هشتم تیرماه ۱۴۰۳، انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در حالی در شعب دایر شده در ایران و بسیاری از نقاط جهان برگزار شد که انتشار برخی تصاویر و ویدئوها در شبکههای اجتماعی، بهت و حیرت بسیاری از کاربران را به دنبال داشت.
به گزارش «تابناک»، صحبت درباره ویدئوهایی است که معاندین از مسیرهای منتهی به برخی شعب رایگیری در بعضی کشورها، از جمله چند کشور اروپایی منتشر کردند و حاوی الفاظ زشت و فحشهای رکیکی بود که نثار ایرانیانی میشد که از اقصی نقاط خود را به شعب رایگیری میرساندند تا در تعیین چهاردهمین رئیس جمهور کشور و موطنشان نقش ایفا نمایند.
رویدادی که به طور ویژه در برخی کشورها در ابعاد وسیعتری رقم خورد، از جمله در انگلستان که سفارت کشورمان ۱۰ شعبه اخذ رای در مناطق مختلف این کشور از جمله در شهرهای لندن، بیرمنگام، منچستر، نیوکاسل، کاردیف و گلاسکو تدارک دیده و دایر کرده و به روایت فیلمهای منتشر شده، بسیاری از ایرانیان مراجعهکننده به شعب از معرض هجوم معاندانِ فحاش، درامان نماندهاند.
باران فحشهای بسیار زشت جنسی که بسیاری از رایدهندگان و متصدیان برگزاری انتخابات را آزرد و عجیب اینکه اغلب مقابل دیدگان ماموران پلیس رقم میخورد تا این سؤال را به دنبال داشته باشد که آیا مقامات این کشورها با مماشات با این خاطیان و فحاشان، به نوعی باایشان همکاری نکرده و کارشکنی در امور حقه شهروندان ایرانی را سرلوحه امور قرار ندادهاند؟
وضعیتی که جالب است بدانید نه تنها منجر به کاهش مشارکت در این کشور نشده، که با افزایش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری در انگلستان به نسبت انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم (در سال ۱۴۰۰ خورشیدی برگزار شد)، حکم تودهنی ارزشمندی به دشمنان را داشته و سرپرست سفارت ایران در لندن را بر آن داشته که با انتشار یادداشتی، ضمن تقدیر از مردم، بر پیگیری ماجرا از مبادی قانونی آن کشور تأکید کرده و ایرانیان ساکن آن دیار را به مشارکت در دور دوم انتخابات و تعیین چهاردهمین رئیس جمهور ایران، دعوت نماید.
در بخشی از این یادداشت آمده است:
روشن است که پیگیریهای این سفارت برای احقاق حقوق هموطنانی که در جریان انتخابات مورد هجمه روانی و فیزیکی جریان و اقلیت داعشی معاندین قرار گرفتهاند، از جمله وظایف غیر قابل تردید سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن میباشد.
همه افرادی که متعرض رایدهندگان در یک فرایند دمکراتیک برای انتخاب رئیس جمهور جدید ایران شدهاند، به انحاء مختلف باید در دادگاههای انگلیس پاسخگوی اعمال و رفتارهای شبه تروریستی خود باشند.
مدارک رفتارهای خشونتآمیز با رایدهندگان، شعارهای نفرتآمیز و تعارضات فیزیکی به هموطنان عزیز جمعآوری شده و در کانالهای مناسب برای پیگیری حقوقی در اختیار مقامهای مرتبط در بریتانیا قرار داده خواهد شد.