تهدید «قلعه» امیر توسط دشمنان خودخوانده؛ جنگ بیرونی و تحرکات داخلی علیه قلعه‌نویی

انتقاداتی، چون میانگین بالای سنی و عملکرد دور از انتظار تعدادی از بازیکنان، دشمنی با تیم ملی و قلعه نویی نیست، بلکه انتقاداتی است که حتی از درون تیم و یکی از مهم‌ترین ارکان فعلی تیم ملی هم بیان می‌شود.
کد خبر: ۱۲۹۷۴۷۴
|
۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰ 06 April 2025
|
5327 بازدید
|

تهدید قلعه امیر توسط دشمنان خودخوانده؛ جنگ بیرونی و تحرکات داخلی علیه قلعه‌نویی

صعود تیم ملی به جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا آغاز یک پروژه بزرگ و مهم است و امیر قلعه‌نویی هم گفت که کارمان تازه شروع شده و هنوز کاری نکرده‌ایم، چون در دوره‌های گذشته هم به جام جهانی صعود کرده‌ایم؛ بنابراین بهتر است ژنرال دشمن پنداری منتقدان را کنار بگذارد و به مشکلاتی که حتی از زبان مهدی طارمی بیان شده، بیندیشد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، فوتبال ایران پر از اتفاقات عجیب و بعضاً جالب است. در این بین مواردی هم وجود دارد که مشابه آن در کشور‌های دیگر کمتر دیده می‌شود و در واقع یکی از نقاط تمایز فوتبال ایران با بسیاری از کشور‌ها در همین موضوع است!

ادبیات قابل تأمل در فوتبال ایران
درگیری، حاشیه، جنجال، اتهام و... موارد تازه و کم نظیری نیست و در حقیقت در بسیاری از کشور‌ها هم به انحای مختلف وجود دارد، اما در فوتبال ایران گاهی شاهد چیزی فراتر از اینها هستیم. در واقع ادبیات فوتبال‌مان در برخی موارد، قابل تأمل است. برای مثال کلماتی، چون «جنگ» و «دشمن»، واژه‌هایی هستند که قرابت زیادی با فوتبال ندارند و در مواردی خاص ممکن است برای رویارویی دو رقیب سنتی با تاریخچه‌ای از تقابل‌های ویژه و ماندگار استفاده شود. اما کمتر شاهد بوده‌ایم که یک مربی یا بازیکن، منتقدان تیم خود را با چنین ادبیاتی خطاب قرار دهد.

تاختن سرمربی تیم ملی به منتقدان در هر فرصت!
مسئله جایی عجیب‌تر می‌شود که توجه کنیم چنین کلماتی توسط مربی یا بازیکنی که عضوی از «تیم ملی» است، بیان می‌شود. امیر قلعه‌نویی که ید طولایی در بیان چنین جملاتی دارد، پس از تساوی تیم ملی برابر ازبکستان و مسجل شدن صعود به جام جهانی ۲۰۲۶، یک بار دیگر از فرصت به وجود آمده نهایت بهره را برد و در میانه جشن صعود به منتقدان خود و تیم ملی تاخت. سرمربی تیم ملی در بخشی از صحبت‌هایش گفت: «برخی دوستان بدون مطالعه و بر اساس بغض، تیم ملی را آزار دادند. آنها باید بدانند که این بچه‌ها، دو سالِ سخت را گذراندند، اما این صعود بزرگ را رقم زدند. از دوستان خواهش می‌کنم حب و بغض را کنار بگذارند. خیلی‌ها ما را اذیت و نقد کردند. برای خودم ناراحت نیستم بلکه برای زحمات بازیکنان ناراحت هستم.»

ترسیم شرایط جنگی و دشمن با لقب ژنرال!
این صحبت‌های قلعه‌نویی در شرایطی مطرح شد که بسیاری از کارشناسان معتقدند تیم ملی نتایج خوبی در مسابقات انتخابی جام جهانی گرفت، اما اشکالات و کمبود‌های محسوسی هم در تیم حس می‌شود که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. همانطور که این مسئله در جام ملت‌های آسیا هم گریبان تیم ملی را گرفت و اجازه نداد قلعه‌نویی و شاگردانش دست به کار بزرگی بزنند و راهی فینال شوند. نکته حائز اهمیت اینکه به نظر می‌رسد ژنرال براساس لقبی که سال‌هاست یدک می‌کشد، در ذهن خود ترسیمی از شرایط جنگی و حضور دشمنان پیدا و پنهان دارد!

دشمنی؛ لق‌لقه زبان قلعه‌نویی و شاگردانش
قلعه‌نویی در نشست خبری خود پیش از دیدار تیم ملی مقابل امارات در جام ملت‌ها، در واکنش به خبرنگاری که از او درباره تعریف و تمجید مانچینی  [سرمربی وقت تیم ملی عربستان] از عملکرد او در تیم ایران پرسید چنین واکنشی داشت: «تعریف و تمجید مانچینی از من باعث می‌شود در ایران دشمنان زیادی پیدا کند.» قلعه‌نویی چند سال پیش و زمانی که سرمربی سپاهان بود هم در مصاحبه‌ای گفته بود: «من ۱۰ دوست دارم و هزار دشمن!» جالبی اینکه استفاده از چنین کلماتی باعث شده در ذهن برخی بازیکنان هم رسوخ کند و شجاع خلیل‌زاده مدافع تیم ملی هم چند ماه پیش در مصاحبه‌ای که داشت به حمایت از امیر پرداخت و گفت: «قلعه‌نویی دشمن زیاد دارد.»

تهدید قلعه امیر توسط دشمنان خودخوانده؛ جنگ بیرونی و تحرکات داخلی علیه قلعه‌نویی

تلاش برای پوشش مشکلات فنی تیم ملی
با تمام این اوصاف، آنچه قابل کتمان نیست، مشکلات و خلاء‌های تاکتیکی تیم ملی است. موضوعی که از همین حالا باعث نگرانی کارشناسان و هواداران شده است. کاستی‌هایی که با بیان واژه‌هایی، چون «هیبرید فورمیشن» و «ماتریس» از سوی کادرفنی تیم ملی، مرتفع نمی‌شود. همان مشکلاتی که ستاره و کاپیتان تیم ملی هم پس از هر دو بازی اخیر برابر امارات و ازبکستان، به بخش‌هایی از آن اشاره کرد.

نقد مستقیم طارمی به نیمکت بی تجربه امیر
گرچه مهدی طارمی در دیدار برابر امارات که ساعاتی پس از آغاز سال ۱۴۰۴ برگزار شد غایب بود، اما پس از بازی و برد تیم ملی گفت: «به نظر من باید از لحاظ ساختار تیمی برخی شرایط را بهبود ببخشیم. در حال حاضر، گروهی که در تیم ملی حضور دارند، تجربه شرکت در جام جهانی را نداشته‌اند. من تاکنون روی نیمکت تیم ملی نبوده‌ام، اما برخی نکاتی که در آنجا مشاهده کردم، به نظرم در سطح جام جهانی کارآمد نخواهند بود. ما در گذشته با برنامه‌ریزی دقیق و جزئیات مشخص به جام جهانی می‌رفتیم و در نهایت، آبرومندانه حذف می‌شدیم. اما اگر هدف ما صعود از مرحله گروهی باشد، یا حتی همان حذف آبرومندانه، فکر می‌کنم شرایط فعلی بسیار دشوار خواهد بود و باید از نظر ساختاری بهبود یابیم.»

کاپیتان تیم ملی هم دشمن ژنرال شد؟
طارمی که چند روز بعد (پنجم فروردین) در ترکیب اصلی قلعه‌نویی برای مصاف با ازبکستان حضور داشت و با دبل خود که تیم ملی را از شکست نجات داد و پایه‌گذار قطعی شدن صعود به جام جهانی شد، پس از این بازی هم به مواردی اشاره کرد که شاید اگر توسط کارشناسان یا رسانه‌ها عنوان می‌شد واکنش قلعه‌نویی را به همراه می‌داشت. طارمی در بخشی از صحبت‌های خود به موردی اشاره کرد که مدنظر منتقدان هم هست: «ما در این بازی روی دو اشتباه فردی نه، بلکه تیمی و تاکتیکی گل خوردیم که نباید گل می‌خوردیم، ولی این اتفاقات افتاد.» شاید اگر یک رسانه یا کارشناس چنین نقدی را بیان می‌کرد، آن هم لحظاتی پس از مسجل شدن صعود تیم ملی به جام جهانی، قلعه‌نویی او را هم دشمن می‌خواند. الان مهدی طارمی دشمن ژنرال است که به مشکل تاکتیکی تیم ملی اشاره دارد؟ هرچند، چون طارمی این جملات را گفته، نه تنها با واکنش منفی قلعه‌نویی مواجه نشد، بلکه سرمربی تیم ملی ترجیح داد صحبت‌های کاپیتان دوم تیمش پس از هر دو بازی را نشنیده بگیرد و اتفاقاً به دلیل دبل طارمی از او تعریف هم کرد که طبیعتاً درست و به جا بود.

نه جنگی هست و نه دشمنی
با تمام این اوصاف واقعیت را نمی‌توان کتمان کرد که وقتی پای تیم ملی وسط است و آن هم برای حضور در تورنمنتی بزرگ و مهم چون جام جهانی، نه جنگی هست و نه دشمنی معنا دارد؛ انتقاداتی، چون میانگین بالای سنی و عملکرد دور از انتظار تعدادی از بازیکنان، دشمنی با تیم ملی و قلعه‌نویی نیست، بلکه انتقاداتی به جاست که حتی از درون تیم و یکی از مهم‌ترین ارکان فعلی تیم ملی هم بیان می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
انتقادات غالبا به جا هستند. الان بهترین فرصت است که به جای نتیجه گرایی، افرادی مثل شجاع خلیل زاده 35 ساله، حسین کنعانی زادگان، میلاد محمدی، حاج صفی و امثالهم را با جوانان جایگزین کنند. به جای افرادی مثل بیرانوند و قدوس و . . . هم بازیکنان جوان را بیشتر بازی بدهند تا شروع جام جهانی جا بیفتند و اعتماد به نفس پیدا کنند.
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
الان وقت ساختن وپروراندن است تلاش کنیم امیدآفرین باشیم برای هم خوب بخواهیم اگربال نیستیم باحرفهاوکنایه های مان بارنباشیم من برای همه ورزشکاران قهرمان ایرانم آرزومندم همیشه پرچم ایران روی دوششان باشدودرکناره زمینهاوپیست هاوتشک هاوتاتامی هاورینگ هاواستخرهاومیزها دورپیروزی بزنندومثل خورشیدبدرخشندودل همه ماراشادکنند
تا ابد فوتبالی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
برخلاف چیزی که دائم قلعه نویی و بعضی بازیکنا میگن، به نظر میاد خیلی هم همدل و متحد نیستن و بازم چند تایی شون با هم یه دسته و مافیا شدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
بدون تعصب هاشم نژاد، عارف آغاسی، نادری، ترابی ، حسین زاده بازیشون عالیه. سنشونم بسیار مناسب آینده تیم ملی هست. اینا یا دعوت نمیشن یا بازیشون نمیدن وقتی دعوت میکنن ....

خب کی میخواین اینارو دعوت کنین و بازی بدین؟ وقتی 35 ساله شدن؟

اصلا دفاع بهتر از عارف آغاسی داریم در حال حاضر؟ منطقتون چیه ایشونو دعوت نمیکنین آقای قلعه نویی؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
مشکل تیم ملی عمدتا کمکهای کم تجربه قلعه نوعی هست . افرادی مثل مارکار آقاجانیان که تجربه جام جهانی دارد به همراه یک بدنساز با تجربه و کمکهای با تجربه داخلی و خارجی در این مقطع نیاز واقعی قلعه نوعی هست. افراد با تجربه دستیار می توانند در مرحله اول در انتخاب بازیکنان موثر باشند در مرحله دوم هماهنگی تاکتیکی و تکنیکی برای کل تیم. استفاده از بازیکنان با تجربه و بهترین ها بدون توجه به سن را باید در نظر گرفت. جام جهانی محلی برای آموزش نیست و به نظرم بهترینها را بدون توجه به باشگاه باید انتخاب کرد. جرات چنین تصمیمهایی با تقویت کادر فنی جواب می دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
کارترون و کارتال نتیجه نگرفتند، تو بچسب به قلعه نوعی. بعد بگو من منتقدم. شما دشمنی نه منتقد. جرات انتشار هم نداری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
تو جام جهانی ۴۸ تیمی اگه از گروه صعود نکنن فاجعس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اگر تیم مشکلی هم داشته باشد، به مهدی طارمی و سایر بازیکنان ارتباطی ندارد. اگر جای مربیان تیم ملی بودم، طارمی را برای همیشه از تیم ملی حذف میکردم. به بازیکن چه ربطی دارد که در مسائلی که به او مربوط نیست، دخالت کند. این آقا یکبار در زمان اسکوچیچ دخالت بیجا کرد و تیم را به حاشیه کشاند ولی مثل اینکه هنوز عبرت نشده برایش. باید به بازیکن جایگاهش را فهماند.
شهاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
حالا كه صعود ايران حتمي شده.. تو بازيهاي آينده به جوونها ميدون بده..
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اکثر کسانی که در کار قلعه نویی دخالت میکنند از تیمهای باشگاهی و مخصوصا پیروزی هستند که نمی‌خواهند یک مربی استقلالی در جام جهانی باشد
پاسخ ها
عباس محمدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
سلام.اولا پرسپولیس.در ثانی استقلالی ها توقع داشتند 11 نفر در تیم ملی باشند که نشد!.پس دخالت های را استقلالی ها باعثند نه پرسپولیسی ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟