معرفی جایگزین‌هایی برای این شاسی بلند بی‌اقبال + عکس

 یواز پاتریوت یکی از معدود محصولات روسی وارد شده به ایران است که در سال های اخیر وارد کشور شد اما اصلا مورد اقبال قرار نگرفت و خیلی زود بار سفر بست.
کد خبر: ۱۲۷۸۰۳۶
|
۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲ 16 December 2024
|
618 بازدید

خودروهای آفرودی از دیرباز بسیار زیاد مورد توجه اقشار مختلف جامعه قرار داشته و دارند.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسب بخار، این خودروها به دلیل قابلیت های بیراهه نوردی و رفتن به مناطق صعب العبور این محبوبیت بالا را پیدا کرده و اقشار مختلفی را به سمت خود کشانده اند.

در میان پیکاپ ها و شاسی بلند های آفرودی، خودروهایی هستند که به دلیل سادگی تکنولوژی و عمر بسیار بالا لقب هوی دیوتی ( Heavy Duty ) را گرفته و به همین دلیل بیشتر مورد استقبال کسانی است که به آفرود و طبیعت گردی علاقه دارند. 

پاتریوت یکی از همین خودروهای شاسی مستقل هوی دیوتی است که محل تولد آن کشور روسیه است. این خودرو از جمله محصولات شرکت خودروسازی یواز (UAZ) روسیه بوده که به ساخت خودروهای جان سخت شهرت دارد. همانطور که اشاره کردیم یواز پاتریوت در سال ۱۳۹۵ برای نخستین بار در نمایشگاه خودروی تهران معرفی شدند.

بازار خودروی کشور اما به دلایل مختلفی روی خوش به این روسی سرسخت نشان نداد و پاتریوت خیلی زود چهارگوشه رینگ را بوسید و جایگاهش را به پیکاپ های چینی داد. یوآز پاتریوت اکنون در بازار با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند و به همین خاطر دست به کار شدیم تا در این محتوا جایگزین های بهتر این خودرو را معرفی کنیم. 

نیسان رونیز کارکرده

رونیز از آن دست خودروهای آفرودی بازار بوده که با سیل عظیم ورود محصولات چینی به ایران به دلیل ذات ژاپنی‌اش دوباره پس از توقف تولید مورد توجه مردم قرار گرفت. محصولی که شاید آپشن چندانی نداشته باشد اما دوام بالا و قابلیت های بیراهه نوردی مناسبش سبب شده تا تبدیل به یکی از آفرودرهای با بازار خوب شود. 

نیسان رونیز اکنون دیگر ظاهر چندان جذابی ندارد البته که نمی توان به آن نقد خاصی هم وارد کرد، به هر حال محصولی است سال ها از طراحی‌اش گذشته اما همچنان یکی از خودروهای نسبتا خوش فروش و با کیفیت است. این خودرو در بخش داخلی هم چنگی به دل نمی زند اما می توان تا حدودی آن را به دلخواه خود بازسازی کنید. 

مشخصات فنی رونیز شامل یک موتور ۴ سیلندر ۲.۴ لیتری تنفس طبیعی است که توانایی تولید ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۰۸ نیوتن متر گشتاور را دارد. گیربکس این محصول هم تنها از نوع ۵ سرعته دستی است. نیسان رونیز دنده کمکی هم دارد که قابلیت های آفرودش را بیشتر می کند.

کی ام سی T8

کی ام سی T8 یکی از پیکاپ های نسبتا جدید، خشونام، محبوب و پرفروش است که با بودجه یک پاتریوت می توان آن را به راحتی به صورت صفر خریداری و تجهیز کرد. این پیکاپ از تولیدات جک بوده و قابلیت های آفرودی خوبی دارد اما باید با آن درست رانندگی کرد! 

پیکاپ T8 از نظر ظاهر بسیار شبیه به هایلوکس بوده و نمی توان به آن چندان انتقادی وارد کرد چرا که بازار روی بسیار خوشی هم به آن نشان داده است. امکانات رفاهی و ایمنی خوبی هم دارد که باز یکی از موارد مهم برای مردم کشورمان محسوب می شود. 

مشخصات فنی کی ام سی T8 هم قابل دفاع است منتها یکی از شایعترین ایراداتش صفحه کلاچ نسبتا ضعیف است. قلب تپنده این خودرو از نوع ۲ لیتر توربوشارژ بوده که توانی حدود ۱۷۴ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. گیربکس این پیکاپ هم از نوع ۶ سرعته دستی است. موتور توربو نیاز به بنزین با کیفیت یا اکتان دارد و این پیکاپ چینی هم از این قاعده مستثنی نیست.

سوزوکی گرند ویتارا کارکرده

گرند ویتارای کارکرده هم از جمله شاسی بلندهای با کیفیت ژاپنی است که در محدوده قیمتی یک یواز پاتریوت قرار میگیرد. البته سوزوکی گرند ویتارا ابتدا با موتور ۲ لیتر وارد بازار شد که قدرت متوسطی داشت اما در سال های آخر ایران خودرو نسخه ۲.۴ لیتر آن را عرضه کرد که قدرت بهتر و ارزش خرید بالاتری هم دارد. 

سوزوکی ویتاراهای اولیه در بخش فنی به یک موتور ۲ لیتر ۴ سیلندر تنفس طبیعی با توان ۱۴۰ اسب بخار قدرت و ۱۸۳ نیوتن متر گشتاور مجهز شده بودند. جعبه دنده این سری هم یا به صورت ۵ سرعته دستی و یا به صورت ۴ سرعته اتوماتیک بود. اما در نسخه های قوی تر قلب تپنده آنها به ۲.۴ لیتر افزایش پیدا کرد که قدرتی حدود ۱۶۹ اسب بخار و گشتاوری حدود ۲۲۷ نیوتن متر را تولید میکردند.

داستر

رنو داستر یکی از کراس اوورهای اروپایی نامعلوم در بازار ایران است. از این جهت به این خودرو نامعلوم می گوییم که نه چندان مثل برادران کوچکش یعنی تندر ۹۰ و ساندرو به بازار عرضه شد و نه تعداد محدودی در بازار از آن وجود دارد. داستر در دو نسخه تک و دو دیفرانسیل وارد ایران شد که نسخه دو دیفرانسیل آن توانایی های بهتری دارد. 

رنو داستر در بخش فنی به یک پیشرانه ۲ لیتری تنفس طبیعی مجهز شده که توانایی تولید ۱۳۵ اسب بخار قدرت و ۱۹۵ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک و البته قفل دیفرانسیل مرکزی به محورها منتقل می شود. البته این مورد را باید ذکر کنیم که داستر چندان مانند پاتریوت آفرودی نیست اما به هرحال بازار و شرایط بهتری دارد. 

آمیکو آسنا دنده‌ای

آسنا اولین پیکاپ تولیدی ارس خودرو دیزل یا همان آمیکو است که برای اولین بار در سال ۱۳۹۶ معرفی شد. این خودرو در واقع محصولی چینی با نام HUANGHAI N2 است که شرکت آمیکو تغییرات زیادی بر روی آن اعمال کرده است. آمیکو آسنا از تمامی جهات نسبت به پاتریوت محصولی سرتر و بهتر است. 

زیر کاپوت این پیکاپ بزرگ یک پیشرانه ۲.۴ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی قرار گرفته که توانایی تولید ۱۴۳ اسب بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی به همراه یک دنده کمکی به هر دو محور خودرو منتقل می شود. نکته قابل ذکر این است که تنها پیشرانه این خودرو قابلیت استفاده از گاز را هم دارد.

دایون Y7

دایون Y7 هم تنها شاسی بلند واقعی این لیست بوده که می توان به صورت صفر کیلومتر و یا نسخه های پا به صفر آن را به جای یک پاتریوت خرید. این محصول هم چینی است و نباید انتظار چندان زیادی از آن داشت ضمن اینکه در برخی از نسخه های این خودرو نواقص فنی رخ داده است. اما نسبت به پاتریوت هم خدمات پس از فروش بهتری دارد و هم سواری بهتری را از خود نشان می دهد. 

دایون Y7 در بخش فنی دایون به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۲.۴ لیتری توربوشارژ ساخت میتسوبیشی مجهز شده که با کد 4K22 شناخته می شود. این پیشرانه توانایی تولید ۲۱۵ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور را داشته که از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به هر چهار چرخ خودرو منتقل شده و امکان انتقال قدرت به هر محور به صورت برقی نیز در این خودروی شاسی بلند تعبیه شده است. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟