محکومیت ۵ میلیاردی سه باشگاه لیگ برتری

باشگاه‌های فولاد خوزستان، ذوب‌آهن و هوادار تهران نسبت به پرداخت مطالبات بازیکنان سابق خود محکوم شدند.
کد خبر: ۱۲۹۰۸۲۲
|
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶ 25 February 2025
|
334 بازدید

محکومیت 5 میلیاردی سه باشگاه لیگ برتری

به گزارش تابناک به نقل از "ورزش سه"، آرای جدید کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال ایران صادر شد که سه باشگاه به شرح زیر محکوم شدند:

* در پی شکایت علی شجاعی از باشگاه فولاد خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۹ میلیارد و ۴۶۸ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۶۵ میلیون و ۵۵۲ هزار و ۶۵۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پرونده شکایت محمدجواد محمدی از باشگاه ذوب آهن اصفهان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۲۰ میلیارد و ۷۹۰ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۶۹ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۸۰۰ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۲۵۵ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به مازاد خواسته خواهان قرار رد صادر کرد.

* با توجه به شکایت یونس شاکری از باشگاه هوادار، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۲۲ میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۸۶۳ میلیون و ۱۷۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟