اسرائیلی‌ها هرگز درس خود را یاد نمی‌گیرند

عراقچی: شاهد نقض حاکمیت لبنان توسط اسرائیل بودیم

وزیر امور خارجه درباره وسعت حضور و جمعیت مراسم تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و پرواز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۲۹۰۴۸۱
|
۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲ 23 February 2025
|
780 بازدید

به گزارش «تابناک»، سید عباس عراقچی، وزر امور خارجه کشورمان که به همراه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در تشییع پیکر مطهر شهید سید حسن نصرالله حضور یافته بود، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

مفتخر و سرافرازم که امروز به صدها هزار عزادار در بیروت پیوستم تا با سید حسن نصرالله وداع کنیم. دریایی از  لبنانی های جوان و پرشور، ورزشگاه و اطراف آن را پر کرده تا به رهبر بزرگ مقاومت ادای احترام کنند.

من همچنین با چشمان خود شاهد نقض حاکمیت لبنان توسط جنگنده های اسرائیلی بودم که از نزدیک بالای سر ما پرواز کردند تا در تلاشی رقت انگیز  مردمی که فقط برای عزاداری جمع شده بودند را بترسانند. اگر این یک عمل تروریستی نیست، پس چیست؟ 

این تخلف تنها باعث شد تا مردم حاضر در استادیوم قوی تر و بلندتر علیه اسرائیل فریاد بزنند. اسرائیلی ها هرگز درس خود را یاد نمی گیرند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟