ته چین؛

طرز تهیه اسپاگتی ژله‌ای با چغندر

کد خبر: ۱۲۹۴۵۲۰
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 25 March 2025
تعداد بازدید : 73
کد خبر: ۱۲۹۴۵۲۰
|
۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 25 March 2025
|
1955 بازدید

مواد لازم:
1.    سه گرم متیل سلولز
2.    300 گرم پوره چغندر
3.    آب گرم یا کنسومه دلخواه

بازدید 1955
اسپاگتی با متیل سلولز یک نوع ماکارونی نوآورانه است که برخلاف پاستای معمولی، در گرما سفت و در سرما مایع می‌شود. این روش منحصر‌به‌فرد با استفاده از متیل سلولز، که به ژلاتین معکوس معروف است، بافتی خاص ایجاد می‌کند. ترکیب آن با پوره چغندر طعمی ملایم و شیرین به این اسپاگتی می‌بخشد و رنگی جذاب به آن می‌دهد. این غذا برای افرادی که به تکنیک‌های جدید آشپزی علاقه دارند، انتخابی متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه این اسپاگتی، ویدئو را در تابناک مشاهده کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟