
وکیل چهار خانواده آسیب دیده از روند رسیدگی به پرونده بیمارستان نگاه در اولین جلسه دادگاه، ابراز رضایت نسبی کرد و نسبت به احقاق حق موکلان خود ابراز امیدواری کرد.
نیلوفر معارفی، وکیل چهار خانواده افراد نابیناشده در بیمارستان نگاه، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی تابناک، درباره اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده این بیمارستان گفت: در این جلسه بر ضرورت رسیدگی و توجه به مجازات تکمیلی در پرونده تأکید داشتم.
معارفی، وکیل چهار خانواده آسیب دیده، اظهار داشت: «بر اساس روندی که در اولین جلسه شاهد بودم، احتمال میدهم پرداخت دیه به صورت قطعی انجام خواهد شد، اما در کنار آن، احتمال و انتظار مجازات تکمیلی برای جرایم عمدی وجود دارد که باید در انتظار بررسی و نظر قاضی باشیم.»
وی افزود: «موکلان من خواستار تعلیق یا تعطیلی بیمارستان بودند، اما قاضی تأکید کردند که چنین درخواستی پایه قانونی ندارد.»
حضور رئیس بیمارستان و افراد نابینا شده
در این جلسه دکتر نیلی، رئیس بیمارستان نگاه، بدون حضور وکیل حاضر شد و به گفته معارفی، «اظهارات قابل دفاعی ارائه نکرد.»
وکیل افراد نابینا شدهُ همچنین به طرح موضوع سکوت دو ماهه بیمارستان پس از وقوع حادثه در این دادگاه اشاره کرد و گفت: «این موضوع را در دادگاه مطرح کردیم که خبر این اتفاق نه توسط مسئولان بیمارستان، بلکه از طریق رسانهها منتشر شده است.»
معاوفی از قاضی پرونده نقل کرد که ایشان امیدوارند رسیدگی تا پایان ماه جاری به نتیجه برسد و حکم صادر شود.
وی از روند رسیدگی به پرونده ابراز رضایت و نسبت به نتیجه آن ابراز امیدواری کرد.
در این جلسه، تعدادی از افراد نابیناشده از شهرهای ایذه، مشهد و تهران به همراه خانوادههای خود حضور داشتند و به طرح خواستههای خود پرداختند.
داستان هفدهم مهر و حکم دادسرای پزشکی
این پرونده به دنبال نابینا شدن ۹ بیمار پس از عمل آب مروارید در بیمارستان نگاه در مهرماه سال گذشته تشکیل شده است. برخی از بیماران بینایی خود را به طور کامل از دست دادند و برخی نیز مجبور به تخلیه چشم شدند.
پیش از این، سعید احمدبیگی، سرپرست دادسرای جرایم پزشکی تهران، از صدور کیفرخواست برای مسئولان بیمارستان خبر داده و تأکید کرده بود که متهمان ملزم به پرداخت دیه کامل یا نصف دیه به شاکیان هستند.