در همین مدت کوتاه انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال، شاهد واکنشهای منفی تعدادی از هواداران و پیشکسوتان علیه یکی از اعضا بودهایم.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، تیم فوتبال استقلال یکی از بدترین و پرحاشیهترین مقاطع تاریخ خود را پشت سر میگذارد. در شرایطی که نیم فصل نخست لیگ برتر بیستوچهارم را پشت سرگذاشتهایم، استقلال از نیمکت کنار زمین تا صندلی دفتر مدیریت دستخوش تغییر شده است. در واقع استقلالِ فعلی تفاوت آشکاری با استقلالِ مدل ابتدای فصل دارد و همه اینها در مدت زمانی حدود ۵ ماه اتفاق افتاده است.
با تمام این اوصاف، خانهتکانی اساسی در سطح مدیریتی باشگاه استقلال، موضوعی قابل پیشبینی بود و بسیاری از هواداران و رسانهها هم انتظار آن را میکشیدند. به خصوص بعد از تغییرات در رأس هلدینگ خلیج فارس که منجر به رفتن عبدالعلی علیعسگری و آمدن محمد شریعتمداری بهعنوان مدیرعامل شد، دیگر مثل روز روشن بود که دامنه تغییرات به زودی به باشگاه استقلال هم کشیده خواهد شد. همین اتفاق هم افتاد و در ادامه احمد شهریاری به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ در باشگاه استقلال، جای خود را به علی تاجرنیا داد.
در این راستا، چهارشنبه گذشته علیرضا اسدی، علی نظری جویباری، فریده شجاعی و محمودرضا بابایی به عنوان اعضای جدید معرفی شدند. اسدی، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال و همچنین دبیرکل پیشین فدراسیون فوتبال است. نظری جویباری در مقاطع مختلفی در استقلال بوده و سابقه قائممقام مدیرعامل و معاونت ورزشی باشگاه را در کارنامه دارد.
فریده شجاعی، همسر مرحوم منصور پورحیدری، پیشتر نایب رئیس فدراسیون فوتبال بوده و در حال حاضر هم سرپرست نایب رئیسی زنان فدراسیون است. البته هنوز مشخص نیست که فریده شجاعی در استقلال میماند یا رفتن به فدراسیون فوتبال را انتخاب میکند. البته خود او در مصاحبهای تأکید کرد که مشکلی برای فعالیت در فدراسیون و استقلال به طور همزمان ندارد: «هر دو پست در راستای همدیگر و هر دو فوتبال هستند. هر کاری انجام دهم هدفم در هر دو پست توسعه ورزش بانوان است. هر قدمی که بخواهم برای فوتبال و بانوان بردارم قدم مشابهی است که میتوانم برای استقلال بردارم یعنی هر دو مکمل یکدیگر و در راستای هم هستند.»
گرچه در خصوص حضور فریده شجاعی در هیئت مدیره باشگاه استقلال نکاتی وجود دارد و برخی معتقدند بهتر بود او چنین جایگاهی را نمیپذیرفت، اما میتوان قرار گرفتن یک خانم در جمع مدیریتی باشگاه را به فال نیک گرفت، به خصوص که باشگاهها از جمله استقلال اقدام به تیمداری در بخش زنان کردهاند. در هر حال سالها صحبت از حضور یک خانم در باشگاهها به عنوان عضو هیئت مدیره بود و حالا باشگاه استقلال در این زمینه پیشقدم شده است.
در میان چهار فردی که به تازگی وارد عرصه مدیریت باشگاه استقلال شدهاند، یک نام بحث برانگیز هم وجود دارد.
راهیابی این چهره به هیئت مدیره استقلال با نشانههایی از نارضایتی و حتی ناراحتی محسوس برخی هواداران مواجه شده است. در دوران مدیریت واعظ آشتیانی، او به یکی از چهرههای نزدیک باشگاه تبدیل شد و انتشار مصاحبهای جنجالی از جواد نکونام در آن دوران، او را به مرکز توجهات کشاند. نکونام در آن مصاحبه گفته بود: «یک بچه برای استقلال تصمیم میگیرد.» بسیاری از مخاطبان، این صحبتها را اشارهای به بابایی میدانستند.
بابایی روابط نزدیکی با امیر قلعهنویی و برخی از بازیکنان قدیمی استقلال مانند مهدی رحمتی، دارد.
در شرایطی که هواداران امیدوارند با حضور هیات مدیره جدید شرایط برای آبیهای پایتخت بهتر شود، گروهی هم معتقدند که حضور محمودرضا بابایی در کنار آنها، برای مواردی مثل این است که صفحات مجازی و هواداری را کنترل کند. در این بین، محمد نوری یکی از پیشکسوتان استقلال در مصاحبهای گفت: «انتظار بیشتری از آقای تاجرنیا داشتم و باید با پیشکسوتان باشگاه مشورت میکردند، با دو عضو جدید هیئت مدیره استقلال بشدت مخالفم یکی از آنها محمدرضا بابایی است که در سالهای گذشته حواشی زیادی برای تیم استقلال ایجاد کرده بود.» حسن روشن هم گفته است: «بابایی با من تماس گرفت و رخصت گرفت. گفتم من با شما ارتباطی نداشتم که بگم بد بودی و الان خوب شدی یا خوب بودی و با این تماس بد شدی!»
نظری جویباری، مدیرعامل جدید استقلال در جمع خبرنگاران وقتی با سؤالی در مورد حضور محمود بابایی که به او لقب «بچه» دادهاند و مخالفانی بین پیشکسوتان دارد مواجه شد، پاسخ جالبی داد: «او یار غار ماست. پابهپای ماست. همه در یک کشتی نشستهایم. زمانی به او میگفتند بچه ولی الان سن و سالی از او گذشته و میتواند خیلی به ما کمک کند. روی کمک بابایی واقعاً حساب کردهایم.»
در هر حال شاید مدیران هلدینگ و به صورت خاص نماینده تامالاختیار آن در باشگاه استقلال تصمیم گرفتهاند در وفاقی کم نظیر، هیئت مدیرهای جامع و کامل با حضور طیفها و سنین مختلف تشکیل دهند؛ از «بچه» تا بزرگسال، از خانم تا آقا!