نبض خبر
رفتار زننده سربازان ارمنستان با علی ضیاء
علی ضیاء مجری سابق صداوسیما در یک ویدیو از رفتار زننده مرزبانان ارمنستانی با مسافران ایرانی که شامل خود او نیز شده، خبر داد و از مسافران ایرانی خواست صبور باشند. حرفهای ضیا را میبینید و میشنوید.
نبض خبر
علی ضیاء مجری سابق صداوسیما در یک ویدیو از رفتار زننده مرزبانان ارمنستانی با مسافران ایرانی که شامل خود او نیز شده، خبر داد و از مسافران ایرانی خواست صبور باشند. حرفهای ضیا را میبینید و میشنوید.
دیدگاهها (27)
سعی کنید ار طریق مرز هوایی بروید .ماموران فرودگاه معمولا با شخصیت تر و با فرهنگ تر هستند
متاسفانه بیشتر کشورهای دنیا حس خوبی به ایران و ایرانی ندارند
ما پارسال از مرز زمینی وارد ارمنستان شدیم در ورود به ارمنستان یکی دوتا از سربازان خیلی بداخلاقی میکردند اکثرا خوب بودن ولی داخل ارمنستان واقعا به ایرانی ها احترام میذارن همه جا به ما میگفتن ایرانی برادر
شما رو شناخته
سربازان بدبخت ارمنی اگه هشدار نیروهای مسلح ایران نبود که گوش همه پرسنلشان توسط نیروهای آذربایجان بریده شده بود.نمی دانند که باید به ایرانی احترام بگذارند؟
دارن ایرانیا رو علیه ارمنیا میشورونن که باکو با تغییر مرز راهشو باز کنه و مردم بگن اشکالی نداشت!
چی بود این؟
علتش برمیگرده به جنگ ارمنستان و آذربایجان وحمایت ایران ازآذربایجان
راستش سالهاست صداوسیما را بجز فوتبال آنهم به ندرت ندیده ام . به نظر مجری محترمی می آید انشالله که موفق باشد
به فیلم کنسرت 1 ماه پیش خواننده ایرانی در شهر وان ترکیه مراجعه کنید ببینید که ایرانیان چطور هجوم میبرن و دربهای سالن رو میشکنن ، اونوقت دلیل این محبوبیت زیاد رو میفهمید که چرا اینقدر در ترکیه و ارمنستان شمارو دوست دارن خخخخ
واقعا نمیفهمید دلیل این برخوردها چیه؟! به خاطر اینکه مسافران ایرانی در ترکیه و ارمنستان و... رفتار بسیار زشتی دارن طوری که شما در خیابان های ارمنستان میتونید به فارسی نوشته هایی مانند" لطفا آشغال نریزید" رو مشاهده کنید !!!!
به همین دلیل و تمدن و فرهنگ وزین 2500 ساله هستش که چنین برخوردهایی در ارمنستان و ترکیه با مردم ایران میشه
میدونید از چی خندم میگیره؟ از اینکه ایرانیا بدترین توهین هارو به کشورهای همسایه و اقوام نظیر ترک ها و عرب ها و افغان ها و آذربایجانی ها و.... میکنن ولی وقتی کسی به خودشون بگه بالا چشمتون ابروئه طلبکار میشن.
همینو اگر بری به خارجیا بگی بهت پناهندگی میدن
آقای ضیاآ نگران نباشید مدتی دیگر اگر بخواهید به عنوان کارگر به افغانستان هم بروید لب مرز به شما بدترین توهین ها را خواهند کرد. نتیجه سیاست غلط و نادرست مسئولین بی سیاست چیزی جز اینها نیست.
واقعا رمز و راز اینکه تمام کشورهای همسایه از ایران بدشون میاد چیه؟
به خاطر تغکرات تژادپرستی ایرانی ها. ار همین صحبت های مجری هم میشه به این موصوع پی برد که کشور دیگه ای رو جز خاگ ایران می دونه و خود اونهایی که دارند تو اون سرزمین زندگی می کنند هیچ حقی ندارند
بگم؟
چقدر در دنیا محبوبید
ایرانی ها هر کشوری میرن اینقدر گند بالا میارن که ادم روش نمیشه بگه ایرانیه ، یارو با 50 سال سن التماس می کرد عروسکهایی که هواپیمای خارجی برای کودکان در نظر گرفته بود بگیره
هر کشور خارجی همزمان میتونه دشمن و دوست ت باشه
.پس ب هموطنان و کشور خودت وفادار باشه
ب لبخند یا گریه خارجی ها اعتماد نکن
چون ایران مقابل هر دو بی طرفانه برخورد کرده
فقط از حق حاکمیت باکو بر خاک تصرفی ارمنستان ، تاکید کرده هس
یعنی آدم چقدر زبون، بی هویت و بی عزت نفس باشه که برای رفتن به یک کشور در پیت مثل ارمنستان همه جور خواری و خفت را تحمل کنه بعد به هموطنانش هم توصیه کنه صبور باشید و تحمل کنید! آبرو ایران و ایرانی را همین شما سلبریتی های دوزاری می برین .... اگر می تونی برو یک کشور درست حسابی و استاندارد مثل مالزی، ... و اگر بودجه اش را نداری برو کیش و قشم و اصفهان و شیراز .... اما فکر کنم مشکل چیز دیگریست! حس خوش تحقیر شدن توسط یک خارجی!
سلام. به نظر میاد که آقای ضیاء به طنز و کنایه گفته صبور باشید.گاهی وقتها یک هنرمند برای انتقال پیام از افعال معکوس استفاده میکنه(کاری که در برنامه های طنز مهران مدیری و مجله گل اقا انجام میشد.)
تحقیرشدن توسط خارجی آنهم ازیک کشورعقب افتاده ظلم است به اعتبار ایرانی مشکل مااین است که احترام بخودمان نمیگذاریم و نبایدبرویم کشوردرپیت که موردبی احترامی ارمنی ها قرارگیریم
هیچ جای دنیا ایران نمی شود مسافرت فقط ایرانگردی
ایرانیها در تمام کشورها اواره شدن
تنها جایی که حداقل احترام ها را برای ایرانیها قائل هستند ترکیه هست
ایرانی های خودتحقیر آواره شدند
دیدگاه خود را بنویسید