همزمان با رهاسازی حجم عظیم آب به سمت دریاچه ارومیه، تصاویری از نصب پمپ آب و آب دزدی در مسیر انتقال به دریاچه ارومیه منتشر شده است. آن گونه که خط انرژی گزارش کرده، در یک پایش میدانی یکی از رودخانههای منتهی به دریاچه ارومیه حداقل ۱۵۰۰ مورد آب دزدی در مسیر رود گزارش شده است. سال گذشته ۱۶ مورد پرونده قضایی در زمینه برداشت غیرمجاز آب تشکیل و به مراجع قانونی ارجاع شد. این تصاویر تلخ را میبینید.
اینایی که دارن آب میدزدن همینان که هی توی شبکه های اجتماعی میگن چرا مسئولان اختلاس میکنن و ما لیاقتمون اینه که مثل سوئیسی ها زندگی کنیم و مقصر مشکلات حکومته و ما خیلی انسانهای پاکی هستیم
از سمت مهاباد بیش از سی کیلومتر مانده به شهر ارومیه باغ ها و باغ ویلاهایی که در غفلت عوامل اجرائی ساخته شده سالها از آب ارتزاقی دریاچه برداشت و اینک نیز جهت ادامه حیات بهر طریق ممکن ناچار از این کارند کاش صرافت فعلی را چهل سال پیش بکار میگرفتید و محیط زیست اینچنین آسیب نمیخورد که در صورت ناترازی طوفان آن احداثات انسانی فعلی را نیز ریشه کن نماید
اینکه نیاز نبود آهنگ غمگین پخش بشه. یه چند ده تا نیسان آبی لازمه تا تمام این پمپ آبهایی که غیر مجاز آب میگیرن رو بار نیسان بزنند و به نفع دولت مصاده اش بکنن.