ته چین؛

طرز تهیه چای کیسه‌ای

کد خبر: ۱۲۹۴۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 02 April 2025
تعداد بازدید : 897
کد خبر: ۱۲۹۴۶۰۰
|
۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 02 April 2025
|
5807 بازدید
بازدید 5807
چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است که علاوه بر طعم مطبوع، خواص بسیاری نیز دارد. این نوشیدنی گرم سرشار از پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به سلامت بدن کمک می‌کنند. چای سبز و سفید طعمی لطیف و ملایم دارند و نباید با آب بیش از حد داغ دم شوند، در حالی که چای سیاه طعمی قوی‌تر دارد و می‌توان آن را مدت بیشتری دم کرد. دم کردن صحیح چای کیسه‌ای تأثیر زیادی بر طعم نهایی آن دارد. برای یادگیری روش صحیح دم کردن چای کیسه‌ای، ویدیوی آموزشی را در تابناک تماشا کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.