مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین

فرآیند پخت چپلی کباب، غذای خیابانی مشهور کابل

کد خبر: ۱۲۹۸۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶ 11 April 2025
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 13406
کد خبر: ۱۲۹۸۶۰۱
|
۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶ 11 April 2025
|
23728 بازدید
|
۷
بازدید 23728
۷
فرآیند پخت خیابانی چپلی کباب غذای مشهور کابل را می‌بینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
چقدر کثیف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
این پاکستانی هست اردو صحبت میکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
این روغنه یا گازوئیل؟
تاج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
خوده سرطان شک نکن....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
بابا باآبروی افغانستان بازی نکنید
این پاکستانی هست
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
هزار تا دست میره توش بسیار کثیف
....
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
این پاکستانی هستش لطفا درست نظر بدید من خودم رفتم افغانسان خییلی تمیز هستن و غذاهای متنوع و خوشمزه داده...
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.