لحظه برخورد فیزیکی دونالد ترامپ با ولادیمیر زلنسکی که برخلاف عرف دیپلماتیک است را میبینید. برخی کاربران با اشاره به رفتار رئیس جمهورشان نوشتهاند ظاهراً ترامپ اتاق بیضی کاخ سفید را با رینگ کشتی کچ که قبلاً در آن شرکت میکرده اشتباه گرفته است.
با همچین لات شارلاتانی مگه میشه مذاکره کرد دوباره از برجام خارج میشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
داره بازبان بدن و اشاره میگه ( گوش کن ، حرف نزن ، ببین من چی میگم ، تو حق صحبت نداری ، فقط حرف و دستور من !!!
ناشناس
||
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
مذاکره نکن ببین حرکت بعدیش چیه؟
ناشناس
||
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
رفتار و تنش بین ترامپ و زلنسکی هر دو صحیح نبود.
شما دوستان که نظر می دهید به محتوای مذاکرات هم اندکی توجه کنید.
ترامپ به زلنسکی گفت زلنسکی با جان میلیون ها نفر داره قمار می کنه و جنگ جهانی سوم راه میندازه. باید آتش بس کنه.
حالا شما طرفدار ادامه جنگ هستین؟
ناشناس
||
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
اگه مذاکره بکنیم نتایجش بدتری میده.
ناشناس
||
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
ترامپ دارد می گوید اگرحمایت ما نبود دو هفته هم دوام نمی آوردی. باید بخشی از خاک اوکراین را به روسیه ببخشی و امتیاز مواد معدنی را به ما بدهید.
خوب کدام رئیس جمهوری تن به این ذلت می دهد، اگر می خواست خاک اوکراین را ببخشد
جنگ نمی کرد
یعنی الان زلنسکی سمت روس ها را گرفته بود آقایی می کرد؟؟؟
ناشناس
||
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
ناشناس 14:57 زلنسكي نبايد گول وعده و عيدهاي اروپا رو مي خورد و به پشتوانه حرف اونها دنبال عضويت در ناتو برود . اساس تهديدهاي اوليه روسيه هم مخالفت با همين خواسته اكراين بود . اما زلنسكي حماقت كرد و الان هم راهي برايش نمونده جز اينكه دست به دامن امريكاي زالوصفت بشود .
زلنسکی با جرات ترین رهیر یک کشور در مقابله مستقیم با یک قدرت جهانی بوده
پاسخ ها
شهاب
||
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
زلنسکی با سراب غرب و طناب پوسیده اروپا ته چاه رفت! برفرض که اوکراین عضو ناتو می شد شما فکر می کنید ناتو با روسیه به جنگ تمام عیار می پرداخت؟؟
ناشناس
||
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
زلنسکی سه سال پیش می تونست با دیپلماسی از شروع جنگ جلوگیری کنه.حالا بعد از مرگ و جراحت صد ها هزار تن از هم وطنانش ، نابودی زیر ساخت های کشورش و از دست دادن خاکش این جوری هم توسط حامی اصلیش تحقیر بشه..
ناشناس
||
۲۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
ناتو زلنسکی رو طعمه کرد
ناشناس
||
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
اقا از خواب بيدار شو . همه دنيا ميگن طرف در اوج ذلت با ترامپ ديدار كرده انوقت جناب تان اينجوري نظر ميدي ؟ اهان فقط مونده بود ترامپ .... بزنه توي گوش زلنسكي .
ترامپ همانگونه رفتار کرد که از شخص او انتظار می رفت. اما اشتباهی که او کرد این بود که باعث شد زلنسکی بیش از پیش بعنوان یک قهرمان در سراسر دنیا شناخته شود. زلنسکی حاضر نشد کوتاه بیاید و از حق کشورش دفاع کرد. و کل کاری که ترامپ و معاونش ونس انجام دادند در واقع تحقیر اروپا بود که قادر به دفاع از اوکراین در مقابل روسیه نیست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
دوست عزیز زمان بده!! نخست وزیر کانادا هم کلی به ترامپ پرید و نطق کرد اما به هفته نرسید فرمودن به من زمان بدید
ناشناس
||
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
قهرمان چی مردم رو به زور اسلحه میبره خط مقدم جنایات وحشتناکی در حال رخ دادنه چه قهرمانی