هشدار به فرانسوی‌ها: مصاحبه سیاسی اکیدا ممنوع

اظهارنظرهای سیاسی عثمان دمبله و مارکوس تورام در اردوی تیم ملی فرانسه باعث واکنش منفی فدراسیون فوتبال این کشور شد.
کد خبر: ۱۲۴۲۹۷۳
|
۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳ 16 June 2024
|
2689 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از "ورزش سه"، احتمال قدرت گرفتن راست گراهای افراطی در فرانسه باعث نگرانی ستاره های رنگین پوست تیم ملی فرانسه شده است. 


در روزهای اخیر خبرنگاران حاضر در کمپ تیم ملی فرانسه در آلمان سوالاتی در این رابطه مطرح کرده اند و عثمان دمبله و مارکوس تورام دیروز به این قضیه واکنش نشان دادند. هر دو از قدرت گرفتن این حزب ابراز نگرانی کردند، موردی که باعث شد فدراسیون فوتبال این کشور بیانیه بدهد و تاکید کند که ملی پوشان باید از هرگونه مصاحبه های سیاسی خودداری کنند تا تمرکز تیم بر هم نخورد.

فرانسه فردا در اولین بازی خود در یورو 2024 به مصاف اتریش خواهد رفت.

 
لازم به ذکر است که دو هفته مانده تا برگزاری دور نخست انتخابات پارلمانی زودهنگام فرانسه، حزب اجتماع ملی به رهبری جوردن باردلا با جلب نظر ۳۲ درصد مردم پیشتاز است. جبهه مردمی که با اتحاد احزاب تشکل‌های چپگرا و با هدف مقابله با موج راستگرایی افراطی تشکیل شده محبوبیتی ۲۶ درصدی دارد.

بلوک سوم سیاسی در فرانسه که احزاب راست میانه با پشتیبانی امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری را شامل می‌شود، در این نظرسنجی با کسب حمایت ۱۷ درصدی در جایگاه سوم قرار گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟