر بازگشت آوارگان ناامن است و از طریق گذرگاههای زیر نظر رژیم اشغالگر صورت میگیرد.
وی همچنین افزود: پاسخ اسرائیل شامل بازگشت آوارگان به اردوگاهها است نه به مناطق محل زندگی و خانههایشان.
نیروی حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) نسبت به تشدید و گسترش درگیری ها میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری «سما» یونیفل در بیانیه ای اعلام کرد که گسترش تدریجی دایره و حجم درگیری ها فراتر از خط آبی نگران کننده است.
یونیفل در بیانیه مشترک با هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در لبنان، افزود: خشونت و مشکلات مدت زیادی در این منطقه به طول انجامیده و باید متوقف شود و ما از همه طرف ها می خواهیم که به صورت فوری و در چارچوب قطعنامه ۱۷۰۱ به درگیری ها پایان دهند و از همه شیوه ها برای جلوگیری از تشدید خشونت استفاده کنند.
نیروی حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان با بیان اینکه مسیر دیپلماسی همچنان باز است، اضافه کرد: باید بار دیگر تلاش ها بر برقراری آتش بس دائم و حل و فصل پایدار درگیری متمرکز شود.
یونیفل تاکید کرد: امروز ضرورت درپیش گرفتن روند سیاسی مبتنی بر اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت، برای حل و فصل ریشه ای درگیری و تضمین برقراری آرامش پایدار، بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.
وزرای خارجه مصر و استرالیا بر لزوم برقراری آتشبس دائم در غزه و تضمین ورود کامل، امن و سریع کمکهای بشردوستانه به این منطقه جنگزده تأکید کردند.
سامح شکری، وزیر خارجه مصر در تماس تلفنی با پنی وونگ، همتای استرالیایی خود بر لزوم اجرای قوانین بشردوستانه بینالمللی توسط رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت این مسئله مستلزم توقف حملات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی و همچنین امدادگران بینالمللی در غزه و کسانی است که نقش فعالی را در مقابله با اوضاع فاجعهبار انسانی ایفا میکنند.
به نقل از الجزیره، سامح شکری همتای استرالیایی خود را در جریان آخرین تحولات جنگ غزه و نتایج مذاکرات و گفتگوهای مصر با طرفهای بینالمللی برای حل بحران گذاشت.
وی به دولت استرالیا به دلیل کشته شدن یکی از امدادگران این کشور در حمله رژیم صهیونیستی به کارمندان خیریه «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه تسلیت گفت.
دو طرف درباره اوضاع انسانی و امنیتی در غزه و تلاشهای صورت گرفته برای تضمین اجرای قطعنامههای شورای امنیت و مجمع عمومی صحبت کردند. وزرای خارجه مصر و استرالیا بر لزوم توقف فوری و دائم جنگ در غزه و تضمین ورود کامل، امن و سریع کمکهای بشردوستانه تأکید کردند.
سامح شکری از تصمیم استرالیا برای ازسرگیری حمایت از آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) قدردانی و بر نقش محوری این سازمان در مقابله با اوضاع وخیم انسانی در نوار غزه تأکید کرد.
سامح شکری و وزیر خارجه استرالیا در این تماس تلفنی بر مخالفت خود با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شهر رفح که منجر به وخامت اوضاع انسانی در غزه و شهادت تعداد بیشتری از فلسطینیها میشود، تأکید کردند. دو طرف بر همکاری دوجانبه و اهمیت ادامه هماهنگی مواضع در قبال بحرانهای منطقهای و بینالمللی تأکید کردند.
روزنامه «هاآرتص» از عقبنشینی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از خان یونس بدون تحقق اهداف اصلی خود خبر داد.
روزنامه هاآرتص همچنین نوشت پیروزیای که بنیامین نتانیاهو به دنبال آن است به آن اندازه که او توصیف میکند، نزدیک نیست.
این روزنامه عبریزبان همچنین فاش کرد سربازان رژیم صیونیستی بخش جنوبی غزه را ترک میکنند و این رژیم به اهداف جنگی خود نزدیکتر نیست و اکنون باید با مخالفتهای بیشتر کشورهای غربی مواجه شود.
روزنامه مذکور همچنین نوشت ارتش رژیم صهیونیستی دیگر هیچ نیروی زمینی در جنوب نوار غزه ندارد. یکی از گروههای این تیپ جنگی هنوز در گذرگاهی است که شمال غزه را از جنوب غزه جدا میکند. تعداد کمی از تیپهای دیگر در خارج از غزه مستقر هستند و در صورت نیاز وارد خواهند شد.
روزنامه هاآرتص همچنین نوشت تاکنون ترور یحیی السنوار و محمد ضیف از رهبران جنبش حماس در کنار آزادی اسرای صهیونیست که از اصلیترین اهداف ارتش رژیم صهیونیستی در حمله زمینی به خان یونس بوده محقق نشده است.
طبق ادعای این روزنامه، ارتش رژیم صهیونیستی و شاباک تونلهایی را پیدا کردند که السنوار در اثنای جنگ در آنها مخفی شده بود. آنها در آن تونلها مراکز رهبری حماس، اسناد شخصی و تجهیزات السنوار را پیدا کردند. از آن زمان، به نظر میرسد که او بین مخفیگاههای دیگر در مجتمع زیرزمینی عمیق خود در خان یونس در حال حرکت بوده است.
این روزنامه نوشت که هنوز امکان پیشرفت در نجات اسرا وجود دارد، اما باید حقیقت را به مردم گفت و حقیقت این است که توان نظامی و دولتی حماس شاید به تدریج رو به زوال باشد، اما جنبش در آستانه شکست نیست.
روزنامه عبریزبان هاآرتص به سه سناریوی احتمالی پیش روی رژیم صهیونیستی اشاره کرد: سناریوی نخست تشدید تنش و درگیری با ایران و حزبالله لبنان است، دومین سناریو پیشرفت ناگهانی مذاکرات با حماس درخصوص اسرا است و سناریوی سوم نیز آغاز عملیات نظامی جدید در نوار غزه با حمله زمینی به رفح و اردوگاههای مرکز نوار غزه است.
نتانیاهو علاوه بر پیروزی کامل، بارها وعده حمله به رفح را داده است. مقدمات اولیه برای این امر قبلاً انجام شده است، اما مستلزم بسیج مجدد نیروها در جنوب غزه و مهمتر از همه، تکمیل طرحی برای تخلیه تعداد زیادی از غیرنظامیان، حدود ۱.۴ میلیون نفر است.
پیشتر روزنامه عبری زبان هاآرتص به نقل از افسران ارشد ارتش اشغالگر نوشت که عقبنشینی ارتش از مواضع جنگی در نوار غزه به دلیل خستگی رزمی بوده نه به نشانه حسن نیت نسبت به مذاکرات مبادله اسرا.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد لشکر ۹۸ ارتش اسرائیل با سه تیپ خود، شب گذشته و پس از چهار ماه جنگ با نیروهای فلسطینی در نزدیکی خانیونس، از این منطقه خارج شده است.
رسانههای عبری گزارش دادند که تنها لشکر باقیمانده در نوار غزه، لشکر ۱۶۲ و نیز تیپ «ناحال» است. تیپ ناحال بر جادهای که نوار غزه را به ۲ قسمت تقسیم میکند و اسرائیل از طریق آن مانع از بازگشت غزهایها از جنوب به شمال میشود، کنترل دارد.
پس از انتشار این اخبار، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد تمام نیروهای زمینی بهجز یک تیپ از جنوب غزه خارج شدهاند.
نشریه یسرائیل هیوم به نقل از منابع سیاسی نوشت ماموریت ارتش اسرائیل در خانیونس، از بین بردن تیپهای حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بود، اما در حال حاضر نمیتواند درباره آزاد کردن اسرا، «به دستاورد بیشتری برسد.»
دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه تأکید کرد بیش از ۱۵۰۰ نفر در جریان جنایتهای رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفا کشته، زخمی و مفقود شدهاند.
دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد: میزان تلفاتی که طی جنایتهای اسرائیل در بیمارستان الشفا و اطراف آن ایجاد شده، هنوز به طور کامل مشخص نشده است. آمارهای اولیه نشان میدهد بیش از ۱۵۰۰ نفر کشته، زخمی و مفقود شدهاند که نیمی از آنها زن و کودک هستند.
بعد از عقب نشینی نیروهای رژیم صهیونیستی از بیمارستان الشفا و اطراف آن در غرب غزه منابع پزشکی از یافتن پیکر ۴۰۰ شهید خبر داده بودند.
منابع فلسطینی گزارش دادند رژیم صهیونیستی ساختمانهای بیمارستان الشفا را به آتش کشید و فعالیت این بیمارستان به طور کامل متوقف شد. به گفته این منابع میزان ویرانی در بیمارستان الشفا و ساختمانهای اطراف آن بسیار زیاد است.
در حالی که تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد هفتمین ماه خود شد و در یکصد و هشتاد و پنجمین روز، بمباران اشغالگران در مناطق مختلف نوار غزه ادامه دارد وزارت بهداشت فلسطین آمار جدیدی از قربانیان جنگ منتشر کرد.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد آمار قربانیان جنگ از هفتم اکتبر تا امروز به ۳۳ هزار و ۲۰۷ شهید و ۷۵ هزار و ۹۳۳ مجروح افزایش یافت.
وزارت بهداشت غزه همچنین افزود که بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ فلسطینی در نوار غزه شهید و ۴۷ فلسطینی دیگر زخمی شدند.
خبرنگار شبکه الجزیره نیز گفت: در نتیجه گلوله باران رژیم صهیونیستی به مناطقی در شرق شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه، یک کودک فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.
کانال ۱۴ عبری زبان پیشتر گزارش داد: چندین موشک به سمت شهرکهای اطراف غزه موسوم به «غلاف غزه» شلیک شد و آژیرهای هشدار در مناطق باز فعال شدند و خسارتی از این حملات گزارش نشد.
این در حالی است که پیکر ۱۳ شهید از مناطق شرقی خان یونس بیرون آورده و به بیمارستان اروپایی غزه منتقل شد.
پس از خروج نیروهای اشغالگر از شهر خان یونس طی روز یکشنبه، اجساد شهدا همچنان از زیر آوارها بیرون کشیده میشوند.
دکتر. محمد المغیر، سخنگوی دفاع مدنی در منطقه جنوب غزه تاکید کرد: اداره کل دفاع مدنی - فرمانداری خان یونس - با تمام کادر خود، روند بیرون کشیدن اجساد شهدا را آغاز کرده است. اکثر اجساد به دلیل طولانی بودن مدت زمان ماندن زیر آوار تجزیه شدهاند.
وی افزود: این اداره از دبیرکل سازمان ملل متحد و کمیته بینالمللی صلیب سرخ درخواست دارد برای بیرون آوردن اجساد از زیر آوار خانههای ویران ابزارهای لازم را فراهم کنند.
رسانههای فلسطینی گزارش دادند که ارتش اشغالگر حملات هوایی به شرق خان یونس را آغاز کرد و این حملات همچنین زمینهای کشاورزی در غرب شهر را هدف قرار داد.
اوایل روز یکشنبه، اشغالگران خانهای در جوره العقاد در غرب شهر خان یونس را بمباران کردند. این حملات چند ساعت پس از اعلام خروج ارتش اشغالگر از خان یونس بود.
حمله گسترده هوایی اسرائیل به خانیونس و رفح
منابع خبری بامداد دوشنبه از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف شهر رفح واقع در جنوب غزه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، جنگنده های رژیم صهیونیستی، یک منزل مسکونی را در خربة العداس و چندین نقطه دیگر را در منطقه البرهمه از جمله در نزدیکی بیمارستان الکویتی در رفح هدف قرار دادند.
جنگندههای رژیم صهیونیستی همچنین مناطقی در شهر خان یونس را بمباران کردند.
بر اساس این گزارش، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز اردوگاه المغازی و منطقه دیرالبلح واقع در مرکز غزه را هدف قرار دادند.
تکذیب پیشرفت در مذاکرات قاهره
یکی از مسئولان ارشد مقاومت فلسطین بر خواسته های برحق و مشروع مقاومت در مذاکرات جاری در شهر قاهره برای دستیابی به یک آتش بس در نوار غزه تاکید کرد و گفت تاکنون پیشرفت جدیدی در این مذاکرات حاصل نشده است.
این مسئول ارشد مقاومت فلسطین در گفتوگو با شبکه المیادین تاکید کرد: هیات مقاومت فلسطین در حالی به مذاکرات قاهره رفت که بر موضع ملی مورد توافق همه فلسطینیان و گروه های فلسطینی پافشاری دارد.
وی گفت: تمام تلاشهای واسطهها برای رسیدن به توافق تبادل اسرا با لجبازی رژیم صهیونیستی مواجه شده است. تا این لحظه هیچ پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده است و رسانههای صهیونیستی به منظور فریب دادن صهیونیست ها، سیاست دروغ گویی و گمراه کردن را در پیش گرفته اند.
این مسئول که شبکه المیادین به نام وی اشاره نکرد، افزود: اگر تحول جدیدی رخ دهد، از طریق منابع رسمی به ملت فلسطین اعلام خواهد شد.
وی تاکید کرد: مطالبات فلسطین شامل توقف فوری جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه و پایان دادن به محاصره این منطقه است.
یکشنبه شب، جنبش حماس در بیانیهای اعلام کرد، هیات این جنبش وارد قاهره شده و با عباس کامل وزیر اطلاعات مصر دیدار کرده است.
در بیانیه حماس آمده است: هیات جنبش در دیدار با وزیر اطلاعات مصر بر خواستههای ملی خود و پافشاری بر دستیابی به توافقی تاکید کرده که به توقف کامل جنگ در غزه، خروج نیروهای اشغالگر از این باریکه، بازگشت آزادانه آوارگان به خانههای خود، امدادرسانی به فلسطینیان، آغاز بازسازی ویرانیهای حاصل از حملات دشمن و دستیابی به توافقی برای مبادله اسرا به منظور آزادی اسرای فلسطینی در مقابل اسرای اسرائیلی نزد حماس و دیگر گروههای مقاومت در غزه منجر شود.
هیات حماس همچنین بر پافشاری جریانها و گروههای فلسطینی بر تحقق اهداف ملی، تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس و تحقق حق بازگشت و تعیین سرنوشت تاکید کرد.
شهادت فرمانده ارشد حزب الله در حمله اسرائیل
حزبالله لبنان اعلام کرد، یکی از نیروهایش در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسیده است.
حزبالله لبنان امروز- دوشنبه- در بیانیهای تاکید کرد: با سربلندی و سرافرازی اعلام میکنیم مجاهد علی احمد حسین «عباس جعفر» متولد ۱۹۸۴ از شهر بیروت به درجه شهادت در راه قدس نائل شد.
به نقل از الجزیره، منابعی در دفاع مدنی در جنوب لبنان پیشتر اعلام کرده بودند در حمله رژیم صهیونیستی به منزلی در شهرک السلطانیه در جنوب لبنان ۲ تن شهید و یک تن زخمی شدند.
همچنین خبرنگار المیادین گزارش داد رژیم صهیونیستی حملات موشکی به شهرک کفر کلا انجام داده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.