به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی ماندهاند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: بزرگترین مانع در ترمیم زیرساختهای آبرسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمیدهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لولههای انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارشها سامانه آبشیرینکن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.
امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقیمانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.
به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاههای این استان اعلام آمادهباش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاههای امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.