ته چین؛

روش رنده کردن چغندر

کد خبر: ۱۲۹۴۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 29 March 2025
تعداد بازدید : 159
کد خبر: ۱۲۹۴۵۵۲
|
۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 29 March 2025
|
2802 بازدید
بازدید 2802
چغندر خام سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. استفاده از چغندر رنده‌شده نه‌تنها رنگ و طعمی خاص به غذا می‌بخشد، بلکه ارزش غذایی بالایی نیز دارد. برای یادگیری طرز رنده کردن چغندر، ویدیو را در تابناک تماشا کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟