تعداد بازدید : 90
کد خبر:۱۲۹۴۵۲۰
کد خبر:۱۲۹۴۵۲۰
3679 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ | ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
25 March 2025
ته چین؛

طرز تهیه اسپاگتی ژله‌ای با چغندر

اسپاگتی با متیل سلولز یک نوع ماکارونی نوآورانه است که برخلاف پاستای معمولی، در گرما سفت و در سرما مایع می‌شود. این روش منحصر‌به‌فرد با استفاده از متیل سلولز، که به ژلاتین معکوس معروف است، بافتی خاص ایجاد می‌کند. ترکیب آن با پوره چغندر طعمی ملایم و شیرین به این اسپاگتی می‌بخشد و رنگی جذاب به آن می‌دهد. این غذا برای افرادی که به تکنیک‌های جدید آشپزی علاقه دارند، انتخابی متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه این اسپاگتی، ویدئو را در تابناک مشاهده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.