ماهی دودی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه ها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها کاهش یافته است.
کد خبر: ۱۲۳۳۷۸۸
|
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹ 24 April 2024
|
4500 بازدید
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟