هدایت فاضلاب به سمت کارون کار غلطی است

نماینده مردم اهواز ،کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش آبفا گفت: با وجود اقدامات صورت گرفته هنوز نارضایتی است، کارون حیات خوزستان است و هدایت فاضلاب به سمت سمت رودخانه کارون کار غلطی است.
کد خبر: ۱۲۷۲۹۰۰
|
۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰ 20 November 2024
|
1204 بازدید

به گزارش تابناک خوزستان، سید محسن موسوی زاده با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش آبفا گفت: با وجود اقدامات صورت گرفته هنوز نارضایتی وجود دارد، به وزیر نیرو و مسئولان ذیصلاح تذکر دادیم که هدایت فاضلاب به سمت کارون پذیرفتی نیست.
 
وی گفت: کارون حیات خوزستان است و هدایت فاضلاب به سمت سمت رودخانه کارون کار غلطی است و اکنون با این شرایط، کارون نمی‌تواند در مقابل این حجم فاضلاب دوام بیاورد و انتقال‌های نابجا آب کارون را ضعیف کرده و نباید ما با دست خودمان تخریبش کنیم، این بوی فاضلاب در کارون قابل قبول نیست.
 
وی همچنین ادامه داد: در دولت روحانی افتتاح‌های سوری در زمینه تصفیه خانه‌ها صورت گرفت که در دولت شهید رئیسی بخش عمده اینها مجدد احداث و وارد مدار شدند و اخیرا هم تصفیه خانه غرب وارد مدار شد.
 
اگر فاضلاب شرق وارد تصفیه خانه شود نزدیک به ۱۸ ورودی به کارون حذف میشود و در مورد تصفیه خانه غرب هم با حضور وزیر نیرو افتتاح شد و وزیر متعهد شد اعتبار لازم را برای توسعه در نظر بگیرد، شرایط محیطی خوزستان خاص است و اکنون قرارگاه پای کار آمده و امیدواریم به زودی مشکل فاضلاب استان حل شود. هنوز برخی مناطق اهواز مشکل آبگرفتگی دارند.
 
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسأله بهبود وضعیت شبکه فاضلاب مطالبه اصلی ماست و با این شرایط در صورت بارندگی همچنان مشکل پیش میاد و‌باید با عزم ملی حل شود. برخی از مناطق ما در گلدشت هنوز طرح فاضلابش اجرا نشده و شمال انجام شده ولی بخش جنوبی هنوز انجام نشده است. برخی مناطق دیگر مثل سلیم آباد اهواز هنوز جوی‌های روبازی دارند و اینها باید هرچه سریعتر تمام و شبکه‌های فرسوده هم جمع آوری شوند.
 
تکمیل طرح غدیر برای آب شرب مطالبه اصلی ماست
 
این نماینده مجلس با اشاره به تامین آب شرب اهواز با اشاره به پیگیری‌ها برای استفاده از توان داخلی گفت: خیلی مناطق شبکه آب شرب هم فرسوده است و باید اصلاح شود. مهمتر از همه اینها بحث آب غدیر که هنوز طرحش کامل نشده و تقریبا ۶۰ درصد درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر به طور کامل اجرا بشود، به کمک آب غدیر دیگر نیازی به برداشت از آب رودخانه نیست.
 
موسوی زاده بیان داشت: از سوی دیگر تلاش می‌شود که دیگر صنایع از آب شرب استفاده نکنند و بجای آن از آب خام استفاده کنند. مثل نیروگاه زرگان که فشار آوردیم و الان از آب خام استفاده می‌کند.
 
طرح هفت ساله شدن شورا منتفی است

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس دنبال هفت ساله شدن شورای شهر نیست بلکه شورای عالی استان‌ها دنبال این موضوع است و طرحی آورده است که در سطح مجلس مطرح شده و چندین جلسه هم ما صرف طرح کردیم و در نهایت تصمیم گرفته شد که طرح دوباره به کمیسیون شورا‌ها باز گردد و ارزیابی شود. بعید است عملیاتی شود، چون اکثریت مجلس مخالف است.
 
وی گفت: دلیلش هم این است که شما ببینید شورا‌هایی داریم که منحل شدند و بعضی‌ها پرونده‌ها در شورای حل اختلاف در شرف انحلال و برخورد است و گناه مردم چیست که ۷ سال دیگر باید صبر کنند و بدون شورا بمانند. شورای شهر بجای دعوا به فکر مردم باشند.
 
موسوی زاده بیان داشت: در موضوع شورای شهر اهواز ببینید فارغ از اینکه در اهواز چه کسی شهردار بشود، معمولاً شهردار در اهواز یا در هر شهرستان دیگری چشم و گوشش به طرف تصمیمات و دستورات شورای شهر است و هرچه شورای شهر تصمیم میگیرد شهردار ملزم و موظف به اجرا است. این یک قاعده است و شورا براساس بودجه و طرح و اعتبارات برای شهرداری خط مشی تعیین می‌کند. درگیری بین اعضای شورای شهر به ضرر شهر است.
 
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: درگیری بین شورای شهری‌ها هیچ سودی برای شهر ندارد و متضرر اول درگیری شورا و شهردار، مردم هستند و خود سیستم و ساختار شهری متضرر می‌شوند.
 
وی گفت: الان شما می‌بینید در سطح شهر نخاله‌ها رها شدند و این مسأله را با صدای بلند اظهار می‌کنیم که ناراضی هستیم و نخاله‌ها شهر را بلعیدند و این ناشی از اختلاف بین شورا و شهرداری است و اختلافات به ضرر شهر است.
 
این نماینده مجلس گفت: اگر که این همدلی بین شورا و شهرداری بود تاکنون خیلی کار‌ها پیش می‌رفت. مانند ساماندهی دست فروش‌های داخل شهر یا ساماندهی ورودی‌های شهر اهواز یا جمع آوری این نخاله‌ها انجام می‌شد.
 
وی گفت: اتفاق نظر بین اعضای شورای شهر به منزله یکسان شدن افکار نیست و سلایق مختلف و تفکرات سیاسی مختلفی در بین اعضا است ولی همه وظیفه دارند برای مصالح مردم و برای مصالح شهر تفکرات سیاسی خودشان را کنار بگذارند و تخصصی تصمیم بگیرند.
 

هدایت فاضلاب به سمت کارون کار غلطی است

تصمیمات شورا باید تخصصی باشد
 
این نماینده مجلس گفت: برای شهر باید تخصصی تصمیم گرفته شود و برای توسعه شهر افکار سیاسی را کنار بگذاریم و شورا و شهردار باهم مشکلات را پیش ببرند.

وی تاکید کرد: دعوای بین شورا و شهرداری به ضرر سیستم است و زمینه ترک فعل و سواستفاده را فراهم می‌کند؛ بنابراین نصیحت من به برادران شورا این است که اختلافات خودشان را کنار بگذارند و به خاطر مردمی که رای دادند، تلاش کنند و نباید به خاطر مسایل سیاسی کار مردم معطل شود و این خودرای‌ها و منیت‌ها به ضرر شهر است و ما مسولان همه چیز را باید فدای مردم کنیم، شهردار اهواز به تصمیمات شورا تمکین کند.
 
وی گفت: شهردار هم موظف و مکلف است به اینکه دستورات شورا را انجام دهد و اگر رفتار غیرقانونی از شهرداری سر زد، اگر شورا باهم باشند راحت می‌توانند نظارت کنند.
 
این نماینده مردم اهواز گفت: دوستان شورا از این مدت محدود باقی مانده باهم متحد باشند و نگذارند مردم معطل بمانند. قطعاً اگر این دعوا‌ها تا پایان شورا به همین منوال ادامه پیدا کند، ما شاهد مشارکت قطعاً پایینی سال آینده خواهیم بود. خوزستان محل جولان مدیران پروازی نیست.
 
موسوی زاده درباره مدیران پروازی گفت: در رابطه با موضوع مدیران پروازی ما به رئیس جمهور مطرح کردیم و هم به استاندار تذکر میدهیم و پیگیری خواهیم کرد که جلوی انتصابات مدیران پروازی را باید بگیریم.
 
وی گفت: البته یک جا‌هایی برخی از این شرکت ها، چون سهامدار یا خریدارشان تهرانی است، تصمیم میگیرند که خودشان انتخاب کنند ولی شرکت‌های دولتی بایستی به حق خوزستان تمکین کنند. هر چند ما به شرکت‌های خصوصی هم تاکید داریم به نیرو‌های خوزستانی تکیه کنند.
 
استعداد‌های خوزستان باید پای کار شرکت‌ها بیایند

موسوی زاده گفت: استان خوزستان دارای استعداد و توان بالایی است و هر کجا رفتند، موفق بودند و ما ظرفیت‌ها را باید شناسایی کنیم و فارغ از تفکرات سیاسی و تفکرات قومی دست اینها را باید بگیریم رشد دهیم تا در استان بمانند.
 
اقدامات خوبی در ارشاد اسلامی خوزستان صورت گرفته است

 وی گفت: در بخش ارشاد و فرهنگ اقدامات خوبی صورت گرفته است و با وزیر فرهنگ چندین جلسه خوبی داشتیم و تاکید داریم وزارت ارشاد و سایر دستگاه‌ها به اداره کل ارشاد کمک ویژه کنند. خوزستان از نظر فرهنگی و استعدادی، استان با غنای فرهنگی بالاست و این استعداد‌ها باید رشد داده شوند، استعداد‌هایی فرهنگی زیادی داریم و ما باید از ظرفیت تمام قومیت‌های استان خوزستان و ظرفیت‌های فرهنگی از قبیل شعرا و مجموعه‌های هنری و مجموعه‌های تواشیح، فیلم، کارگردان‌ها، هنرمندان استفاده کنیم.
 
وزیر علوم برای عقب ماندگی آموزش عالی استان فکری کند

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در بخش آموزش عالی مشکلات زیادی داریم و هم در بخش خوابگاه و در بخش دانشجویان مشکلات و عقب ماندگی زیادی است و اینها به ضرر توسعه است و امیدواریم به زودی وزیر علوم تصمیم درستی در این حوزه بگیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟