جذب ۴۰۰ هزار کارجو به بازار کار در سال ۱۴۰۳

وزارت کار درصدد است تا هدفگذاری جذب نیروی کار در سال جاری را افزایش داده و ۴۰۰ هزار نفر را از طریق سامانه جست‌وجوی شغل وارد بازار کار کند.
کد خبر: ۱۲۳۷۴۱۷
|
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰ 15 May 2024
|
1496 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سامانه جست‌وجوی شغل به منظور کاهش هزینه‌های جست‌وجوی شغل، اتصال سریع کارفرما و کارجو به یکدیگر، رضایت خاطر مخاطبان و ایجاد پویایی در بازار کار تیر ماه سال گذشته راه‌اندازی شد.

با ایجاد این سامانه علاوه بر فراهم شدن امکان ثبت درخواست شغلی توسط جویندگان کار، کارفرمایان نیز فرصت‌های شغلی مورد نیازشان را به شکل رایگان در سامانه بارگذاری و نیروی کار ماهر و مورد نیاز خود را تامین می‌کنند.

کارشناسان بر این باورند که با توجه به آمار بالای بیکاری فارغ التحصیلان، ایجاد سامانه جست‌وجوی شغل در توسعه کاریابی‌ها و بهبود وضعیت اشتغال اثرگذار است.

اخیرا در جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور اعلام شد با رونمایی از سامانه جست و جوی شغل در وزارت کار ۳۵۰ هزار فرصت شغلی طی ۸ ماه توسط بخش خصوصی بارگذاری شده است که با راه‌اندازی نظام جامع اطلاعات بازار کار، استانداران به راحتی به تعداد بیکاران در هر استان به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی دسترسی خواهند داشت.

در همین راستا سید صولت مرتضوی ـ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ثبت‌نام ۳۰۰ هزار کارجو در سامانه جست و جوی شغل خبر داده و گفته است: تعداد قابل‌توجهی از این افراد از طریق سامانه جذب بازار کار شدند.

وی البته گفته که کارخانه‌ها و کارفرمایان هم در این سامانه ثبت‌نام کردند اما متأسفانه متناسب با نیاز آنها نتوانستیم کارگران را هدایت کنیم و کارگران نخواستند که در آن مشاغل حضور پیدا کنند.

وزیر کار تاکید کرده که امسال هدفگذاری افزایش یافته و روی جذب ۴۰۰ هزار نفر هدفگذاری کرده‌ایم که امیدواریم آن را محقق کنیم.

طبق آخرین آمار از زمان تاسیس و راه‌اندازی سامانه جست‌وجوی شغل تاکنون ۳۳۰ هزار نیروی کار در سامانه ثبت‌نام کرده و از این تعداد ۳۵ هزار نفر وارد بازار کار شده‌اند.همچنین طی این مدت بیش از ۳۰ هزار کارفرما ثبت‌نام کرده و بیش از ۳۱۷ هزار فرصت شغلی را به ثبت رسانده‌اند.

آنطور که امید ملک- مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت کار گفته، در گذشته سامانه‌های کاریابی راه‌اندازی شده بودند اما بهره‌وری آن‌ها آن‌طور که سیاستگذار انتظار داشت بالا نبود لذا وزارت کار برای رفع این مشکل بستری فراهم کرد تا بازیگران حوزه کار اعم از کارجو و کارفرما نیاز خود را مطرح کرده و به یکدیگر متصل شوند.

اصلاح آیین‌نامه مربوط به کاریابی‌ها در سال ۱۴۰۱ به تصویب هیات وزیران رسید و سامانه جست‌وجوی شغل از تیرماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرد. این سامانه ضمن شفاف‌سازی اطلاعات بازار کار هزینه جست و جوی شغل را برای کارجو و کارفرما کاهش می‌دهد. از سوی دیگر با توجه به آنکه سامانه به واسطه حاکمیتی بودن به بانک‌های اطلاعاتی متصل است، سوابق شغلی،تحصیلی و مهارتی کارجو را راستی‌ آزمایی کرده و کارفرما نیروی مورد نظر خود را انتخاب می‌کند.

درحال حاضر افراد متقاضی کار که از مهارت خاصی برخوردارند، می‌توانند در سامانه جست‌وجوی شغل نام‌نویسی کرده و فرصت‌های شغلی موجود در سامانه را بررسی و در صورت تایید کارفرما مراحل مصاحبه و پذیرش را دنبال کنند. کارفرمایانی هم که به دنبال جذب نیروی کار ماهر در بخش‌های مختلف هستند می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه رزومه‌های مختلف را مشاهده و نسبت به پذیرش نیروی کار اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، کلیه کارفرمایان و جویندگان کار درصورت تمایل می‌توانند با مراجعه به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir از مزایا و خدمات سامانه استفاده کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟