آنچه مابین ظریف با معاون قالیباف گذشت

محمد جواد ظریف معاون راهبردی رییس جمهور در دیدار با رییس مرکز پژوهش های مجلس موضوع کنسرسیوم اندیشکده‌ها را از مسائل قابل همکاری نزدیک دو طرف توصیف کرد و افزود: در این کنسرسیوم می‌توان شاهد همکاری موثر مرکز بررسی‌های استراتژیک و مرکز پژوهش‌های مجلس بود تا در نتیجه، نظرات مشترکی به مجلس و دولت ارائه شود.
کد خبر: ۱۲۶۵۲۸۰
|
۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷ 13 October 2024
|
3372 بازدید
|
۱

 

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، در دیدار محمدجواد ظریف معاون راهبردی ریاست جمهوری و رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی که در محل معاونت راهبردی برگزار شد، دو طرف ضمن بیان دیدگاه‌های خود در خصوص وضعیت اندیشکده‌ها در کشور بر حمایت از کنسرسیوم پژوهشی متشکل از چند مرکز پژوهشی اصلی با هدف ارائه مشورت مشترک و سودمند به سران قوا تاکید کردند. همچنین حمایت از اندیشکده‌های استانی، توجه به طرح‌های نوآورانه در این حوزه و تدوین هرچه سریع‌تر آیین‌نامه ساماندهی اندیشکده‌ها از جمله نکاتی بود که در این دیدار مورد توجه طرفین قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در سیاست‌نامه‌هایی که در نظر داریم، الزاما یک راهکار بررسی نمی‌شود و راهکارهای متفاوت را بررسی می‌کنیم و نقاط ضعف و قدرت را می‌گوییم تا سیاست‌گذار خودش انتخاب کند. در واقع این تنوع راهکار می‌تواند توافق بیشتری در ارائه بسته پیشنهادی دولت و مجلس ایجاد کند که در راستای سیاست «وفاق ملی» دولت چهاردهم هم هست و از مسیر سیاست‌های مساله‌محور بهتر محقق می‌شود.  

معاون راهبردی رییس جمهور همچنین به موضوع اندیشکده‌های استانی نیز اشاره کرد و گفت: رییس جمهور از ما خواسته‌اند تا برای استان‌ها برنامه‌ریزی خاص داشته باشیم تا آنها بتوانند به صورت مستقل کار را به پیش ببرند زیرا ما نیاز داریم استان‌ها را فعال نگهداریم و نیروهای استانی احساس فراموش‌شدن نداشته باشند.  

ظریف در پایان تصریح کرد: نباید الزاما اندیشکده‌ها در تهران فعال باشند و در این زمینه هم میان معاونت راهبردی و مرکز پژوهش‌های مجلس اشتراک نظر وجود دارد ضمن اینکه این نوع هماهنگی کمک می‌کند تا از تجربیات همدیگر استفاده کنیم.

بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار، تعامل و هم‌افزایی میان مراکز پژوهشکده‌ای را جزو سیاست‌های مرکز پژوهش‌های مجلس عنوان کرد و افزود: کنسرسیوم پژوهش که شامل مراکز پژوهشی قوای سه‌گانه و نهادهای حاکمیتی می‌شود، یکی از مصادیق این هم‌افزایی به شمار می‌رود؛ که هم می‌تواند در موضوعات مشترک کشور بیانیه‌های سیاستی مشترک صادر کند و به اشتراک نظر میان سران قوا کمک کند و هم اعتمادسازی میان مردم را افزایش دهد.  

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
اقدام مبارکی است انشاالله هر چه زودتر به سامان برسد و مردم و حکومت از مزایایی آن بهره مند شوند
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟