پیام پشت بلندگوی رهبر انقلاب برای سوپر انقلابی‌ها

بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان اجرایی یک بار دیگر آب سردی بر پیکر کسانی ریخت که در روز‌های اخیر ایشان را مخالف مذاکره با آمریکا جا زده بودند!
کد خبر: ۱۲۹۹۵۰۵
|
۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲ 15 April 2025
|
4534 بازدید

پیام پشت بلندگوی رهبر انقلاب برای سوپر انقلابی‌ها

به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، رهبر انقلاب در دیدار امروز صراحتا مذاکره با آمریکا در عمان را تصمیم نظام عنوان کردند و نتایج دور نخست این مذاکرات را مثبت ارزیابی کردند.

البته رهبر انقلاب موضع همیشگی خود در رابطه با بی اعتمادی به آمریکا و بدبینی به این کشور را بار دیگر مورد تاکید قرار دادند اما رویکرد وزارت خارجه در پیگیری مذاکرات با آمریکا در عمان را مورد تائید قرار دادند.

در روزهای اخیر شاهد بودیم که برخی سوپر انقلابی ها مدعی بودند رهبر انقلاب با مذاکرات اخیر با امریکا مخالفند و این مذاکرات در عمان بدون مجوز انجام شده است.

سوپر انقلابی ها از بعد از مطرح شدن مذاکرات با امریکا این روند را مورد هجمه قرار داده بودند و آن را سر کار گذاشتن مردم توصیف کردند!

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت